Köpa billiga saker från Kina – Butiker & tips

Spara pengar genom att beställa saker från Kina. Handla alla möjliga varor som t.ex. eletronik, kläder, eller mobiltelefoner! Vi tipsar om sidor på internet som låter dig köpa & importera grejer från Kina billigt! Vi jämför flera butiker online som erbjuder internationella priser.

Sidor med billiga saker från Kina

Med en kinesisk butik på nätet så syftar vi inte på sidor på kinesiska. Vi tipsar här om svenska, eller utländska butiker som har billiga saker från Kina. På dessa sidor kan du enkelt köpa varor som sedan levereras och importeras hem till dig.

ButikerVaror & fördelarLänk
LightintheBox
• Utbud: Allt. Kläder, elektronik smink m.m.
• Rabatter & rea på redan billiga saker
Till butiken
ali-express-kina-kläder-elektronikAliExpress
• Utbud: Allt. Kläder, elektronik, skor m.m.
• Köp & sälj grejer på nätet
Till butiken
Wish
• Kläder, smycken, prylar m.m.
• Enkelt i mobil app!
Besök butiken
Banggood
• Utbud: Elektronik & roliga prylar m.m.
• Gratis rabattkoder
Till butiken
Estore
• Utbud: Multibutik med allt
• Europeisk butik som importerar från Kina
Till butiken
Dorita
Utbud: +35 000 produkter inom kläder, skor, smycken m.m
• Fokus på skönhet & kläder
Till butiken
NewChic
- Kläder för damer & tjejer
- PayPal betalning
Besök butiken
Just Fashion Now
• Billigare priser
• Kläder från hela världen
Besök butiken
Mini In the Box
• Utbud: Främst kläder, inredning, barnsaker
• Snabba leveranser & import
Till butiken
VidaXl
• Utbud: Möbler & inredning till hemmet
• Massor av billiga priser
Till butiken

De sidor som vi rekommenderar är populära att använda sig av i Sverige. Många har länge känt till att det går att beställa hem billig elektronik & kläder från Kina. Därför har trycket ökat bland kunder som vill fynda riktigt bra saker, fast till ett bättre pris.

Lista med bästa kinesiska butiker på nätet

 1. LightInTheBox – Kläder, elektronik & prylar: 9/10
 2. Wish – Kläder, smycken & roliga saker: 8/10
 3. Bangood – TV, dator & mobil: 8/10
 4. AliExpress – Alla saker i samma butik: 8/10
 5. MiniInTheBox . Smink & billiga grejer: 6/10
 6. Estore – Svensk butik med saker från Kina: 6/10
 7. JustFashionNow – Billiga kläder, skor & mode: 6/10
 8. AliBaba – Teknik, mobil & dator: 5/10

Här kan du hitta en snabb guide med de punkter som du kan läsa om innan du bör beställa från Kina. Det är alltid bra att ha så mycket information om vilka varor som är populära. Vilka regler som gäller vid tull & import. Eller om det finns avgifter för moms eller tullavgifter för att få hem det du köpt & beställt från Kina.

kina-flagga-köpa-handla-importera

Beställa billiga varor från Kina

Det är främst två kategorier som flest människor söker efter bland kinesiska butiker på nätet. Först har vi kläder. Det är inte speciellt konstigt då många vill ha ett brett utbud med massor av olika kläder.

Sedan har vi elektronik. Det är ingen hemlighet att mobiler, datorer, och övrig elektronik från Kina är billig. Oftast får du precis samma produkt, fast till ett mycket bättre pris.

Om du vill läsa mer om alla våra billiga saker på nätet så hittar du mer info via vår länk. Den tar dig till alla reor, rabatter, eller andra gratis erbjudanden som hjälper dig handla billigare.

Kläder

Vi har dels märkt att många letar efter kläder från Kina. Varför inte fräscha upp din garderob genom att shoppa massor av snygga & billiga kläder online till ett billigt pris? Vi tror du blir förvånad om du visste hur mycket kläder det finns att fynda från Kina!

Det kommer inte som en överraskning att just kläder hamnar högt på den lista av populära varor. Vilket inte är speciellt konstig. Alla behöver då och då köpa kläder. Varför inte göra det så prisvärt som möjligt med vår hjälp.

Bland våra kinesiska webshops & sidor online så kan du beställa massor av produkter. De flesta butiker har nämligen inte ett begränsat utbud. Det innebär att du kan samla massor av varor när du handlar på samma köp. På så vis kan du spara mycket pengar när du shoppar billiga grejer från Kina på nätet. Många av de redan existerande klädbutiker på internet ser denna typen av shops som ett hot.

kläder-från-kina-online-beställa

Elektronik

Som vi har nämnt tidigare i texten, så är Kina ett land som är experter på eletronik. Deras låga priser lockar många utanför deras landsgränser att köpa elektronik. Många i Sverige har redan testat på att handla sin dator, TV eller mobil från Kina. Ett alternativ som garanterat har hjälpt de att köpa samma produkt men för ett billigare pris.

Till elektronik tillhör flera olika produkter och varor. Självklart hör de mest klassiska elektriska tillbehören med så som mobiltelefoner, TV-apparater och datorer. Det kan även finnas andra saker som lockar inom denna kategori som många inte tänker på. Till exempel har det blivit populärt att köpa drönare från Kina till ett bra pris.

Vi tipsar dig att kolla runt på de sidor som vi rekommenderar. Vi tror säkert att du hittar något som kommer passa dig!

elektronik-billigt-online

Prylar & grejer

Det är många prylbutiker som hämtar stora mängder varor billigt från Kina. Så letar du efter roliga och tekniska gjejer så rekommenderar vi dig att shoppa från Kina via våra webbutiker. Många av de produkter som redan är billiga med tanke på importen kan bli ännu billigare. Flera av de kinesiska sidorna har även erbjudanden och utförsäljningar.

Många av dessa sidor kan vara roliga att besöka om vill hitta på något att göra när du har tråkigt. Utbuden består nämligen oftast av roliga produkter som du kanske inte har sett någon gång tidigare.


Tull & import

Att lägga din beställning av varor hos våra nätbutiker är enkelt. Dessa sidor med saker från Kina finns på i en svensk version. Det innebär helt enkelt att du kan bläddra runt hos butiken med svenskt språk. Det underlättar för många, och det blir busenkelt att beställa saker, och få de importerade.

Att få saker importerade & fraktade från Kina till Sverige är inte speciellt krångligt. I vissa fall kan det dröja ett längre tag för att få dina saker hem till din dörr. Detta går att undvika genom att välja expressleverans. Det kan däremot kosta några kronor extra. Vilket kan vara värt att lägga om du behöver dig grejer snabbt, eller inte kan vänta.

 • I vanliga fall tar det mellan 10-18 dagar att få sitt paket
 • Med expressleverans tar det mellan 3-6 dagar att få sin beställning.  
 • Kostnaden varierar, allt mellan 0-200 kr på normalstora beställningar

Importen & frakten kan i vissa fall vara gratis. I vissa fall kan våra butiker erbjuder fri frakt & gratis leverans. Kolla in hos butikerna, och se om du kan använda dig av ett sådant erbjudande. På så vis kan du se till att spara in en hundring eller två.

Räkna ut priser för import & tull från Kina

Är det alltid det billigaste att köpa från Kina? Eller kommer det kosta dig mer när det kommer till tullavgifter av din frakt eller importen? Det kan vara svårt att avgöra hur det totala priset står sig mot en svensk, eller europeisk butik när väl ska betala.

Det finns hjälp för dig som vill räkna ut priserna för att importera varor som kommer från Kina. Du kan läsa mer om import, frakt & moms när du handlar från en av de kinesiska webshops ovanför.

Problem i tullen?

Att importera saker från Kina innebär inga problem för dig i tullen. Paketen & dina beställningar kommer att nå dig utan några problem. Du kommer inte behöva oroa dig över att göra något extra arbete för att få din leverans hem tilld dig.

Ska du importera ett större parti med varor. Då kan det hända att Sverige och Kina har lite regler. Däremot kommer det inte att påverka dig som handlar i våra butiker.

Kinesiska butiker online

Här får du mer infomation om de största butikerna där man kan köpa från Kina. Vi räknar in kinesiska webshops som importerar stora delar av sina saker från Kina.

 • AliExpress – En sida som har allt. Här kan man fynda allt från elektronik till billiga kläder. Många har säkert hört talas om denna gigant inom onlinehandel. Importen av dina billiga produkter bör du förvänta dig bli längre än några enstaka dagar. Butiken är väldigt populär. De pressar priserna ordentligt och har ett stort utbud av saker att köpa från Kina.
 • Banggood – Vid sidan av AliExpress så hittar vi en annan kinesisk webshop som säljer saker billigt. Banggood har ett superstort utbud av kläder, vardagsprodukter, elektronik m.m. Deras leveranser och import av dina varor går snabbt och har låga priser.
 • LightInTheBox – Denna webbutik har otroligt billiga saker som man kan köpa från Kina. Här har man likt sina konkurreter ett gigantisk utbud som täcker upp allt man behöver till hemmet.
 • MiniInTheBox – Detta en en systersida till Light In the Box och har även denna sida en stor kundkrets. Deras kunder finns nämligen inte bara i Kina, utan runt om i hela världen. Utbudet påminner ganska mycket om det som finns hos huvudsidan.
 • Ebay – En hemsida där företag & privata personer kan köpa second hand på loppis online. Här är det ganska vanligt att det finns annonser där man kan handla billigt från Kina. Hemsidan är den absolut största köp- och sälj-sidan i världen. Många har redan hört talas om denna webshop.
 • eStore – Detta är en europeisk butik som köper in stora delar av sitt utbud av varor från Kina. Detta gör att du kan hitta billigare priser som är pressade av både inköpspris och rabatter.
 • DealBanana – En kinesisk sida som säljer billiga produkter – främst kläder, heminredning, skor, och häftiga prylar. Butiken har likt många andra kinesiska sidor för denna typen ett otroligt stort utbud. Där kan man spendera dagar på att se saker och produkter man tidigare inte sett.
 • Klingel – Även här kan man hitta billiga saker med kinesiska priser. Det finns mycket möbler och dylikt att köpa på deras hemsida. Importen och frakten från Kina kan dröja upp till några veckor.
 • GearBest – Här finner du mycket kläder och roliga prylar som du kan köpa för billigt pris från Kina. Här erbjuder man sina kunder en god kundservice med fler betalningsalternativ.

Erbjudanden – rea & rabatter

Det finns de kinesiska webshops som erbjuder stora rabatter och reor på sina varor. Det innebär att det finns en chans för dig att handla redan billiga saker till ett ännu lägre pris. Du hittar alla våra erbjudanden från Kina butiker & webshops här nedanför.


Upp till 95% rea hos AliExpress

En av de största och mest internationella butikerna på nätet – AliExpress – har självklart massor av bra erbjudanden. Alla kunder i hela världen kan […]

» TILL ERBJUDANDET


Rea hos Just Fashion Now – Upp till 80%

Just Fashion Now – eller JFN – är en butik som just nu har rea upp till 80%. Det innebär att du kan köpa redan […]

» TILL ERBJUDANDET


Black Friday hos Just Fashion Now – Spara upp till 300 kr

Det börjar ramla in erbjudanden inför Black Friday 2023. En av butikerna som verkar ha Black Friday hela november. Redan nu kan du få stora […]

» TILL ERBJUDANDET


Mer erbjudanden »

Bäst priser

Att jämföra priser är något som vi på BästGratis är bra på. Vi tycker att fler människor i Sverige borde satsa på att jämföra innan de handlar. De priser på kläder, elektronik, inredning, leksaker m.m. är som allra lägst hos våra kinesiska hemsidor online. Många butiker i Sverige har svårt att hänga med i prispressen som sätts i Kina.

Därför kan du i många fall hitta samma produkt, eller liknande för ett mycket billigare pris. Enligt oss så är det många gånger det lägsta priset också det bästa.

Speciellt billigt blir dina köp av produkter från Kina om du handlar under rea. Det händer ganska ofta att våra rekommenderade butiker erbjuder rabatter eller rea på deras utbud av grejer som redan är lågt prissatta.

Du kan även få pengar gratis genom att göra reklam för billiga produkter & grejer från Kina. Det är precis det som vi gör på denna hemsidan. Det går att samarbeta med hemsidorna för att kunna göra reklam för dem.

ANNONS: