Butiker med PayPal

Har du ett konto hos PayPal så kan det vara bra att veta vilka butiker som accepterar betalningsmetoden. Du hitta alla de butiker med PayPal som vi rekommenderar här nedanför.

Att betala med PayPal hos butiker på nätet har blivit allt mer populärt. Många i Sverige söker efter de webbutiker som erbjuder smartare och enklare betalningar när de handlar online.

Betala med PayPal i butik

I vår lista så kan du snabbt välja en butik där du kan handla dina prylar och betala med PayPal.

Butiker med PayPalInfoLänk
JDSports
- Kläder, skor & mode
- Betala med PayPal
Besök butiken
LookFantastic
- Parfym, smink & hudvård
- Betala med PayPal
Besök butik
Nelly.com
- Stort & populärt utbud
- Alltid outlet & rabatter
Besök butiken
Clarins
- Smink. hudvård m.m.
- Betyg: 8/10
Besök butiken
LightintheBox
- Billiga varor från Kina
- Betala med PayPal
Till butiken
AboutYou
- Kläder, skor & mode
- Betala med PayPal
Besök butiken
NewChic
- Kläder för damer & tjejer
- PayPal betalning
Besök butik
Salming
• Välkänt varumärke
• Kvalité & design!
Besök butiken
Flying Tiger
- Roligt utbud
- Massor av erbjudanden
Till butiken
Estore
- Hobby, leksaker & prylar
- Betyg: 9/10
Besök butik
Haglöfs
• Snabba leveranser
• Massor av varor på rea
Besök butiken
spartoo-logo-kläder-skorSpartoo
- Kläder, skor & mode
- Betyg: 9/10
Besök butiken
VidaXL
- Möbler & inredning
- Betala med PayPal
Besök butik
LuxPlus
- Spara 80% på skönhet & parfym
- Betala med PayPal
Besök butik
ButikerAccepterar Paypal betalning
ClarinsJa
SpartooJa
JunkyardJa
GinzaJa
AboutYouJa
WebbhallenJa
GlitterJa
CocoPandaJa
StadiumJa
NetOnNetJa
BubbleroomJa
JoylandJa
JollyroomJa
BlueBoxJa
AdidasJa
FyndiqJa
NikeJa
BR-LeksakerJa
BooHooJa
MQJa
Björn BorgJa

Så betalar du med PayPal

Betalningstjänsten PayPal är både enklare och säkrare att använda hos webbutik i jämförelse med en banköverföring. Med hjälp av PayPal så slipper du att ange alla dina bankdetaljer hos din butik. Istället så behöver du bara dela med dig av din e-postadress.

Det gör att det känns tryggare för dig att göra betalningar på nätet när du inte fyller i alla nödvändiga – och känsliga bankuppgifter.

Att betala med PayPal hos webbutiker är sällan svårt alls. Du behöver egentligen bara handla varor som vanligt. Den enda skillnaden är att du väljer PayPal eller den betalningsmetod du helst önskar när du ska betala dina varor i kassan.

Hos PayPal kan du även betala via faktura. Du kan både ta emot – eller skicka egna fakturor via ditt konto.

För att skapa ännu mer klarhet i hur du ska göra så”har vi lagt fram stegen här nedanför.

 1. Gå till en butik med PayPal i vår lista
 2. Lägg till varor du vill ha i varukorgen
 3. Gå vidare till kassan
 4. Välj att betala med PayPal
 5. Ange din e-postadress
 6. Acceptera betalningen via ditt PayPal-konto
 7. Betalningen skickas över

Fördelar med PayPal

Så varför borde man egentligen handla hos butiker med PayPal? Jo, främst rör det sig om att få en snabbare och säkrare överföring. PayPal gör nämligen att du slipper fylla i kontonummer och bankuppgifter hos de webbutiker du handlar hos. Istället så anger du bara din e-post för att sedan acceptera betalningen.

Att använda sig av e-plånböcker har mycket med säkerheten att göra. Det gör att du sprider dina bankuppgifter till många olika webbutiker. Istället så ger man bara ut sin e-post. Det gör att du slipper känna av risken att något tekniskt fel ska leda till att dina bankuppgifter sprids.

PayPal är en av de mer populär betalningsmetoden eller e-plånboken som finns i Sverige. Många har redan ett konto där – och kan direkt börja handla med PayPal på internet.

Vi kan även rekommendera dig att hitta till butiker som har Swish som betalningsmetod. Även dessa webbutiker

 • Säkrare betalningar på internet
 • Snabbare överföringar
 • Smidigare att använda – inga bankuppgifter krävs
 • Bättre koll på dina inköp

Om PayPal i Sverige

PayPal är ett företag som skapades 1998. Redan då så skissade man fram hur man enklare skulle kunna överföra pengar på nätet. Deras produkt blev färdigställd under 2002 och fick snabbt många kunder som såg fördelarna med att köpa saker via PayPal betalningar.

Huvudkontoret finns idag i San José i Kalifornien. Företaget har idag omkring 18 000 anställda. Vilket gör företaget till ett av de allra största när det kommer till internetbetalningar.

Elon Musk – en av de mer kända affärsmännen i världen var med att öppna PayPal. Det har varit en viktig del för Elon Musk och hans byggande av ett multiinternationellt imperium.

PayPal har funnits länge i Sverige. Där har flera butiker nu sett till att acceptera PayPal överföringar, Där slipper man allra oftast avgifter när man gör betalningar från ditt PayPal konto till din webbutik. Det är ytterligare något som har gjort PayPal väldigt omtyckta och populära.

Skapa ett konto

Om du idag inte har ett PayPal konto som möjliggör enklare och snabbare betalningar till din butik online – så rekommenderas du att skapa det. Det är helt gratis att skapa ditt konto och sätta igång. Du kan direkt överföra pengar till ditt PayPal konto för att sedan sätta igång att handla enklare på internet.

Det skadar aldrig att testa på PayPal med ett gratis konto. På så vis kan du får ett slags varuprov av deras produkt för att testa om du vill använda den i framtiden.

Gå vidare till PayPals hemsida för att skapa ett konto redan idag. Där kan du även hitta mer information om deras avgifter, överföringar och övrig information. Du kan naturligtvis även ta kontakt med PayPal genom att skicka email till deras support.

ANNONS: