Köpa billiga saker från Kina

Spara pengar genom att beställa saker från Kina. Handla alla möjliga varor som t.ex. eletronik, kläder, eller mobiltelefoner! Vi tipsar om sidor på internet som låter dig köpa & importera grejer från Kina billigt! Vi jämför flera butiker online som erbjuder internationella priser.

Sidor med kinesiska priser

Med en kinesisk butik på nätet så syftar vi inte på sidor på kinesiska. Vi tipsar här om svenska, eller utländska butiker som har billiga saker från Kina. På dessa sidor kan du enkelt köpa varor som sedan levereras och importeras hem till dig.

ButikerVarorLänk
ali-express-kina-kläder-elektronikAliExpress
Kläder, elektronik, roliga prylar, smink, smycken, barnkläder m.m.
Till butiken
klingel-logoKlingel
Skönhet, kläder, elektronik m.m.
Till butiken
deal-banana-rabatt-reaDeal Banana
Roliga saker, elektronik, kläder, m.m.
Till butiken
gearbest-logo-billiga-sakerGear Best
Mobil, elektronik, kläder, klockor, smycken m.m.
Till butiken

De sidor som vi rekommenderar är populära att använda sig av i Sverige. Många har länge känt till att det går att beställa hem billig elektronik & kläder från Kina. Därför har trycket ökat bland kunder som vill fynda riktigt bra saker, fast till ett bättre pris.

  • AliExpress – En sida som har allt. Här kan man fynda allt från elektronik till billiga kläder. Många har säkert hört talas om denna gigant inom onlinehandel. Importen av dina billiga produkter bör du förvänta dig bli längre än några enstaka dagar. Butiken är väldigt populär. De pressar priserna ordentligt och har ett stort utbud av saker att köpa från Kina.
  • DealBanana – En kinesisk sida som säljer billiga produkter – främst kläder, heminredning, skor, och häftiga prylar. Butiken har likt många andra kinesiska sidor för denna typen ett otroligt stort utbud. Där kan man spendera dagar på att se saker och produkter man tidigare inte sett.
  • Klingel – Även här kan man hitta billiga saker med kinesiska priser. Det finns mycket möbler och dylikt att köpa på deras hemsida. Importen och frakten från Kina kan dröja upp till några veckor.
  • GearBest – Här finner du mycket kläder och roliga prylar som du kan köpa för billigt pris från Kina. Här erbjuder man sina kunder en god kundservice med fler betalningsalternativ.

kina-flagga-köpa-handla-importera

Billiga varor från Kina

Det är främst två kategorier som flest människor söker efter bland kinesiska butiker på nätet. Först har vi kläder. Det är inte speciellt konstigt då många vill ha ett brett utbud med massor av olika kläder.

Sedan har vi elektronik. Det är ingen hemlighet att mobiler, datorer, och övrig elektronik från Kina är billig. Oftast får du precis samma produkt, fast till ett mycket bättre pris.

Om du vill läsa mer om alla våra billiga saker på nätet så hittar du mer info via vår länk. Den tar dig till alla reor, rabatter, eller andra gratis erbjudanden som hjälper dig handla billigare.

Kläder

Vi har dels märkt att många letar efter kläder från Kina. Varför inte fräscha upp din garderob genom att shoppa massor av snygga & billiga kläder online till ett billigt pris? Vi tror du blir förvånad om du visste hur mycket kläder det finns att fynda från Kina!

Det kommer inte som en överraskning att just kläder hamnar högt på den lista av populära varor. Vilket inte är speciellt konstig. Alla behöver då och då köpa kläder. Varför inte göra det så prisvärt som möjligt med vår hjälp.

Bland våra kinesiska butiker online så kan du beställa massor av produkter. De flesta butiker har nämligen inte ett begränsat utbud. Det innebär att du kan samla massor av varor när du handlar på samma köp. På så vis kan du spara mycket pengar när du shoppar billiga grejer från Kina på nätet.

kläder-från-kina-online-beställa

Elektronik

Som vi har nämnt tidigare i texten, så är Kina ett land som är experter på eletronik. Deras låga priser lockar många utanför deras landsgränser att köpa elektronik. Många i Sverige har redan testat på att handla sin dator, TV eller mobil från Kina. Ett alternativ som garanterat har hjälpt de att köpa samma produkt men för ett billigare pris.

Till elektronik tillhör flera olika produkter och varor. Självklart hör de mest klassiska elektriska tillbehören med så som mobiltelefoner, TV-apparater och datorer. Det kan även finnas andra saker som lockar inom denna kategori som många inte tänker på. Till exempel har det blivit populärt att köpa drönare från Kina till ett bra pris.

Vi tipsar dig att kolla runt på de sidor som vi rekommenderar. Vi tror säkert att du hittar något som kommer passa dig!

elektronik-billigt-online

Beställ & importera

Att lägga din beställning av varor hos våra nätbutiker är enkelt. Dessa sidor med saker från Kina finns på i en svensk version. Det innebär helt enkelt att du kan bläddra runt hos butiken med svenskt språk. Det underlättar för många, och det blir busenkelt att beställa saker, och få de importerade.

Att få saker importerade & fraktade från Kina till Sverige är inte speciellt krångligt. I vissa fall kan det dröja ett längre tag för att få dina saker hem till din dörr. Detta går att undvika genom att välja expressleverans. Det kan däremot kosta några kronor extra. Vilket kan vara värt att lägga om du behöver dig grejer snabbt, eller inte kan vänta.

  • I vanliga fall tar det mellan 10-18 dagar att få sitt paket
  • Med expressleverans tar det mellan 3-6 dagar att få sin beställning.  
  • Kostnaden varierar, allt mellan 0-200 kr på normalstora beställningar

Importen & frakten kan i vissa fall vara gratis. I vissa fall kan våra butiker erbjuder fri frakt & gratis leverans. Kolla in hos butikerna, och se om du kan använda dig av ett sådant erbjudande. På så vis kan du se till att spara in en hundring eller två.

Problem i tullen?

Att importera saker från Kina innebär inga problem för dig i tullen. Paketen & dina beställningar kommer att nå dig utan några problem. Du kommer inte behöva oroa dig över att göra något extra arbete för att få din leverans hem tilld dig.

importera-kina-sverige-tull

Ska du importera ett större parti med varor. Då kan det hända att Sverige och Kina har lite regler. Däremot kommer det inte att påverka dig som handlar i våra butiker.

Bäst priser

Att jämföra priser är något som vi på BästGratis är bra på. Vi tycker att fler människor i Sverige borde satsa på att jämföra innan de handlar. De priser på kläder, elektronik, inredning, leksaker m.m. är som allra lägst hos våra kinesiska hemsidor online. Många butiker i Sverige har svårt att hänga med i prispressen som sätts i Kina.

Därför kan du i många fall hitta samma produkt, eller liknande för ett mycket billigare pris. Enligt oss så är det många gånger det lägsta priset också det bästa.

Speciellt billigt blir dina köp av produkter från Kina om du handlar under rea. Det händer ganska ofta att våra rekommenderade butiker erbjuder rabatter eller rea på deras utbud av grejer som redan är lågt prissatta.