CDON

En recension som ser över CDON butik gällande erbjudanden, frakt, leveranstid och rea. Vi försöker samla allt som kan vara bra att veta innan du handlar varor från CDON.com.

Vi tycker om att besöka CDON och deras utbud. Där finns massor av prylar att köpa billigt. Det blir alltid billigare om du handlar med en värdekod, rabatt eller outlet. Därför samlar vi alla aktuella kampanjer en bit ner i vår recension.


> Besök CDON

  • Utbud: Allt – Elektronik, böcker, skönhet, häsla m.m.
  • Leveranstider: 1-4 dagar
  • Fri frakt & retur: Ja, gratis frakt på köp över 100 kr
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 9/10
  • Kontakt & Support: Mail & telefon
  • Huvudkontor: Sverige, Malmö
  • Ångerrätt: 14 dagar
  • Betalningar: PayPal, Bank, Faktura, Qliro

Rabattkoder & rea

Här kommer vi samla alla CDON rabattkoder och kuponger som du kan använda. Du använder oftast dina rabatter när du ska betala i kassan. När det kommer till outlets så är alla rea priser redan avdragna på dina produkter.


Rea för våren hos CDON – 50%

Hos butiken så hittar vi just nu en rea som består av saker som säljs för halva priset (med 50%). För dig som redan handlat […]

» TILL ERBJUDANET


Winter deals hos CDON – 60% rea

I vanlig ordning så sprutar erbjudandena ut från butiken CDON. Just nu finns det massor av winter deals som ger dig 60% lägre pris i […]

» TILL ERBJUDANET


Black Friday hela månaden hos CDON

Det finns massor av erbjudanden att ta del av inne hos CDON under hela november. De har startat upp sin stora Black Friday rea – […]

» TILL ERBJUDANET


Mer erbjudanden »


CDON är en butik i Sverige som är kända för att ha låga priser. Inte bara ordnarie priser, utan även med hjälp av kampanjer som delar ut gratis rabattkod. Det kan innebär stora besparningar av ditt totala pris som du betalar. Det finns saker till hela familjen. Därför rekommenderas du att samla massor av köp när du kan använda en kod eller rea hos CDON.

Fri frakt, retur & leveranstider

CDON har normalt vis en snabb leverans av dina produkter. Du kan välja mellan flera olika val av leverans. Det påverkar din leveranstid beroende på vilket alternativ du väljer. De samarbetar med Postnord, DHL, Schenker och Bring. Dina alternativ kan bero på vilken typ av volym dina produkter behöver skickas med.

Du kan t.ex. välja mellan att få hemleverans eller att ditt paket fraktas till närmsta postombud.

CDON har gratis frakt på alla köp som är över 100 kr. Det går även bra att bli medlem hos CDON för att alltid få fri frakt av dina produkter. Det passar om du handlar ofta i deras webbutik. Om du inte handlar över 100 kr så kommer kostnaden för frakten vara följande.

CDON leveranstid är mellan 1-4 dagar. Det är vad vi brukar räkna som en snabb leverans. Det finns helt klart de butiker som har längre leveranstider. Inte minst med tanke på att CDON kan skicka din frakt samma dag som den beställs. Detta oavsett om du väljer expressfrakt eller standardleverans.

Fraktklass A 29 kr
Fraktklass B 49 kr
Fraktklass C 79 kr
Fraktklass D 99 kr
Fraktklass E 199 kr
Fraktklass F 39 kr
Fraktklass J 59 kr

Om du behöver skicka tillbaka dina varor så kan du gör en retur för CDON.com. Alla köp har en ångerätt på 14 dagar. Det innebär att du har två veckor på dig att skicka en retur till CDON. De är då skyldiga att sända tillbaka en ny produkt eller få pengar tillbaka. Du kan läsa mer om retur på deras hemsida eller kontakta deras kundtjänst.

Utbud

Detta är en webbutik som har funnits sedan 1999. Sedan dess har man hela tiden lagt till nya prylar till deras sortiment. Det går nästan att hitta allt inne hos CDON. Man började genom att sälja filmer, musik, spel, och böcker. Man gick sedan över till andra kategorier som elektronik, inredning, leksaker för barn och kläder.

Det är ganska enkelt att fynda billiga grejer inne i butiken. Ofta så kan din bestälning från CDON bli väldigt stor. Det finns mycket onödiga saker som man ändå vill se till att få hemskickade.

Utbudet innehåller flera tusentals olika produkter. Det passar bra till alla människor i alla åldrar. Enligt oss så är det svårt för en nätbutik att ha ett allt för stort lager av varor i sortimentet.

Liknande butiker: 

Kontakta kundstjänst

Om du skulle ha några frågor angående att shoppa produkter från CDON – då kan du alltid kontakta deras support. Det gör du genom att går till CDONs hemsida och klicka dig vidare till deras kundstjänst. Där kommer du kunna skicka mail och kunna få ett snabbt svar.

Det finns även ett stort hjälpforum som svarar på de allra vanligaste frågorna som finns för CDON. Där kan du läsa mycket om deras frakt, retur, och hur deras värdekoder fungerar.

Betyg & omdöme

Vi tycker helt klart att CDON är en bra butik som vi ger ett gott omdöme. De har länge varit en butik som gör sina kuner nöjda. Det finns många som har lagt till sina betyg och erfarenheter bland olika forum på nätet. Om du har positiv eller negativ kritik till CDON så får du gärna lämna din åsikt bland våra kommentarer.

En perfekt present är också att ge bort ett presentkort hos CDON. Utbudet i deras butik är såpass stort att det passar till alla. Deras lager är något som helt klart ökar vårt omdöme för CDON.

Det är ytterst sällan som man inte kommer kunna använda sig av ett erbjudande, rea eller rabattkod. Det är självklart något som alla kunder vinner något på. Därf är det återigen något som är extra positivt med deras webshop.

Betyg för CDON är 9/10

ANNONS: