StylingAgenten

Som kund hos StylingAgenten så kan du köpa billigt smink, hudvård, parfymer och allt med styling att göra! I denna recension kan du läsa vårt omdöme för StylingAgenten. Samt få info om erbjudanden, rabattkoder eller leveranser.

StylingAgenten är en ganska ny sminkaffär online. Det stoppar inte butiken från att ha stora rabatter och outlets. Allt för att ge billigare smink och äkta parfymer till sina kunder.

> Besök StylingAgenten

  • Utbud: Smink, hudvård, parfymer & hårvård
  • Leveranstider: 1-2 dagar
  • Fri frakt & retur: Ja, gratis frakt på köp över 599 kr
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
  • Kontakt & Support: Mail & telefon
  • Huvudkontor: Göteborg, Sverige
  • Ångerrätt: 14 dagar
  • Betalningar: Bank (VISA/Mastercard), Swish & Walley

StylingAgenten rabattkod & rea

För många som ska handla hos StylingAgenten är en rabattkod viktig. Det är en form av kupong som ger dig rabatt på dina inköp. En StylingAgenten rabattkod kommer du att kunna använda i kassan – strax innan du betalar.

Då kommer priset för din totala beställning att sjunka i pris. Det finns rabattkoder hos StylingAgenten som låter dig spara upp till 50% eller en fast summa. Här nedan kan du se en samling av alla StylingAgentens erbjudanden och rabattkoder.


Black Week hos StylingAgenten (50% rea)

Flera butiker har börjat på sina erbjudanden inför Black Week och Black Friday. En av de butiker som smygstartat är StylingAgenten. Det är en hemsida […]

» TILL ERBJUDANET


Outlet hos StylingAgenten – Spara 40%

En butik som sticker ut gällande priser inom smink.hudvård och hårvård är StylingAgenten. Där finns det alltid nya erbjudanden att ta del av. Just nu […]

» TILL ERBJUDANET


Få gratis parfymprover (Replay) – StylingAgenten

För dig som planerar att handla hudvård eller parfymer kan vi tipsa om StylingAgenten. Det är en butik som har stora märken inom smink & […]

» TILL ERBJUDANETFörutom StylingAgenten rabattkod så finns det andra knep för att spara pengar i butiken. Det är ganska ofta som StylingAgenten har en outlet på delar av sitt utbud. Det är en form av rea som gör att massor av produkter kan köpas för ett lägre pris.

Det har även hänt att StylingAgenten valt att ge bort gratis saker vid köp. Det kan oftast handla om erbjudanden som gör att du får en produkt gratis – i samband med ett köp. Även detta kommer du att kunna se i vår lista med alla erbjudanden och rabattkoder ovanför.

Leverans, fri frakt & retur

Leveranstiden för en beställning från StylingAgenten tar 1-2 arbetsdagar. Lägger du en order innnan kl. 13:00 så börjar ditt paket att levereras under samma dag.

En fördel med att handla hos StylingAgenten är att du inte behöver vänta länge alls på din leverans. Att erbjuda en frakt med en snabb leverans på 1-2 dagar är verkligen bra. Det ger StylingAgenten extra poäng i vårt omdöme och betyg.

StylingAgentens leveranstider kan variera på hur stort ditt paket är. Leveranser av mindre paket sköts av EarlyBird. Annars är det främst Schenker och PostNord som levererar dina produkter.

Ännu fler pluspoäng finns i att StylingAgenten har fri frakt. Det kräver dock att du lägger en beställning på över 599 kr för att får gratis frakt. Annars är det en summa på cirka 35 kr som tillkommer för leveransen.

Utbud – smink, parfym & hudvård

Som många andra butiker online så satsar StylingAgenten på ett utbud med smink och hudvård. De har även lagt till ett stort sortiment på äkta parfymer från stora och kända märken.

Det är ganska enkelt att hitta till stora märken som Hugo Boss, Versace, Diesel eller Dior när det kommer till parfymer. Andra stora märken när det handlar om smink är till exempel Max Factor,  Matrix, Maybeliline och DKNY.

Utbudet är väldigt stort – men inte helt unikt. Det finns idag många butiker som säljer smink som har ett liknande utbud med ungefär lika många märken. Alla produkter inom smink och parfym är äkta. Det är inte parfymer som du ibland kan få om du handlar billigt från butiker i Kina.

Vi kan tipsa dig om andra svenska butiker på nätet som vi tycker liknar StylingAgenten. Genom länkarna så kan du snabbt gå vidare till recensioner för dessa butiker.

Betalningar

Du kan välja mellan lite olika betalningar när du handlar hos StylingAgenten Sverige. De erbjuder snabba och säkra betalningar via klassisk banköverföring (VISA/Mastercard). De är även en Swish butik som godkänner betalning som görs smidigt via din mobilapp.

Om du vill hellre handla på egen faktura så finns det självklart lösningar för att möjliggöra detta. De använder sig inte av Klarna som är det mest populära tjänsten för fakturor på nätet. Istället så är det en butik med Walley. Det gör att du kan betala för dina varor via en faktura – eller dela upp din betalning i flera olika delar. Du väljer helt enkelt vad som känns bäst för dig.

Kontakta kundtjänst

Det är enkelt att komma i kontakt med StylingAgentens support. Här kan du ställa alla möjliga frågor om leveranstider, frakt, returer eller rabattkoder. De hjälper dig snabbt – och vi har goda erfarenheter av att kontakta kundtjänsten hos butiken.

Du hittar kontaktuppgifter till StylingAgenten här:

Mail: hej@stylingagenten.com
Telefon: 070-586 82 22

Omdöme & betyg för StylingAgeneten recension

Vi avslutar normalt våra recensioner om butiker med att ge ett betyg. Betyget är grundat på vårt omdöme för butiken – men blandar det även med andra recensioner från andra kunder. Det gör att vårt omdöme blir mer träffsäkert och ger en rättvis bild.

Vi kan helt klart rekommendera dig att använda StylingAgenten för dina inköp av smink och parfymer. Vi hyllar deras enkla betalningsmetoder och en snabb frakt av dina varor.

Fler positiva grejer med butiken finns i deras erbjudanden och utbud. Det finns nästan alltid de produkter som du kan köpa hem billigare med hjälp av rea eller rabattkoder.

Betyg: 8/10

ANNONS: