Djuraffärer

Att hitta djuraffärer på nätet är inte speciellt svårt. Det finns många butiker som säljer produkter för djur. Oavsett om det handlar om hund, katt, fiskar eller egentligen vilket husdjur som helst.

Här kan vi lista några av de bästa djuraffärer online som vi rekommenderar. Klicka dig vidare till en djurbutik som du tror passar dig.

Lista med djuraffärer online

Det finns en lång rad olika butiker och affärer online för djur på nätet. Vår lista tar fram de som vi anser är de bästa djurbutiker att handla hos.

Butik:Info:Länk:
Vetzoo
• Grymma erbjudanden
• Allt för alla djur!
Till butiken
DogMan
• Grymma erbjudanden
• Allt för alla djur!
Till butiken
/Animigo
• Rolig djuraffär
• Stort utubd
Till butiken
FurryFriends
• Premium butik för djur
• Bra priser!
Till butiken
BuyersClub
• Chans till gratis kläder
• Bra erbjudanden för medlemmar
Besök butiken
Estore
• Butik med allt
• Inköpspriser
Besök butik
Plusshop
• Bra paket-priser
• Stort utbud med ALLT
Till butiken

Fler djuraffärer på nätet:

ArkenZoo
ZooPlus
Zoo.se
TinyBuddy
DjurMagazinet

Bäst djurbutik på nätet

Sedan dess att handel på internet tog fart i Sverige – så har det funnits djuraffärer online att handla hos. Genom åren så har det tillkommit allt fler djurbutiker att välja mellan. Det finns idag så pass många butiker för hundar och katter – så det är svårt att välja.

Det är då bra att få en överblick med de djuraffärer som finns på internet. Sedan kan du själv besöka de butiker som du tror passar dig. Väl inne på deras hemsidor kan du hitta bra erbjudanden och kampanjer som kan hjälpa dig att spara pengar. De flesta djuraffärer har bra erbjudanden på produkter för hud och katt. Det kan till exempel handla om mat, leksaker eller redskap till ditt husdjur.

En del kunder kan även vara ute efter andra saker när de ska välja en djurbutik online. Det kan vara saker som betalningsmetoder eller leveranser. Det finns flera butiker som har Swish – och därmed har blivit populära för snabba och enkla betalningar. Andra smidiga betalningsmetoder kan vara affärer med faktura (Klarna), Qliro eller Walley.

Produkter för hundar & katter

De två allra vanligaste husdjuren i Sverige är hund eller katt. Det skapar en stor marknad för djuraffärer på nätet som kan skicka produkter över hela Sverige. Därför har de flesta djurbutiker extra fokus på just hundar och katter.

Det leder till att de har många produkter och varor som passar till hund- och kattägare. Några exempel är mat, kosttillskott, koppel, matskålar, leksaker eller andra saker som hör till dessa djur.

Trots att många djuraffärer har fokus på just hund och katt – så innebär det inte att du som har andra djur inte kommer att hitta produkter du önskar. Det finns stora utbud för de flesta djuren bland de butiker som vi rekommenderar i listan.

Frakt över hela Sverige

Det spelar självklart ingen roll om du bor i Stockholm, Göteborg, Malmö när du köper saker från en djuraffär online. Alla butiker erbjuder frakt över hela landet. Från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Det kan dock alltid vara en god idé att kolla upp hur lång tid din leverans från en djuraffär tar. Det brukar i regel ta mellan 2–5 dagar att få hem din beställning från en djuraffär på nätet. Det kan bero på vart du bor – eller vart din butik har sitt lager.

Det finns alltid tydlig information om fri frakt & leverans inne på hos den djuraffär på nätet du vill handla från. Där finns det även info kring retur eller andra villkor.

Hitta erbjudanden för djur

Vår hemsida www.bastgratis.se brukar lägga fram erbjudanden vi tycker är extra bra. Det gäller även för djurbutiker. Därför kan du hålla ögonen öppna för att se om det finns rabattkoder som ger dig billigare priser.

Det kan även handla om erbjudanden så som gratis varuprov eller rea outlet som pressar ner priserna. Det finns många vägar att spara pengar när du ska handla produkter för ditt husdjur.

Det är inte speciellt ofta som det delas ut helt gratis produkt från djuraffärer på nätet. Det händer främst i samband med att nya produkter för hundar eller katter släpps. Detta ses som ett prov av en produkt som din djurbutik har förhoppningar att du köper i framtiden.

Något som blivit alltmer populärt att beställa från djuraffärer är olika former av boxar. Det är då paket eller goodiebags som innehåller många olika produkter för ditt djur. Det är ett bra vis för at spara pengar – men också få hem många intressant produkter.

Det bästa du kan göra för att hitta dessa erbjudanden är att gå in hos varje butik för att se ilka aktuella kampanjer som finns. Det brukar alltid vara tydlig info kring deras aktiva erbjudanden direkt på startsidan för butiken.

Andra vägar för att få gratis grejer från en djurbutik är att delta i tävlingar. Det finns de som lottar ut olika produkter eller presentkort hos djuraffärer. För att delta i dessa tävlingar så finns det oftast tydlig information och tips på vad man kan göra för att delta.

ANNONS: