Av Therese Alfredsson skrevs den mars 26, 2024

Få en gratis Gua Sha – Köp 2 Loréal-produkter

Väl inne hos LuxPlus hittar vi ett bra erbjudande. Just nu kan du får en gratis Gua Sha (massagesten) vid köpet av andra grejer. Närmare bestämt de Loreal produkter som finns i deras utbud.

En Gua Sha sten används för massage av ansikte eller kropp. Det är en som kan används på en roller eller skrapa för öka cirkulationen i musklerna. Perfekt för ett hemmaspa helt enkelt!


> Gå till LuxPlus & få Gua Sha-sten

  • Massor av bra erbjudanden för medlemmar
  • Fri frakt
  • Flera av de kändaste märkena

För att få gratis grejer inkluderat i din beställning från LuxPlus – så krävs bara ett inköp av valfria produkter från Loréal. Det är knappast svårt att hitta de produkter från Loréal som du säkert vill ha till badrumsskåpet.

LuxPlus är även en butik som erbjuder härliga goodiebags som man kan köpa hem. Det är då paket med flera varor i samma. Det blir oftast sålda med ett lägre pris per produkt. Vilket verkar vara ganska populärt inne på deras hemsida att shoppa hem.

Genom att handla hos LuxPlus så kan du få med dig allt som krävs för ett hemmaspa. Det är ett av våra tips på saker att göra när man har tråkigt i sin fritid. Det skadar aldrig att ta hand om sin kropp och hy emellanåt.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *