Leksaker – Butiker med billiga & gratis leksaker

Letar du efter en billiga leksaksaffärer på nätet? Se vår lista med butiker som säljer leksaker billigt via rea eller med rabatter. Det finns även chans att kunna beställa hem gratis leksaker till barn och bebisar. 

Leksaksbutiker med billiga priser online

Leksakscity
– Billiga leksaker
– Bra utbud för killar & tjejer
Besök butik
eStore
• Butik med allt
• Inköpspriser
Besök butik
Lego
• Stort utbud & bra priser
• Officiella butiken för Lego
Till butiken
CDON
• Stort utbud med allt
• Populär nätbutik
Besök butik
Buyersclub
• Gratis leksaker
• Bra erbjudanden för medlemmar
Besök butik
Dorita
• Kläder, skor, smycken, prylar, solglasögon, godis & fest
• +35 000 produkter
Till butiken
LightInTheBox
• Produkter & kläder från Kina
• Otroligt billiga priser
Till butiken

Många av de butiker med leksaker vi rekommenderar har bredare utbud. Inte sällan så kan flera av dessa affärer klassas som hobbybutiker. Nästan alla de butiker som finns här accepterar att du handlar på egen faktura.


Här nedan kan du se aktuella erbjudanden så som utförsöljningar, reor eller rabatter. Kolla in om du hittar en kampanj med ännu billigare leksaker.

Erbjudanden på leksaker för barn


Lagerrensning av leksaker online (Upp till 40% rea)

Leksakscity har just nu en stor lagerrensning. Ett perfekt tillfälle för dig att handla billiga leksaker på nätet. Samtidigt som butiken får en chans att […]

» Hämta erbjudandet


Winter deals hos CDON – 60% rea

I vanlig ordning så sprutar erbjudandena ut från butiken CDON. Just nu finns det massor av winter deals som ger dig 60% lägre pris i […]

» Hämta erbjudandet


Leksaker för barn med 70% rea – LekMer

Inför julen så har LekMer satsat på sina erbjudanden. Det märks inte minst just nu när de har 70% rea på stora delar av sitt […]

» Hämta erbjudandet


”Sista chansen”-erbjudanden hos FlyingTiger

Den roliga prylbutiken FlyingTiger Copenhagen har flera produkter på rea. Du hittar alla dessa erbjudanden i menyn under ”sista chansen”. Det innebär att flera varor […]

» Hämta erbjudandet


Få ett gratis sällskapspel online

Vi hittade ett bra erbjudande hos BuyersClub. De har nyligen lagt till nya produkter i sin gratishörna. Bland de nya produkterna så hittar vi nu […]

» Hämta erbjudandet


Mer erbjudanden »

Fler gratis saker & erbjudanden  


Billiga & gratis barnleksaker

Vid födelsedagar och vid högtider är det som allra mest populärst att handla leksaker. Det är alltid bäst att jämföra lite erbjudanden och leksaksaffärer innan du handlar. Hos oss kan du få flera tips på hur du kan komma billigt undan. Nätet är fullt med erbjudanden som låter dig få rabatt, fri frakt, eller gratis leksaker på köpet. Vi tror du skulle bli förvånad hur många gånger du har betalt onödigt mycket pengar för dina produkter du handlar på nätet. Det går nästan att hitta erbjudanden på allt som går att handla på nätet. Därför är det alltid bäst att lägga en minut på att leta efter leksaker på rea, eller med rabatt. Det leder till att du kan beställa hem billiga leksaker för barn på nätet.

leksaker-gratis-billigt-reaGratis

Som vi tidigare meddelade så finns det butiker som har erbjuder gratis leksaker. Dessa erbjudanden ser främst till att du får leksaker på köpet. Det kan då vara erbjudanden som ger dig en leksak gratis när du handlar andra produkter eller varor. Ett välkänt exempel är t.ex. McDonalds som i massor av år har gett ut leksaker på köpet av mat.

Det finns även de som skänker bort sina leksaker gratis. Detta är främst populärt att göra på köp- & säljsajter som Blocket. Leksaker som bortskänkes är ofta av begagnade, men av bra skick. Du kan leta efter denna typen av erbjudanden hos de sajter där människor i Sverige själva lägger ut annonser om saker som bortskänkes.

Det kan även ingå leksaker i de födelsedagspresent från butiker eller de gratis saker för gravida & föräldrar som finns online. Du kan kolla dessa guider för se om du hittar en intressant kampanj.

Fri frakt

Det är inte alls ovanligt att du kan beställa fri frakt av leksaker på nätet. Att få fri frakt på sina varor innebär att det det billigare för dig. Din leksaksbutik kommer istället stå för alla kostnader som finns för leveransen. Det finns gott om webbutiker som erbjuder gratis frakt på alla sina produkter och varor. Däremot kan det ibland finnas en gräns. Det kan då vara att du behöver handla leksaker för t.ex. 500 kronor för att få fri frakt hem till dörren.

Leksaksbutiker online

Likt som alla andra produkter så har leksaker börjat säljas mer online. Det innebär att fler i Sverige väljer att köpa billiga leksaker på nätet i stället för i en fysisk leksaksaffär. Anledningen till detta är att fler människor har märkt av smidigheten. Det är nämligen väldigt smidigt att beställa hem leksaker. I många fall så kan du använda erbjudanden, eller handla hos leksaksbutiker med fri frakt. Då behöver du inte tänka på leveransen av dina barns leksaker. I alla fall inte förrens dina produkter når din dörr, eller närmsta postkontor.

Många föräldrar blir förvånade av hur många olika leksaksaffärer det finns online. De blir även förvånade över hur stort utbudet är på barnleksaker på nätet. Att handla på internet innebär inte bara ett större utbud. Du slipper även springa runt i fysiska leksaksaffärer och leta efter de leksaker du vill köpa.

Bäst leksaksaffärer

Är de bästa leksakerna, alltid de billigaste? Nja, troligen inte om du frågar ditt barn. Det finns självklart både de leksaker som är billiga, men även de som är dyra. Det är självklart du som bestämmer vilken nivå du vill lägga dig på. Det är viktigt att du inte skämmer bort dina barn med alldeles för mycket och dyra leksaker. Speciellt inte om det belastar din ekonomi. Det kan därför ibland vara bra att vänta. Förr eller senare så är det någon leksaksbutik som erbjuder en rea eller rabatter. De låter dig köpa leksaker billigare!

Här har vi en lista med bäst leksaksbutiker online:

  • Lego
  • Leksaksjätten
  • Estore
  • ToysN’Rus
  • CDON.com
  • BR-Leksaker
  • Leksakscity
  • BuyersClub

Rea

Rea på leksaker är vanligt att du kan hitta på nätet. Det är ett bra erbjudande som sänker priset på många leksaker som finns i deras utbud. En rea innebär nämligen att din butik kommer att dra av en del av priset. I många fall kan du få upp till 50% i rea eller mer. Denna rabatt leder till att du kan köpa billigare saker på nätet.

För att hitta så billiga saker som möjligt är det bra att jämföra och kolla runt. Vi uppdaterar med de butiker som erbjuder leksaker på rea. Vi ger dig även infomation om andra erbjudanden som finns. Det kan då vara fri frakt, eller bonusar i samband med att du handlar. Du hittar alla våra erbjudanden med reor på vår rea-sida. Hitta en bra rea på nätet här!

ANNONS: