Gratis dejting – Bästa gratis sidor för dejting

Är du singel och letar efter en sida med gratis dejting? Se vår lista med alla de bästa dejtingsajter på nätet. Jämför & hitta den sidan som passar dig bäst.

Lista med bäst dejtingsajter i Sverige

Bästa dejtingsajterFördelar
1. Match.com- Störst dejtingsida i Sverige
- Events för singlar
2. Be2.com- Gratis registrering
- Över 766 000 singlar
3. 50PlusMatch- För äldre singlar (+50 år)
4. Qruiser- Dejting för HBTQI+ personer
- Skandinaviens största community
5. Tinder- Swajpa mellan singlar
- App för mobilen
6. Mötesplatsen- Enkelt & gratis
- Roliga funktioner
7. 70Plus- Dejtingsida för dejting +70 år
- Gratis registrering
8. Badoo- Helt gratis
- Singlar som är nära dig
9. HappyPancake- Hitta vänner & andra singlar
- Avslppnat
10. Elitsinglar- Dejting med högre krav
- Hitta drömpartner

De flesta dejtingsidor i vår topplista erbjuder dig att dejta gratis online. En del erbjuder dig att prova på deras sida – likt som ett gratis varuprov. Det finns oftast tydlig info kring vad som är helt gratis och vad som kostar väl inne hos hemsidorna.


Erbjudanden på dejtingsajter på nätet


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.
 1. Match.com (stor dejtingsajt i Sverige)
 2. Be2 (seriös dejting för alla)
 3. 50PlusMatch (dejting för äldre, +50 år)
 4. Qruiser (dejting för HBTQI+)
 5. Tinder (dejtingapp för mobil)
 6. Möteplatsen (seriös sida för singlar)
 7. HappyPancake (hitta vänner & kärlek)
 8. Badoo (dejting app för mobil)
 9. Elitsinglar (för singlar med höga krav)
 10. 70Plus (en sida för äldre, +70 år)

Mer om största dejtingsajterna

Här kan du få mer info om de största sajterna för dejting i Sverige.

Match.com

Match.com är kanke den allra mest populära dejtingsidan i Sverige. Här erbjuds du mer än bara online dating. Du kommer också kunna delta i singelevents eller speed-dating.

Enligt deras egen hemsida så har en halv miljon singlar träffats via Match.com. Testa gratis

> Gå till Match.com

Be2.com

Över 766 000 singlar har registrerat sig gratis hos Be2.com. Det är en sajt där du kan hitta dejter inom Sverige eller utomlands.

Sidan håller en väldigt bra balans mellan kvinnor och män. Det skapar ett bra community med goda chanser att hitta en partner.

> Gå till Be2.com

50PlusMatch

För dig som är 50 år, 60 år 70 år eller äldre är välkommen att dejta hos 50PlusMatch. Det är skönt för äldre människor att ha en sida för endast gamla singlar.

De har löst enklare möten med hjälp av quizar eller spel. Vilket gör det roligare att dejta!

> Gå till 50PlusMatch

Qruiser

För HBTQI+ personer så finns det självklart sidor med dejting på nätet. Qruiser är en dejtsida som är skapad av QX.

> Gå till Qruiser

Tinder

Tinder är en gratis app att ladda ner till mobilen. Denna dejting app är främst populär bland yngre människor. Här kan man ””swajpa” mellan singlar för att hitta en person som är intresserad av dig också.

Tinder slog genom stort med deras swajp-funktion. Appen är mycket populär både i Sverige och runt om i hela världen-

Helt gratis dejting

Att dejta gratis är självklart möjligt hos flera dejtingsidor på nätet. Det fungerar lite olika på respektive sida angående avgifter eller kostnader.

Det finns de dejtingsajter som erbjuder ett helt gratis konto. När du sedan är medlem kan du välja om du vill uppgradera ditt konto. En uppgradering leder ofta till att du får större chans att träffa singlar.

Att träffa en partner på nätet är mycket vanligare än man tror. Det finns heller inget du kan förlora genom att testa dejta gratis och se vart det leder.

gratis-dejting-på-nätet-Bli medlem & gratis registering gratis

 1. Gå till den gratis dejtingsajt du anser är bäst
 2. Klicka på ”Registera” eller ”Skapa konto”
 3. Fyll i registrering
 4. Redo att börja dejta!

Hitta partner

Det är inte speciellt enkelt att hitta en partner i våra nya tider. Människors vardag handlar allt mindre om kärlek i jämförelse med förr i tiden. För att knuffa igång en kontakt med en ny människa, så kan internet hjälpa. Många personer upplever att de enklare kan ta kontakt med andra potientiella singlar på nätet.

Hos de flesta dejtingsidorna kan du sortera singlar geografiskt, ålder, eller andra saker. Det innebär att du kan hitta singlar nära dig, eller singlar som delar dina intressen. Det är enkelt att hitta till de människor som är ute efter samma sak som du. Att till slut hitta kärleken.

Dejting kan vara ett bra tips på saker att göra när man har tråkigt. Det är främst när man har brist på saker att göra som man känner av ensamhet. Vilket gör att du kanske saknar en partner.

Gratis dejtingsidor

Det är viktigt att du hittar en dejtingsida som passar dig och som du trivs på. Det gör det senare enklare för dig att kunna träffa singlar. Det är alldeles för tråkigt att vara ensam. Livet är trots allt roligast att dela på två. Därför kan du testa både gratis dejting och med kostnad. Se vad du själv tycker om. I vissa fall kan en kostnadstjänst vid dejting vara en fördel. Det sorterar bort de som är oseriösa ute på dejtningsidor online. Vi kan hjälpa dig med tips om bäst dejtingsajt för att spara tid för dig. Ta gärna del av våra råd!

Vuxendejting

Det finns en typ av dejting på nätet som riktar sig åt människor som söker snabba relationer med varandra. I många fall så söka tillfälliga partners i kontaktannonser eller i speciella chattrum. Det är allt vanligare att dejtingsajter för vuxna har chattrum och andra funktioner som för människor närmare. Kontaktannonser känns för en del lite gammaldags, men det finns en skara människor som fortfarande använder det sättet för hitta partner.

ANNONS: