Inkclub

Många känner till InkClub som en butik i Sverige som säljer billiga bläck- & färgpatroner till skrivaren. Det finns otroligt mycket mer att köpa billigt hos InkClub. Inte minst för de kunder som handlar under en rea – eller hittar en InkClub rabattkod.

Denna InkClub recension kommer även ta upp de frågor som en del kunder kan ha. Det handlar om t.ex. InkClubs frakt, leveranstider, retur, kampanjer eller kundtjänst. Vårt mål är att du ska få tillräckligt mycket info för butiken så det känns tryggt att beställa saker online.


> Besök InkClub

  • Utbud: Vardagsprodukter, dammsugarpåsar, patroner till skrivare & tillbehör
  • Leveranstider: 1-2 dagar
  • Fri frakt: Nej, från 49 kr
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 9/10
  • Retur: 30 dagars ångerrätt
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & chatt
  • Betalningar: Paypal, Faktura, Visa, Mastercard

Kampanjer & rabattkoder

Det är inga problem med att hitta en Inkclub kampanj att använda sig av i deras butik. Här kommer vi att samla kampanjkoder eller rabattkoder som man använder i kassan innan dess att man betalar för sina varor. Kampanjkoder och rabatter brukar normalt vis gå att hitta hos andra hemsidor på nätet.


Testa varor från InkClub – för 1 kr

Många känner igen butiken InkClub. Inte minst tack vare alla deras generösa erbjudanden. Ett exempel på detta är deras erbjudanden där kunder kan köpa produkter […]

» TILL ERBJUDANET


Stor outlet hos InkClub – Fynda bland erbjudanden

Den stora butiken InkClub har vid jämna mellanrum en stor outlet. Där kan alla deras kunder fynda billiga saker. Både till hemmet och till kontoret. […]

» TILL ERBJUDANET


Dammsugarpåsar, bläck & papper för 1 kr - InkClub

Erbjudandet om att få saker till kontoret och hemmet för endast 1 kr hänger kvar under 2023. InkClub har alltid billigast material för arbetsplats – […]

» TILL ERBJUDANET


Mer erbjudanden »


 

När det istället kommer till kampanjer eller erbjudanden som ger dig proudkter på rea eller utförsäljning så finns de oftast direkt i InkClubs butik. Där kan du själv leta efter vilka erbjudanden som är aktuella eller vilka kampanjer som du kan utnyttja för just dina köp.

Ett erbjudanden hos InkClub kan se ut på väldigt många olika vis. Det bästa är att du läser allt om den kampanj eller kampanjkod du vill utnyttja. Det som är gemensamt för alla Inkclubs kampanjer är att du som kund sparar pengar.

Frakt, leveranstid & retur

Tyvärr så erbjuder inte InkClub fri frakt på de inköp som du gör från butiken. Man kommer kunna skicka paket både via varubrev och som paket hem till dig. Detta kostar dig 49 kr för brev och 99 kr för ett paket.

InkClubs leveranstid är mycket snabb. Du bör förvänta dig att få dina varor under bara 1-2 dagar efter att du beställt från deras hemsida. Om du beställer före kl. 19:00 så kommer ditt paket/brev att skickas till dig under samma dag.

Självklart är det möjligt att göra retur hos InkClub. Detta om du fått hem fel varor, vill byta eller få pengar tillbaka. Det är alltid bra att kolla in hos deras support för att få hjälp med din InkClub retur. Där hjälper de dig med returadress och mer info om vad som gäller.

Utbud – Förbrukningsvaror

Om man skulle definera utbudet av varor som finns att köpa hos InkClub så är nog förbrukningsvaror den bästa beskrivningen. Bland detta så räknar vi in batterier, glödlampor, bläck- & färgpatroner till skrivare, dammsugarpåsar och kaffekapslar. Det är bara en del av vad som finns att köpa billigt hos butiken.

Som namnet InkClub antyder så är det stort fokus på tillbehör för dina skrivare. Bläck, färgpatroner, toner, och skrivarpapper är saker som passar för din skrivare.

Deras lager är bredare än så. De har även batterier i många olika slag. Det finns allt från ”vanliga” AA-batterier som man kan beställa hem. Det finns även andra typer av batterier till t.ex. till hörapparat, lithiumbatterier, eller batteriladddare. Det finns även powerbanks för dig som behöva ladda mobilen utan eluttag.

De fokuserar även på kontorsmaterial eller produkter som kan accosseras med kontor. Det kan då vara kaffe, pennor, kuvert, anteckningsblock eller liknande. Det är perfekt för företag eller för dig som vill starta ett hemmakontor.

Liknande butiker: 

Omöme i vår recension

InkClub är enligt oss en mycket bra butik som under många år har visat sig vara en trygg och säker hemsida för dina inköp. Det finns alltid bra kampanjer där man nästan kan få saker gratis online. De har nämligen erbjudanden eller rabattkoder som ger dig bläckpatroner eller skrivarpapper för endast 1 kr.

Vårt positva omdöme av InkClub försstärks när vi letar efter omdöme och recensioner på nätet. Det är främst tidigare kunder som delat med sig av sina erfarenheter av butiken. Nästan alla är positva och berömmer ofta hur snabb din leveranstid är.

Vårt betyg för Inkclub kommer att bli 9/10 p.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *