Gratis snus – Prova snus smakprover

Testa & beställ hem gratis snus på nätet. Det finns flera märken inom snus som ger bort gratis test & smakprover. I vår lista samlar vi tips på erbjudanden med både gratis nikotinpåsar & snus.

Många i Sverige vill testa på snus som gratis smakprov – innan de beslutar ett köp. Hitta snus & nikotinpåsar att prova i lugn och ro.

Billigt snus med gratis frakt + gåva (SnusExpress)
Snus till superlåga priser (InkClub)
Snus från Loop & LEWA (Olika smaker) – Prova för 0 kr (BuyersClub)
Köp snus billigt & smidigt (CDON)
Testa smakprov av snus/nikotinpåsar (VELO)
Beställ gratis prov av snus (Nordic Spirit)

Snus & nikotinpåsar gratis – Testa smakprov

Se mer om erbjudanden där du kan få prova snus gratis på nätet.

InkClub öppna kiosk – 10% rea

Butiken InkClub är främst känd för sina låga priser på allt som har med kontoret att göra. Nu har vi sett att de har breddat […]

» TILL ERBJUDANDET


Lägre pris per dosa – SnusExpress

För dig som hela tiden är på jakt efter det billigaste snuset på nätet bör kolla in SnusExpress. Där kan de erbjuda dig att köpa […]

» TILL ERBJUDANDET


Velo med nytt utseende & pris – SnusExpress

Den mycket populära varianten av tobaksfritt snus – Velo – har nu fått ett nytt utseende. Samtidigt så passar SnusExpressen på att sänka priset för […]

» TILL ERBJUDANDET


Mat för superlåga priser (1-20 kr) - MegaFynd

MegaFynd är en av de bättre lågprismarkander som finns på nätet enligt oss på Bästgratis.se. Här kan du fynda mat och godis som blivit överskott […]

» TILL ERBJUDANDET


Handla billigt snus – Få gratis leverans

Hos SnusExpress så kommer du inte bara få riktigt låga priser på snus – du kommer även få hem din beställning väldigt snabbt. Som extra […]

» TILL ERBJUDANDET


Mer erbjudanden »

Sverige är ett land där snus är som allra mest populärt. Det finns miljontals snusare som ständigt är ute efter nya smaker och märken. Därför etablerar sig nya snusmärken genom att erbjudande gratisprover av snus. Det ger kunden ett smakprov. Sedan testar du ditt gratis snus – för att bilda en uppfattning.

Att testa på varuprover har länge varit populärt. Det är perfekt marknadsföring för nya företag som tillverkar nya snusmärken eller smaker.

Vi på BästGratis.se har märkt av att trycket på gratis snus prover är stort. Därför har vi skapat denna sida för hjälpa svenskar att hitta snus & nikotinpåsar som gratis tester.

Beställ hem – så gör du

Det finns lite olika vägar för att beställa hem gratis snus på nätet. En del hemsidor behöver du bara skriva upp din adress på brevlådan du vill att ditt snusprov ska skickas till. Andra sidor eller butiker online ger dig möjligheten att prova snus genom medlemskap.

Varje erbjudande som vi tipsar om har tydlig info om vad som krävs. Du kan läsa mer om varje gratisprov via den länk vi tipsar om.

Det kan även skilja gällande leverans av ditt snusprov när du beställer hem. En del bjuder på porto – och därmed erbjuder gratis frakt & leverans av dina testprodukter.

Här ger vi dig steg hur det normalt brukar fungera vid en beställning av gratis snus och nikotinpåsar online.

 1. Gå till erbjudandet som vi tipsar om
 2. Fyll in din adress
 3. Läs om leverans är gratis
 4. Beställ hem smakprov av snus

Normalt vis så har butiker online väldigt sjysta villkor angående priser för leveranser. Det är även sällan som du behöver vänta speciellt länge från att du beställt snus – fram tills du får hem din order till brevlådan. Många butiker vi tipsar om har väldigt snabba leveranser av din beställning. Normalt tar det mellan 1-3 dagar innan du får hem snus du köpt online.

Nikotinpåsar

Något som vi ser allt mer på marknaden för snus – är nikotinpåsar. Det är en form av utbyte – där man ersätter tobak i snus – med ett tobaksfritt alternativ.

Nikotinpåsar blev väldigt populärt under 2010-talet. Det fanns nu en produkt som kom med fler och mer spännande smakkombinationer. Dessutom slapp man negativa saker som tobak för med sig.

Inte minst så är nikotinpåsar bättre för tänderna. Det finns nu många nikotinpåsar som är helt vita. Det innebär att missfärgningar på tänderna blir mindre påtagliga.

Det finns många gratis nikotinpåsar på nätet som försöker slå sig fram på snusmarknaden med smaktester.

Nya sorter & smaker

När företag och märken erbjuder gratisprov av snus – så handlar det främst om marknadsföring. Det är ett bra vis för nya snussorter att få fäste bland den bredare publiken. Konkurrensen bland märken är mycket stor. Stora märken som General, Göteborgs Rapé, Kronan och Knox utmanas allt mer. Det finns nu nya märken så som Loop, Thunder, Lundgrens & Volt.

De senare nämnda har flera gånger testat marknaden genom att dela ut gratis snus via prover. Förhoppningen är att ett gratis snusprov ska ta kundandelar från de större märkena. Vilket verkar ha lyckats bra.

Klassiska snusmärken kan ibland dela ut gratis tester. Då handlar det oftast om marknadsundersökningar. Där ger man chansen att testa snus gratis för att undersöka om smaken passar den breda allmänheten.

Exempel på klassiska snussorter

Några av de mer klassiska snusmärken i Sverige följer här nedanför. Dessa brukar oftast erbjuda gratis prover av deras snus i samband med nya smaker släpps.

 • General
 • Göteborgs Rapé
 • Röda lacket
 • Kronan
 • Knekt
 • Grovsnus
 • Ettan

Exempel på nya snusmärken

 • Thunder
 • Knox
 • Kaliber
 • Nils
 • Lundgrens
 • Loop
 • Volt

Exempel på nikotinpåsar

 • Lyft
 • Loop
 • VELO
 • Swave
 • Zyn
 • Shiro

Mer prylar att beställa hem gratis

Vår hemsida har under en lång tid valt att tipsa om att få gratis prylar online. Det har gjort oss till experter på vad våra läsare söker efter. Det har gjort att vi nu känner till att många är intresserade av att beställa gratis snus på nätet. Det finns många andra produkter att få prova gratis som är populära.

Inte minst så är det vanligt att människor i Sverige letar efter gratis tävlingar att delta i. Det gör att man kan vinna fina priser utan att betala något. Du är med och tävlar helt riskfritt med andra ord.

Vi har också märkt av att betalningar hos olika butiker kan vara avgörande. Inte minst när det kommer till swish butiker eller PayPal butiker. Det kan även handla om de butiker som erbjuder dig att betala på faktura eller inte.

Kolla gärna runt på sidan för att se vad som är aktuellt just idag. Det finns mer än bara snus & nikotinpåsar att beställa på nätet utan kostnad.

ANNONS: