Kläder

Det råder inget tvivel om att det handlas mycket mode & kläder på nätet i Sverige. Det finns nu massor av webbutiker som erbjuder dig att köpa billiga märkeskläder online. Både till dam & herr!  Så se till att det blir billigast för dig genom att använda våra erbjudanden. Det är mycket vanligt att du får ta del av rabattkoder, rea, eller gratiserbjudanden. Därför rekommenderas du alltid besöka oss för att se vilka aktiva erbjudanden som finns inom kläder & mode.

Bland våra tips hittar du allt från bra klädrea på nätet till att få hem gratis kläder!

Bästa & billigast kläder

Butik Fördelar Recension
– Rabattkoder
– 850+ märken
Nelly recension
– Sportigt utbud
– Rea & outlets
JDSports recension
– Passar alla!
– Låga priser
Spartoo recension

> Se alla butiker med kläder


Erbjudanden på kläder & mode


Få ett par kalsonger gratis – On That Ass

Alla män kan just nu beställa hem ett par kalsonger gratis. Detta gör du via tjänsten On That Ass. Där finns en form av prenumeration […]

» TILL ERBJUDANDET


Sommarrea hos JDSport (50%)

Börja sommaren med att besöka JDSports. En butik som nu väljer att erbjuda en rea med halva priset på ett stort utbud av skor och […]

» TILL ERBJUDANDET


Tävla om Zalando presentkort – Värde 5000 kr

Tävlingar som har presentkort som priser fortsätter att nå oss på redaktionen på Bästgratis.se. Denna gång gäller det en tävling om ett presentkort hos Zalando. […]

» TILL ERBJUDANDET


Klädrea hos Cubus – 30% på allt

Cubus är en butik som säljer billiga och snygga kläder till kvinnor, män och barn. Allt för hela familjen, helt enkelt! Extra bra är det […]

» TILL ERBJUDANDET


Fira 5 år hos AboutYou – 50% i appen

Klädesbutiken AboutYou fyller 5 år – och ser till att ha fina erbjudanden på hemsida. Inte minst så kommer du att kunna handla billiga kläder […]

» TILL ERBJUDANDET


Mer erbjudanden »

Alla gratis grejer & erbjudanden 


Kläder online – Gratis & billigt

Att fynda kläder på nätet är både roligt och billigt. Det uppdateras varje dag med nya erbjudanden som låter dig shoppa till ett bättre pris. Du kan därför spara mycket pengar genom att använda dig av gratiserbjudande. Det finns t.ex. rabattkuponger och koder som du kan använda. Det förekommer även erbjudanden där du kan få gratis kläder hemskickade till dig. Läs nedanför för mer information. Eller leta efter aktuella här ovanför!

kläder-på-nätet-gratis-billigt-rea-rabattKlädrea

Det enklaste sättet att köpa kläder för ett nedsattpris är att handla under en rea. Nästan alla klädbutiker på nätet erbjuder periodvis kläder på rea. Det kan då innebära att de sänkt priset på stora delar av sitt sortiment. Oavsett om det gäller kläder eller inte, så brukar reor se ganska lika ut på nätet. Det kan handla om att butiken ger dig en procentsats som de dragit från ordinarie pris. T.ex. en klänning som vanligtvis kostar 1000 kr är ute på rea på 50 %. Då kommer klänningen endast att kosta dig 500 kronor. Det finns även exempel på klädreor som ger dig upp till 90 % på dina varor.

Det är väldigt vanligt att människor letar efter billiga märkeskläder under en utförsäljning och outlet hos en klädbutik online. Det är ett smart knep för att handla på klädrea för att få snygga märkeskläder till ett lägre pris.

Att handla kläder, skor, och mode på rea är helt enkelt ett bra sätt att spara pengar på. Många människor i Sverige väljer att avvakta sina köp av kläder, tills nätbutiken erbjuder en rea. Det är alltid bäst att handla varor online när du gör en bra affär.

Gratis kläder

Det finns de webbutiker som erbjuder dig att få gratis kläder. Vi är en sajt som hela tiden håller koll på alla saker som är gratis på nätet. Därför håller vi oss naturligtvis uppdaterade om gratis kläder och mode. Det finns lite olika typer av gratiserbjudanden som du kan hämta. Det kan handla om att du får kläder på köpet när du handlar. Det kan även handla om varuprover, gratiskampanjer eller fri frakt på dina kläder.

Vi uppdaterar så mycket vi bara kan kring allt som är gratis bland klädbutiker på nätet. Därför rekommenderas du alltid att besöka oss innan du handlar kläder på nätet. Det kan hjälpa dig att spara pengar när du shoppar på nätet.

rea-50-web_58775518e087c361ea1f67afBilliga kläder från Kina

Ett annat knep som du kan använda för att handla kläder billigt på nätet är att leta efter internationella klädbutiker. Genom att använda dig av till exempel kinesiska nätbutiker så kan du shoppa för ett ännu bättre och billigare pris.

Många känner till Kina som ett land i Asien som producerar mycket saker. Deras låga produktionskostnader påverkar självklart det slutgitliga priset. Därför erbjuds du att köpa billiga kläder från Kina online. Det kommer garanterat underlätta dig i jakten efter kläder till låga priser.

Rabattkod & kupong

Ett annat bra sätt för dig att spara pengar när du shoppar kläder online är att använda rabattkoder. Rabattkoder fungerar precis som rabattkuponger gör i fysiska butiker. Istället för att du lämnar in en kupong, så anger du istället bara en kod på nätet. Denna rabattkod anger du i kassan hos din webbutik precis innan du ska betala dina kläder. När du angett din kod så kommer den registreras och ditt pris på varorna sänks.

Även när det gäller gratis kuponger online så är det främst populärt att använda vid köp av märkeskläder. Många vill se till att spara pengar när de vill lyxa till vardagen med ett snyggt klädesplagg från ett välkänt märke inom mode.

Recensioner med rabattkoder

Här kan du läsa recensioner för klädbutiker som använder sig av rabattkoder. Du kan se aktuella erbjudanden för dessa butiker samtidigt som du läser ett omdöme.

Billiga märkeskläder

Bland alla dessa butiker så kommer du erbjudas unika utbud av märkeskläder. Det finns många olika klädaffärer online som har olika märken i sortimentet. Våra förhoppningar är att vi i framtiden kan även samla butiker där du kan hitta de klädmärken du letar efter snabbt. Märkeskläder är faktiskt den största kategori av kläder som säljs i Sverige. Många vill visa pengar, makt, eller modemedvetenhet när de köper märkeskläder på nätet.

Vi kommer att fortsätta jobba för att du ska kunna hitta klädbutiker med de märkeskläder du vill köpa. Våra förhoppningar är att du alltid ska hitta billigt mode snabbt, utan krångel. Därför hoppas vi att ni läsare har tålamod.

märkeskläder-rea-billigt-onlineExempel på märkeskläder på rea online

Nedan har vi radat upp en del klädmärken som du kan hitta billigt under rea eller rabatt.

 • Adidas
 • Nike
 • Ralph Lauren
 • Gucci
 • Calvin Klein
 • Marc Jacobs
 • Micheal Kors
 • Vans
 • Fred Perry
 • Tiger of Sweden

Det finns massor av klädbutiker som gärna hjälper dig att handla märkeskläder billigt online. Det är däremot svårare att hitta just gratis erbjudanden när det kommer till kändare och dyra klädmärken. Därför rekommenderas du hellre att hitta billiga priser på rea eller rabatt om du vill spara pengar på märkeskläder online.

Naturligtvis så finns det massor av erbjudanden som finns för både dam, herr och barn att utnyttja. Det har blivit allt vanligare att köpa märkeskläder för barn & baby. Det är något som många föräldrar nu gör när de passar på att få hem billiga märkeskläder på rea.

Klädbutiker

Det finns en rad webbutiker som vi svenskar kan handla kläder billigt och tryggt hos. Det råder inget tvivel om att det är populärt att handla byxor, skor, tröjor, t-shirts, klänningar m.m. online. Detta har lett till att det råder hög konkurrens om mode-marknaden på nätet mellan olika webbutiker.

klädbutiker-bäst-billigast-kläder-på-nätet
Topplista med klädbutiker

Nedan följer tips på några av de nätbutiker som vi tycker erbjuder bra gratiserbjudanden, reor eller rabattkoder.

 • StylePit
 • Asos
 • Campadre
 • Spartoo
 • Swedala Outlet

Jämför klädbutiker på nätet

När det kommer till mode & kläder är det svårt att avgöra vilken nätbutik som är bäst. Mycket handlar trots allt om att smak och stil som varje enskild människa har. Det är däremot vanligare att man kan jämföra priser eller erbjudanden som finns hos varje webbutik. Vissa butiker har genom åren visat sig vara bättre än andra när det kommer till t.ex. rea av sina kläder. Vi har sett till att testa myckat av de produkter och saker som finns att handla online. Du kan läsa mer om detta i våra tester som du hittar i vår meny under fliken ”bäst-i-test”.

ANNONS: