Buyersclub

Buyersclub är en online butik som säljer massor av prylar i sitt utbud. Här kan man bli medlem gratis för att sedan få massor rabatt via koder och kuponger. Kunder kan dessutom kunna få beställa gratis produkter.

I denna recension samlar vi info kring Buyersclub frakt, returer, support och rabattkoder. Vi kommer även lyfta fram fördelar med att vara medlem hos nätbutiken. Saker som fri frakt, outlets, eller kuponger är bara några.

> Besök Buyersclub

  • Utbud: Allt möjligt!
  • Leveranstider: 3-7 dagar
  • Fri frakt & retur: Fri frakt på köp över 499 kr + Alltid fri retur
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 9/10
  • Kontakt & Support: Telefon, mail & chatt
  • Huvudkontor: Sverige, Stockholm

Koder & kuponger online

Att köpa prylar hos Buyersclub med hjälp av rabattkoder är möjligt. Det händer att kunder och medlemmar får gratis kuponger med rabatt att handla med. Det kan vara allt från stora utförsäljningar till mindre rabattkoder som ger t.ex. 20% rea.


Gratis schampo & skönhetsprodukter (BuyersClub)

Skulle du vara på jakt efter att testa nya skönhetsprodukter? Eller varför inte ett schampo från Fila? Då bör du klicka dig vidare till BuyersClub […]

» TILL ERBJUDANET


Få ett påskägg med godis gratis

Det börjar bli vår – och hög tid för att ladda upp påskäggen med godis. Om du vill få ett gratis påskägg så är det […]

» TILL ERBJUDANET


Få hörlurar gratis - på köpet av andra saker

För de som önskar att få ett par hörlurar gratis bör kolla in erbjudandet hos Buyersclub. Där kan du nu hitta massor av grejer att […]

» TILL ERBJUDANET


Mer erbjudanden »


Observera gärna när datum för dessa kampanjer gäller. För att hålla dig uppdaterad så kan du gå vidare till Buyersclub hemsida. Där listar de ofta sina aktuella gratis erbjudanden på grejer som man beställer smidigt.

Frakt & retur

När det kommer till leveranstider för frakt från Buyersclub så är det 3-7 arbetsdagar som gäller. Det beror lite på vart i Sverige som man bor. Du kan nästan alltid förvänta dig att få de innan helgen om du beställer en måndag. Vilket är ganska snabb leverans om du jämför med andra nätbutiker. 

Om du är medlem hos Buyersclub så erbjuds du fri frakt av dina köp. Det kommer även vara gratis retur av de varor som du vill lämna tillbaka. Du kan alltid kontakta deras support om du har mer frågor om fri frakt eller leveranser.

Om du handlar varor för över 499 kr så kommer du få gratis frakt & retur av dina produkter.

Omdöme

Våra erfarenheter med Buyersclub är mycket goda. De har länge varit en prylbutik online som vi rekomenderar. Vi tipsar nämligen erbjudanden att få gratis saker på nätet. Därför har vi flera gånger tipsat om Buyersclub som har ett utbud av grejer som man skänker bort till medlemmar.

Det är många som skriver postiva omdömen av Buyersclub. Det kan man läsa inne hos Trustpilot som jämför olika butiker online. Du kan dela med dig av dina erfarenheter under vår recension. Där kan du kommentera om du har positiv eller negativ åsikt om butiken.

 

Utbud av varor

Det finns mycket grejer att fynda inne hos Buyersclub. Deras utbud av produkter är otroligt stort och du kan samla många köp på samma hemsida. Här finns allt från skönhetsprodukter till smarta prylar till hemmet.

Bland deras gratis grejer kan man hitta prover & tester för smink eller populära bekvämligheter. Det är alltid spännande att se vilka produkter som de uppdaterar sitt utbud med gratis saker med.

Liknande butiker: 

Medlem – Buyersclub Plus

Ett medlemskap kommer nämligen kosta dig pengar att ha. Det är en prenumenration som ger dig saker billigt. Det kan vara olika boxar med skönhet, smink eller godis som är till otroligt billiga priser. Det kan även vara rabatter på alla inköp du gör.

Ditt medlemskap kommer ge dig rabatter som sparar dig upp till 70%. Det är helt klart ett bra vis att spara pengar. Du kan själv kika på deras butik och se vilka fördelar det finns med att vara medlem med Buyersclub Plus.

Avsluta medlemskap

Det är självklart möjligt att avsluta ett medlemskap hos Buyersclub. Du kan antingen kontakta deras support eller läsa mer inne hos Buyersclub.

ANNONS: