Varuprover

Ute på nätet så kan du hitta testprodukter och prover som är helt gratis för dig att beställa hem. En del nätbutiker har nämligen gratis varuprover som de bjuder sina kunder på. Dessa varuprover är till för att du ska få testa produkten. Helt enkelt ett knep för att marknadsföra nya grejer till människor. Detta ger dig även chansen att kunna få massor av gratis testprodukter online.

Dålig sömn? Testa gratis sömntabletter! – VitaLiv

VitaLiv Sleep Repair är receptfria sömntabletter som du kan prova på helt gratis. Beställ hem sömntabletter för 30 dagar – och testa själv. VitaLiv är […]

» Hämta erbjudandet


Prova sömnpiller – Gratis i 30 dagar!

Är du en av många i Sverige som har sömnproblem? Då kan du ta tillfället att prova på sömnpiller gratis under 30 dagar. Det är […]

» Hämta erbjudandet


Testa BookBeat gratis (90 dagar) – Över 900 000 ljudböcker

Vill du kunna ta del av nästan 1 miljon olika ljudböcker? Då bör du verkligen kolla in erbjudandet som finns hos BookBeat. Nu kan du […]

» Hämta erbjudandet


VitaePro – 50% rea + tävling om 10 000 kr

Beställ ditt första paket med Vitaepro och delta i en helt gratis tävling med 10 000 kr i prispotten. Förutom halva priser, en tävling så kommer […]

» Hämta erbjudandet


Rasa i vikt med Craveless – Prova gratis!

Genom att prova Craveless gratis i 30 dagar så kommer du känna skillnad gällande din vikt. Det är ett bantningspiller som fungerar – och du […]

» Hämta erbjudandet


Boosta ditt barns kunskaper - Gratis tjänst

Över 500 000 familjer har använt Hej Albert för att ge sitt barn kunskaper inför skolan. Det är en app som ger dig dagliga uppgifter […]

» Hämta erbjudandet


Hämta gratis prylar varje månad – BuyersClub

I november kan du få testa hårspray, parfymprover, doftljus & många andra produkter. Kolla in BuyersClubs egna gratishörna redan idag! Hos BuyersClub kan alla få […]

» Hämta erbjudandet


Mer erbjudanden »

Bland alla våra varuprover online samlar vi testprodukter från många olika butiker. Du kan hitta gratis prover med smink, hudvård, skönhetsprodukter, prylar eller parfymer. Det finns många mer prover man kan beställa hem.


> Allt som är gratis på nätet

ButikVaruproverLänk
– Massor av testprodukter i gratishörnanBesök butik
– Testers av smink & parfymBesök butik
– Testa nya produkter med GoodieboxarBesök butik

Gratis varuprover

Vi försöker här samla flera av de gratis varuprover som finns att hämta på nätet. Det har länge varit populärt bland människor att söka sig efter kostnadsfria produkter. För det är ju alltid bäst att testa en produkt gratis via prover innan du väljer om den är värd de pengar som den faktiskt kostar ute i butik. Gratisprover kan se väldigt olika ut från butik till butik. Nedan kan du se vilka av de vanligaste erbjudandena kring gratis varuprover på nätet.

Erbjudanden eller nätbutiker som idag har gratis prover kan du hitta i bland våra listor. På denna sidan så tipsar vi enbart om prover som är gratis att beställa hem. På startsidan så hittar du istället en blandning av erbjudanden som både är gratis saker, men som även är billiga. Då rör det sig om kampanjer som reor eller kuponger med rabatt. Vi uppdaterar så ofta vi får möjlighet.

Det engelska ordet för varuprov översätts till ”Sample”. Ordet sample kan används även i reklamsammanhang även i Sverige. 

Vanliga varuprover

Om du letar efter gratis prover att testa på nätet finns det mycket att välja på. Det kan skilja sig ganska mycket på hur dessa erbjudanden ser ut. Det kan skilja sig ganska mycket på kampanjer om gratisprover beroende på vad det är för produkt du är intresserad av.

 • Smink & Hudvård – Det är vanligt att nätbutiker som erbjuder smink, parfymer, skönhetsprodukter eller hudvård har gratisprover. Detta för du ska få en chans att testa smink gratis innan du beslutar ett köp. Sminkprover & parfymprover är troligtvis den mest populära typen av testprodukt att beställa hem gratis i Sverige.
 • Kläder – Det är inte speciellt vanligt att nätbutiker skickar ut gratis kläder. Däremot kan du alltid beställa hem kläder för att testa. Sedan skicka tillbaka till butiken om de inte skulle passa i storlek eller smak. Det kan även finnas rabattkuponger & tävlingar som kan ge dig billiga eller gratis märkeskläder på nätet.
 • Prenumerationer – Prenumerera på tidningar, tv-kanaler eller andra produkter med abonnemang är populärt. Många av de som erbjuder ett abonnemang eller en prenumeration kan ofta ha erbjudanden som låter dig testa saker gratis. T.ex. kan du få hem 5 tidningar gratis innan du väljer om du vill börja prenumerera.
 • Kosttillskott & Hälsa – Många återförsäljare av kost- och träningstillskott erbjuder sina kunder att beställa hem varuprover. Det är viktigt för många att ett kosttillskott fungerar bra, innan de beslutar sig om de vill köpa. Det finns även en del hälsopreparat som skickas hem som gratis varuprov.
 • Övriga saker – Det finns massor av olika kampanjer kring att prova gratis saker på nätet. Därför kan du erbjudas i princip egentligen vad som helst. Det kan handla om saker som gratis snus prov, nallebjörn, rakhyvlar m.m. Därför kan det vara bra att kika in vad vi har för varuprover innan du handlar saker online.

Gratis prover – när du handlar andra produkter

Det är inte helt ovanligt att många av de gratisprover som finns att hämta på nätet handlar om ”på köpet-erbjudanden”. Det vill säga att du får med dig ett gratisprov i samband när du köper något annat. Det finns bra erbjudanden som låter dig få med en extra pryl. Det är främst inom smink, hudvård eller tillskott som vi hittar dessa typer av gratisprov.

Ett exempel är att du till exempel köper två hudkrämmer – men får med dig en ytterligare hudkräm som ett varuprov. Då kan du se om du är intresserad av att byta märke för nästa gång du ska handla i butiken.

För stora märken så kan det vara viktigt att erbjuda gratisprover i samband med andra inköp. Då kan de snabbt få över kunder som känner sig mer nöjda med sitt varuprov – än produkterna de valt själva.

Prova på nya produkter

För att vara säker vid ett köp av en produkt på nätet, så är det alltid bäst att testa först. Att prova på en produkt gratis online ger dig en känsla av hur produkten verkligen fungerar. Du kan därmed bli mer säker på att du gör rätt val när du handlar saker online. Som vi tidigare har nämnt så finns det gott om varuprover och testprodukter som du kan använda dig av. För att enklast kunna se alla våra erbjudanden så rekommenderar vi dig till vår startsida. Där har vi fullt med erbjudanden som låter dig testa saker gratis på nätet.

För att testa produkter gratis att få testa så krävs det oftast att du registrerar dig. Då har du en chans att ange din adress och kontaktuppgifter. Det krävs för att företagen ska kunna skicka hem gratis varuprover till din brevlåda.

Tips för att få hem varuprover

Det finns lite olika vägar för att hela tiden få hem varuprover till brevlådan. Det finns en del sidor på nätet som har samlat ett stort antal personer i en testpanel. Då brukar varuprover skickas hem gratis – för att sedan få tillbaka respons från de som testar varuproverna.

Det finns även massor av bra erbjudanden inne på vår hemsida där gratis prover delas ut. Det gäller att du håller dig aktiv och uppdaterad för att kunna ta del av massor av varuprover varje månad.

 • Leta bland hemsidor som samlar gratis varuprover (www.bastgratis.se)
 • Bli medlem hos en sida som delar ut testprodukter – som kräver respons från användare
 • Kolla in dina favoritbutiker för erbjudanden kring gratis tester

Bäst i tester!

När du testar varuprover eller testprodukter så kan det vara för både dig själv – men även för företag. Vissa företag skickar ut gratis varuprover för att få respons av sina produkter. Om du ska göra egna tester hemma så kan det vara bra att förbereda. Ska du till exempel testa en apelsinjuice – så bör du köpa hem två-tre andra juicer för att jämföra.

Det kan vara bra att ställa sig följande frågor när du testar varuprover eller smakprover:

 • Anser du att produkten är bra?
 • Finns det andra liknande produkter som är bättre?
 • Skulle du kunna tänka köpa produkten?
 • Vilket pris anser du vara rimligt?
 • Skulle du rekommendera produkten till en vän?

Är alla varuprover gratis?

Nja – de allra flesta varuprover som du kan beställa från nätet är helt gratis. Det är alltid bra att kolla upp vilka regler och villkor som gäller innan du beställer hem tester och prover gratis. Det finns de sidor som är bluff och båg – men de blir allt färre. Alla tips på varuprover som du hittar hos oss på bästgratis.se är seriösa – och inga bedrägerier. Skulle du misstänka ett gratis varuprov som vi tipsar om som är missvisande så får du gärna kontakta oss.

Fri frakt?

Det kan alltid vara bra att se till om den produkt du vill testa gratis inkluderar fri frakt. Det kan variera mellan erbjudanden och nätbutiker. Därför kan det alltid vara bra att se om det är gratis frakt på de saker som du beställer hem. Då slipper du att bli förvånad om det skulle dyka upp en faktura på en mindre summa pengar för frakten.

ANNONS: