Varuprover – Få gratis varuprover hemskickat

Se vilka varuprover som finns på nätet. Här hittar du gratis varuprover som du kan få hemskickat till din brevlåda. Hitta ett varuprov online som passar dig – och beställ hem direkt!

Vi har samlat gratisprover som vi tycker här extra bra i listan. Klicka dig vidare till de butiker som erbjuder gratis varuprover inom t.ex. hudvård, smink, parfym eller mat.

Gratis varuprover inom skönhet på köpet (StylingAgenten)
Prova sömntabletter i 30 dagar (VitaLiv Sleep)
Köp ”testers” inom smink & parfym – 60% rea (Bloomify)
Få varuprover av hudvård på köpet (Clarins)
Testa Foodoras mat app & få 130 kr (Foodora)
Prova nya produkter – beställ som medlem (BuyersClub)

Mer gratisprover & tester idag

Kolla in vilka som är de senaste tipsen på gratisprover att beställa hem. Du kan själv hitta de tester av produkter som du är mest intresserad av.

Beställ hem gratis godis (kort datum)

Coopers Candy vill inte slänga det godis och läsk som har dåligt datum. Därför kan du nu beställa hem ”free crap” i samband med din […]

» Hämta erbjudandet


Lyssna på ljudböcker gratis - Bokus Play

För dig som letar efter gratis ljudböcker på nätet kan sluta leta. Vi har hittat en tjänst som ger dig chansen att lyssna gratis i […]

» Hämta erbjudandet


Välj gåvor att få gratis från Yves Rocher

En butik som väljer att ge bort gåvor till sina kunder är Yves Rocher. Just nu kan alla gå vidare till deras butik för att […]

» Hämta erbjudandet


Gratis schampo & skönhetsprodukter (BuyersClub)

Skulle du vara på jakt efter att testa nya skönhetsprodukter? Eller varför inte ett schampo från Fila? Då bör du klicka dig vidare till BuyersClub […]

» Hämta erbjudandet


Dålig sömn? Testa gratis sömntabletter! – VitaLiv

VitaLiv Sleep Repair är receptfria sömntabletter som du kan prova på helt gratis. Beställ hem sömntabletter för 30 dagar – och testa själv. VitaLiv är […]

» Hämta erbjudandet


1,4 kg kattsand med på köpet – Vetzoo

Vetzoo är en butik som har allt för dina husdjur. Inte minst för hundar och katter. Just nu har de en kampanj där du får […]

» Hämta erbjudandet


Minska sötsug & gå ner i vikt – Testa gratis!

På nätet finns det gott om olika bantningsmedel och tabletter som lovar viktnedgång. En grej som faktiskt verkar fungera är att attackera ditt sötsug och […]

» Hämta erbjudandet


Mer erbjudanden »

Bland alla våra varuprover online samlar vi testprodukter från många olika butiker. Du kan hitta gratis prover med smink, hudvård, skönhetsprodukter, prylar eller parfymer. Det finns många mer prover man kan beställa hem.


> Allt som är gratis på nätet

Butiker som har gratis prover & tester online

ButikVaruproverLänk
– Massor av testprodukter i gratishörnanBesök butik
– Testers av smink & parfymBesök butik
– Testa nya produkter med GoodieboxarBesök butik

Gratis varuprover

Vi försöker här samla flera av de gratis varuprover som finns att hämta på nätet. Det har länge varit populärt bland människor att söka sig efter kostnadsfria produkter. För det är ju alltid bäst att testa en produkt gratis via prover innan du väljer om den är värd de pengar som den faktiskt kostar ute i butik. Gratisprover kan se väldigt olika ut från butik till butik. Nedan kan du se vilka av de vanligaste erbjudandena kring gratis varuprover på nätet.

Erbjudanden eller nätbutiker som idag har gratis prover kan du hitta i bland våra listor. På denna sidan så tipsar vi enbart om prover som är gratis att beställa hem. På startsidan så hittar du istället en blandning av erbjudanden som både är gratis saker, men som även är billiga. Då rör det sig om kampanjer som reor eller kuponger med rabatt. Vi uppdaterar så ofta vi får möjlighet.

Det engelska ordet för varuprov översätts till ”Sample”. Ordet sample kan används även i reklamsammanhang även i Sverige. 

Vanliga varuprover

Om du letar efter gratis prover att testa på nätet finns det mycket att välja på. Det kan skilja sig ganska mycket på hur dessa erbjudanden ser ut. Det kan skilja sig ganska mycket på kampanjer om gratisprover beroende på vad det är för produkt du är intresserad av.

 • Smink & Hudvård – Det är vanligt att nätbutiker som erbjuder smink, parfymer, skönhetsprodukter eller hudvård har gratisprover. Detta för du ska få en chans att testa smink gratis innan du beslutar ett köp. Sminkprover & parfymprover är troligtvis den mest populära typen av testprodukt att beställa hem gratis i Sverige.
 • Mat & dryck – Precis som när du går i en matbutik och får smakprov av läsk, bröd, såser chips. Så finns det även gratis smakprov & varuprover på nätet inom mat och dryck.
 • Kläder – Det är inte speciellt vanligt att nätbutiker skickar ut gratis kläder. Däremot kan du alltid beställa hem kläder för att testa. Sedan skicka tillbaka till butiken om de inte skulle passa i storlek eller smak. Det kan även finnas rabattkuponger & tävlingar som kan ge dig billiga eller gratis märkeskläder på nätet.
 • Prenumerationer – Prenumerera på tidningar, tv-kanaler eller andra produkter med abonnemang är populärt. Många av de som erbjuder ett abonnemang eller en prenumeration kan ofta ha erbjudanden som låter dig testa saker gratis. T.ex. kan du få hem 5 tidningar gratis innan du väljer om du vill börja prenumerera.
 • Kosttillskott & Hälsa – Många återförsäljare av kost- och träningstillskott erbjuder sina kunder att beställa hem varuprover. Det är viktigt för många att ett kosttillskott fungerar bra, innan de beslutar sig om de vill köpa. Det finns även en del hälsopreparat som skickas hem som gratis varuprov.
 • Övriga saker – Det finns massor av olika kampanjer kring att prova gratis saker på nätet. Därför kan du erbjudas i princip egentligen vad som helst. Det kan handla om saker som gratis snus prov, nallebjörn, rakhyvlar m.m. Därför kan det vara bra att kika in vad vi har för varuprover innan du handlar saker online.

Så hämtar du gratis prover online

Speciellt svårt att beställa hem gratis prover online är det inte. Det svåra är främst att hitta till de sidor som har låter dig få varuprover hemskickat.

När du väl har hittat en kampanj som du önskar att ta del av. Då behöver du göra följande:

 1. Gå till sidan som ger bort varuprover & tester
 2. Uppfyll eventuella krav (t.ex. svara på undersökning, andra inköp)
 3. Acceptera erbjudandet
 4. Ange din adress
 5. Få dina gratisprover hemskickade

Gratis prover – när du handlar andra produkter

Det är inte helt ovanligt att många av de gratisprover som finns att hämta på nätet handlar om ”på köpet-erbjudanden”. Det vill säga att du får med dig ett gratisprov i samband när du köper något annat. Det finns bra erbjudanden som låter dig få med en extra pryl. Det är främst inom smink, hudvård eller tillskott som vi hittar dessa typer av gratisprov.

Ett exempel är att du till exempel köper två hudkrämmer – men får med dig en ytterligare hudkräm som ett varuprov. Då kan du se om du är intresserad av att byta märke för nästa gång du ska handla i butiken.

För stora märken så kan det vara viktigt att erbjuda gratisprover i samband med andra inköp. Då kan de snabbt få över kunder som känner sig mer nöjda med sitt varuprov – än produkterna de valt själva.

Prova på nya produkter?

För att vara säker vid ett köp av en produkt på nätet, så är det alltid bäst att testa först. Att prova på en produkt gratis online ger dig en känsla av hur produkten verkligen fungerar. Du kan därmed bli mer säker på att du gör rätt val när du handlar saker online. Som vi tidigare har nämnt så finns det gott om varuprover och testprodukter som du kan använda dig av. För att enklast kunna se alla våra erbjudanden så rekommenderar vi dig till vår startsida. Där har vi fullt med erbjudanden som låter dig testa saker gratis på nätet.

För att testa produkter gratis att få testa så krävs det oftast att du registrerar dig. Då har du en chans att ange din adress och kontaktuppgifter. Det krävs för att företagen ska kunna skicka hem gratis varuprover till din brevlåda.

Tips för att få hem varuprover

Det finns lite olika vägar för att hela tiden få hem varuprover till brevlådan. Det finns en del sidor på nätet som har samlat ett stort antal personer i en testpanel. Då brukar varuprover skickas hem gratis – för att sedan få tillbaka respons från de som testar varuproverna.

Det finns även massor av bra erbudanden inne på vår hemsida där gratis prover delas ut. Det gäller att du håller dig aktiv och uppdaterad för att kunna ta del av massor av varuprover varje månad.

 • Leta bland hemsidor som samlar gratis varuprover (www.bastgratis.se)
 • Bli medlem hos en sida som delar ut testprodukter – som kräver respons från användare
 • Kolla in dina favoritbutiker för erbjudanden kring gratis tester

Bäst i tester!

När du testar varuprover eller testprodukter så kan det vara för både dig själv – men även för företag. Vissa företag skickar ut gratis varuprover för att få respons av sina produkter. Om du ska göra egna tester hemma så kan det vara bra att förbereda. Ska du till exempel testa en apelsinjuice – så bör du köpa hem två-tre andra juicer för att jämföra.

Det kan vara bra att ställa sig följande frågor när du testar varuprover eller smakprover:

 • Anser du att produkten är bra?
 • Finns det andra liknande produkter som är bättre?
 • Skulle du kunna tänka köpa produkten?
 • Vilket pris anser du vara rimligt?
 • Skulle du rekommendera produkten till en vän?

Gratis prover från appar

Att ladda ner en gratis app som specialiserar sig på gratisprover är en bra idé. Idag finns det flera aktörer som ger tips på varuprover som du kan hämta i butiker eller mataffärer.

Du kan se två tips på sådana sidor & appar.

Är alla varuprover gratis?

Nja – de allra flesta varuprover som du kan beställa från nätet är helt gratis. Det är alltid bra att kolla upp vilka regler och villkor som gäller innan du beställer hem tester och prover gratis. Det finns de sidor som är bluff och båg – men de blir allt färre. Alla tips på varuprover som du hittar hos oss på bästgratis.se är seriösa – och inga bedrägerier. Skulle du misstänka ett gratis varuprov som vi tipsar om som är missvisande så får du gärna kontakta oss.

Fri frakt?

Det kan alltid vara bra att se till om den produkt du vill testa gratis inkluderar fri frakt. Det kan variera mellan erbjudanden och nätbutiker. Därför kan det alltid vara bra att se om det är gratis frakt på de saker som du beställer hem. Då slipper du att bli förvånad om det skulle dyka upp en faktura på en mindre summa pengar för frakten.

ANNONS: