Second hand & loppis på nätet

Det är vida känt att det finns massor av billiga saker att fynda på second hand. I Sverige så är det ganska populärt att handla på loppisar. På nätet så finns det chans för dig att klicka hem massor av olika saker billigt. Låt oss tipsa dig om vilka loppmarknader eller loppismarknader online som du kan använda dig av. Det är alltid bra att kolla vilka alternativ som du har att köpa begagnade saker på second hand.

Vi ser till att samla de butiker, eller sidor som erbjuder second hand på nätet. Vi tror säkert att du finner åtminstone ett bra erbjudande eller butik som kan stilla ditt behov efter att handla grejer billigt. Några av de vanligaste produkter eller prylar som handlas på second hand online är bl.a. kläder, möbler, barnkläder, leksaker och bildelar.

ButikerKort infoLänk
Beyond Retro
• Begagnad elektronik
• Superbilliga priser
Till butiken
eBay
• Världens största köp-&sälj-sida.
• Billigt & enkelt att sälja & köpa varor
Till butiken
eStore
• Butik med allt (loppis)
• Inköpspriser
Besök butik
ali-express-kina-kläder-elektronikAliExpress
• Stor multibutik med begangnat & second hand
• Köp & sälj grejer på nätet själv
Till butiken
Plusshop
• Massor av roliga saker med loppispriser
• Gigantiskt utbud
Besök butik
Buyersclub
• Gratis prylar
• Bra erbjudanden för medlemmar
Besök butik
blocket-Blocket
• Allt begagnat!
• Köp & sälj
Till butik
beyond-retro-kläder-second-handBeyond Retro
• Kläder på second hand
• Finns i Malmö & Göteborg
Till butik

Fynda begagnade saker på loppis

Det är inte alltid tvunget att man prioriterar att köpa billiga saker online bara för man bläddrar bland second hand butiker. Det finns en trend av att köpa bl.a. second hand kläder på loppisar. Många gillar att blanda sin garderob med retro-kläder. Det finns även god chans att hitta märkeskläder billigt när du letar bland våra loppisar.

Utöver begagnade kläder så finns det massor av andra prylar som du kan handla på våra loppisar på nätet. Som vi tidigare nämnde så finns det även gott om bildelar, möbler, barnkläder och leksaker som du köpa hem till ett billigt pris. Mer info kring vilka saker du kan fynda på second hand kan du läsa lite längre ner på sidan.

second-hand-kläder-online

Butiker med second hand i Sverige

Vi kan rekommendera en del second hand butiker som vi tycker är bra. Dessa butiker är perfekt för dig som vill köpa begagnade saker billigt istället för till fullt pris. Många i Sverige har redan märkt av att det går att spara massor av pengar genom att kolla vad det finns att handla begagnat på loppis på nätet.

Bland dessa produkter, kläder eller inredning billigt på loppis så hittar vi kvalité! Det innebär att dessa saker kan komma i ett minst lika bra skick som de produkter som finns för fullt pris.

Vi kan just nu tipsa om en del köp & sälj-sidor där du även kan lägga upp dina egna grejer som du vill bli av med. Det bidrar till den cirkel som är viktigt för oss människor. Att kunna återanvända och tjäna pengar på saker som du vilja bli av med är win-win. Du får lite pengar för dina prylar, och de kommer att återanvändas istället för att slängas.

Loppmarknader

Vi kommer göra vårt bästa med att tipsa dig om loppismarkander som kommer att ske i större städer. Till exempel i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Det kommer därför vara bra att kolla bland våra nyheter för att inte missa någon loppmarknad nära dig.Likt som loppismarkader på internet, så finns det mycket pengar att spara genom att handla second hand fysiskt. I Sverige kan en loppmarknad se ut på lite olika sätt. Den kan vara spontan och kan vara ur en baklucka eller i ett garage. Det kan även ske under mer ordnade former. Då kan de arrangeras med i form stånd eller utställare med massor av olika saker. Där kan du göra riktiga fynd genom att handla antika saker billigt. Har du tur kan du göra ett klipp och de saker som är antikt på loppis online. Kanske klickar du hem något som egentligen är mer värdefullt än vad man kan tro.

Billigt på second hand

När det kommer till mer specifika saker du kan köpa begagnat på nätet så har vi radat upp några av de populäraste här. Dessa saker är de som våra läsare främst söker efter när det kommer till att handla billigt på second hand.

De erbjudanden, eller billiga priser som dyker upp på dessa butiker med second hand kommer även finnas med på vår gratis sida. De kommer då att dyka upp bland de kategorier som du letar efter.

Du kan alltid kolla om det finns något bra erbjudanden på saker finns på second hand bland dessa populära kategorier vi har.

Genom att klicka dig vidare till någon av dessa länkar så kommer du till våra kategori-sidor. Dessa sidor kan direkt hjälpa dig till gratis erbjudanden eller rabatter hos olika butiker. Här kommer det även att finnas de erbjudanden som gäller dig som vill handla på second hand. Det är som vi tidigare nämnt alltid bäst att se över alla dina alternativ innan du shoppar de saker du vill ha.

second-hand-loppis-fynda-billigt

Köp & sälj

En del butiker eller hemsidor erbjuder användare att själva sköta allt när det kommer till att köpa och sälja produkter. Du behöver du oftast kontakta säljare helt själv, och det finns inget direkt sätt för dig att betala.

Istället kommer du att få köpa dina begagnade saker på second hand från en fysiskt person. Detta är då ingen riktig butik. Det betyder däremot inte att det finns massor av pengar att tjäna. Det blir oftast billigare om du anstränger dig att kontakta, och hämta de saker som sälj.

Några tips på klassiska köp- och sälj sidor som finns i Sverige så bl.a.

  • Blocket.se
  • Tradera

Hoppas du har fått all den information som krävs för att du ska kunna handla grejer så billigt som möjligt. Då har vi nämligen nått vårt mål.

Vi försöker nämligen samla allt som är gratis på nätet, eller billiga erbjudanden som lönar sig. Då är det inte speciellt konstigt att vi även tar med de saker du kan köpa på loppmarkander eller på second hand. Där finns det nämligen mycket goda chanser att fynda prylar hos.

ANNONS: