På köpet

Något som är välidgt vanligt att du blir erbjuden när du handlar på nätet är ett på-köpet-erbjudande. Detta innebär att du handlar saker och produkter som vanligt online. När du sedan ska betala för dina varor, så finns det butiker som ger dig saker på köpet.

3-för-2 erbjudanden hos – ApotekHjärtat

För dig som behöver fylla på badrumskåpet med nya produkter – så bör du kolla in ApotekHjärtat. Där finns nu kampanjer som låter dig få […]

» Hämta erbjudandet


Få gratis Atomizer på köpet – Bloomify

Handla för minst 200 kr hos Bloomify – och få en gratis Atomizer på köpet! Här kan du se ett av många erbjudanden som nu […]

» Hämta erbjudandet


Strumpor & underkläder 3-för-2 – Pierre Robert

Hos Pierre Robert så kan du hitta erbjudanden som låter dig köpa underkläder och strumpor billigare. Deras erbjudande ger dig chansen att få tre par […]

» Hämta erbjudandet


Få ett gratis sällskapspel online

Vi hittade ett bra erbjudande hos BuyersClub. De har nyligen lagt till nya produkter i sin gratishörna. Bland de nya produkterna så hittar vi nu […]

» Hämta erbjudandet


Mer erbjudanden »

> > Få mer grejer & erbjudanden gratis

Vad du får gratis på köpet kan variera ganska mycket från butik till butik. Handlar du exempelvis kläder, så är risken kanske störst att du får ett gratis presentkort, eller rabattkuponger till detta, eller nästa köp som du ska göra. Handlar du istället smink och hudvård är chansen större att du kommer få hem ett varuprov eller en extra produkt på köpet.

Få gratis grejer

Med hjälp av dessa erbjudanden som låter dig få saker på köpet när du handlar online, så kan din shopping bli roligare. Det är alltid lika roligt att ta emot saker som du inte behöver betala för. Många av dessa erbjudanden ger dig fina produkter och grejer för att du handlar just hos dem. Därför kan det alltid vara bra att se vilka erbjudanden som finns på köpet när du ska handla.

Det har länge varit känt att företag har använt sig av gratis kampanjer & produkter för att locka kunder till sina butiker. Redan i början av 1800-talet finns de första exempeln på reklamkampanjer som innebar att man kunde få gratis saker på köpet. Denna tradition lär leva kvar ett bra tag till, då både kunder och företag känner att de gjort en win-win affär.

På köpet-erbjudande

Du känner säkert igen begreppet. Handla 2 och få 3. Detta är ett praktexempel på hur vanligt det är med denna typen av erbjudande. Köper du 2 saker, så kommer du helt enkelt få den 3 produkten på köpet. Detta är bara en av många prova på-erbjudanden som finns ute på nätet att få ta del av. Nedan har vi gjort flera exempel på hur dessa erbjudanen ser ut.

Exempel på kampanjer

  • Köp för över 500 kr och få presentkort på 200 kr till nästa köp
  • Köp 10 glassar & få en kylväska på köpet
  • Handla för över 600 kr & få fri frakt på dina varor
  • Sätt in 300 kr och få 600 kronor att spela med (vanligt bland casino & betting)
  • Teckna ett abonnemang och få en mobil på köpet
  • Handla i butiken och få gratis varuprover hemskickade
  • Beställ en resa & få gratis bonuspoäng

Produkter på köpet

Nästan alla nätbutiker har någon form av kampanj eller erbjudande där du får gratis saker på nätet. De flesta av dessa erbjudanden ges på köpet av andra produkter. Oavsett om det gäller en kiosk, internationell kedja, eller nätbutik så finns dessa erbjudanden överallt. Det kan vara bra som kund att se vilka dessa erbjudanden är, för att du sedan ska kunna avgöra om det är en bra eller dålig deal.

Det gäller naturligtvis att en nätbutik erbjuder produkter och saker som du är intresserad av. Det är först då du kan bli intresserad av ett på köpet-erbjudande. Därför rekommenderar vi dig att kolla bland våra kategorier för snabbast ta dig till de kampanjer som kan tänkas passa dig. Hoppas du hittar något erbjudande som du kan ta vara på, och på det sättet spara pengar till andra grejer.

ANNONS: