Av Therese Alfredsson skrevs den mars 22, 2024

Vinn 4 biljetter till Eurovision Song Contest – Tävling

Sverige står som värd för Eurovision Song Contest 2024. Nu kan du vinna 4 biljetter till den stora finalen i Malmö. Biljetterna kommer att gälla till finaldagen den 11 maj.

Att delta i tävlingen – och ta chansen att vinna Eurovision Song Contest biljetter är helt gratis. Du kommer enkelt och smidigt kunna anmäla dig till denna tävling. Utan några kostnader alls!


> Delta i tävlingen här!

  • 4 biljetter till finalen av ESC
  • Enkel & smidig registrering
  • Gratis att delta!

Det enda som krävs för att du kan kunna delta i denna gratis tävling på nätet är att du fyller i ett kort formulär. Där delar du med dig av namn, adress, e-post och telefonnummer. Detta för att du ska kunna kontaktas om du blir vinnare av 4 biljetter till Eurovision Song Contest finalen i Malmö.

Om du letar efter ytterligare information om denna kampanj – så hittar du via länken. Där finns lite info om regler och datum som gäller.

Vi har många gånger tidigare tipsar om tävlingar med fina priser. Extra populära är de tävlingar där man kan vinna iPhone 15 eller gratis pengar. Vi tror även denna tävling om ESC biljetter kommer bli väldigt populär runt om i Sverige. Delta i tävlingen med din anmälan och håll tummarna för att du vinner priset. Lycka till!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *