Av Therese Alfredsson skrevs den mars 8, 2024

Få 50 kr gratis i bonus på shopping – Refunder

Alla som väljer att bli medlemmar hos Refunder får just nu 50 kr i bonus. Detta är pengar som du sedan kan växla in till presentkort hos många olika butiker i Sverige.

Refunder är en tjänst som låter dig få pengar tillbaka (cash backs) efter att du handlat varor via deras butiker. Du belönas helt enkelt med mer bonuspoäng när du shoppar online.


> Få 50 kr & få mer belöningar när du shoppar online!

  • Pengar tillbaka varje gång du handlar på nätet
  • Superenkelt!
  • Massor av butiker & presentkort

Om du ofta väljer att handla på nätet så är det verkligen en god idé att signa upp sig hos Refunder. Det gör nämligen att du samlar desto fler bonuspoäng för desto mer du handlar för. Detta påminner mycket om medlemsklubbar som låter dig samla bonuspoäng för att sedan använda på andra saker. Det finns absolut inget att förlora på att vara medlem hos Refunder. Tvärtom – så finns det bara mycket att vinna!

Speciellt bra är det att gå med i Refunder just nu. Här delar de ut gratis pengar direkt efter att du blivit medlem. 50 kr kommer finnas som en bonus – redo att växlas in till presentkort så snabbt du nått upp till minimisumman.

Att få presentkort gratis på nätet är inte helt unikt för just Refunder. Det finns även andra vägar för att tjäna ihop presentkort utan kostnad. Många väljer att göra betalda undersökningar för att sedan få belöningar. Även detta är något som vi på Bästgratis.se brukar uppmärksamma.  

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *