Få pengar gratis

På nätet kan du hitta till sidor som erbjuder dig att få gratis pengar. Oftast så handlar det om att antingen vinna & tjäna pengar. Du kan delta i undersökningar eller tävlingar på nätet för att kunna få pengar direkt på kontot.

I vår lista med erbjudanden samlar vi undersökningar & tävlingar som kan hjälpa dig att vinna & tjäna pengar online. Hitta det som det alternativet som du tycker är bäst!

Tips:


Tävla om en kaffemaskin – Quiz

Vill du ha en helt ny kaffemaskin till hemmet? Då bör du kolla in tävlingen där du kan du vinna en kaffemaskin från DeLonghi. Allt […]

» TILL ERBJUDANDET


Yougovs undersökningar – Tjäna pengar & tävla om priser

Just nu kan du både tjäna pengar och delta i ett lotteri. Där finns det chans att vinna ännu mer pengar. Det delas ut tusentals […]

» TILL ERBJUDANDET


Få billigare abonnemang & avtal – Gratis tjänst!

Påmind är en tjänst som hjälper dig att förhandla avtal och abonnemang. Helt gratis! Här kan du få hjälp med billigare elavtal, internetabonnemang, bolån och […]

» TILL ERBJUDANDET


Få tillbaka riktiga pengar på shopping – Cashback Shopping

Många som når till vår sida letar efter erbjudanden att använda hos nätbutiker. Vi kan nu tipsa om en sida som låter dig få pengar […]

» TILL ERBJUDANDET


Upp till 30 kr per undersökning – Åsiktstorget

Åsiktstorget är en av flera hemsidor som erbjuder sina medlemmar att tjäna pengar. Genom att delta i enkäter så kan du bli belönad med kontanter, […]

» TILL ERBJUDANDET


Mer erbjudanden »

Alla gratis grejer & erbjudanden 


Hur kan man tjäna & få gratis pengar på nätet?

Det finns lite olika knep man kan använda för att tjäna eller vinna pengar online. Vi har självklart tips om hur du kan delta i tävlingar eller undersökningar som kan låta dig tjäna pengar hemifrån.

Det är inte de enda knepen som du har för att tjäna pengar gratis. Här försöker vi sammanställa de vanligaste knepen för att få pengar online. En del tips kräver mer arbete än andra.

Gratis undersökningar

Att både kunna ge sina synpukter genom att göra undersökningar och få betalt är riktigt bra. Du kan faktiskt vara med att påverka någonting i den riktning som du önskar. Du får helt enkelt betalt i pengar när du ger din åsikt. Det är knappast något som vi kan klaga på.

De allra flesta undersökningar på nätet tar mellan 2-10 minuter att genomföra. Belöningarna för att du svarat i enkäter kan variera. Du får poäng från varje slutförd marknadsundersökning. Det är just dessa poäng som du kan växla in till gratis pengar eller fina gåvor.

Tips på undersökningar online

Här kan vi tipsa om två sidor som är väldigt stora i Sverige när det kommer till undersökningar online. De har massvis av medlemmar i Sverige som redan nu tjänar pengar på att svara i enkäter.

  • Kundpanel – En sida som betalar ut pengar, presentkort, trisslotter eller biobiljetter. Det är helt upp ditt dig vad du vill ha för belöning efter du har deltagit i en eller flera undersökningar. Dina gratis pengar kan betalas ut via PayPal. Det går även att välja att skänka bort din belöning till välgörande ändamål som WWF, Röda Korset eller Unicef.
  • Åsiktstorget – Hos Åsiktstorget så kommer alla medlemmar att få flera enkäter att svara på. Du kan delta i panelen för att tjäna pengar hemifrån eller få värdefulla gåvor. Du kan välja på pengar utbetalda eller presentkort från Zalando, H&M, Ticketmaster m.m.

Vinna pengar

Ett annat knep för att kunna få pengar är att tävla. Runt om på nätet finns det massor av tävlingar som du kan tävla & vinna online. Det är inte alls sällan som priserna är kontanta pengar. Du kan tävla om belopp som sträcker sig mellan 1000 kr och 1 miljon. Detta beroende på vilken tävling som du deltar i, och hur stor din vinstchans är.

Det är även många butiker som väljer att lansera utlottningar eller tävlingar där priset är pengar på ett presentkort. Det är främst tävlingar som vi hittar inne hos butiker online som presentkort eller exklusiva rabattkoder lottas ut.

Det är nästan alltid möjligt att delta gratis i tävlingar som finns på nätet. Bland alla de tips som vi har på vår hemsida så förklarar vi hur du deltar i varje tävling och vad som krävs för att vinna & få pengar.

Tjäna pengar på blogg

Ett annat vanligt knep för att kunna tjäna pengar gratis är att skapa en blogg. Det kan vara en blogg om ditt vardagsliv eller en blogg om ett speciellt ämne. Lyckas du att driva en del trafik till din webbsida så har du möjligheten att tjäna pengar. Kanske kan du ha annonser som är relaterat till din blogg? Eller så kan du sälja länkar eller byta gratis länkar i katalog.

En hemsida eller blogg ger dig många möjligheter att tjäna pengar. Om du öppnar en gratis blogg så är det heller ingen kostnad som krävs för att du ska börja.

Du kan hitta samarbeten med affiliateprogram eller med nätbutiker direkt. I början så kan det vara smart att aktivt leta efter saker att få pengar för. Om du har en stor blogg som driver mycket trafik så kommer det istället vara många företag som kontaktar dig om att göra reklam och tjäna pengar på hemsidan.

  1. Starta en blogg eller hemsida
  2. Få trafik som hittar din blogg
  3. Samarbeta med nätbutiker eller affiliateprogram
  4. Tjäna pengar

Erbjudanden & bonusar

Det finns de butiker som har erbjudanden där man kan få pengar gratis i form av erbjudanden. Det är vanligt bland casinon & bettingsidor att erbjuda en välkomstbonus till nya spelare. Detta kan man se som ett varuprov av en tjänst eller produkt. I flera fall så kan dessa bonusar ge pengar gratis att spela för.

Ett typiskt sådant erbjudande kan vara att man får 100 kr att spela för efter man gjort sin första insättning. På så vis blir inte erbjudandet 100% gratis. Det innebär naturligtvis inte att kampanjen är dålig.

I vissa fall kan man se gratis kuponger & rabattkoder som pengar som man får avdraget på ett köp. Det innebär inte att du kommer att få eller tjäna några pengar. Istället så är det ett sätt för dig att spara pengar när du shoppar billiga saker online. Det är inte helt fel det heller.

Tjäna & få pengar & presentkort tillbaka – cashback

Man kan även tjäna ihop poäng eller bonusar hos flera butiker. Det innebär att varje gång som du köper saker på nätet så får du pengar tillbaka i form av bonusar. Det kan handla om erbjudanden som ger dig 100 kr tillbaka i cashback när du handlar produkter till summor runt 1000 kr.

Det är ganska vanligt att hitta cashback erbjudanden eller rewards som ger dig pengar eller presentkort tillbaka. Det är dock ett knep som inte är helt gratis med tanke på att du behöver handla produkter för att få pengar gratis tillbaka på dina iköp.

Om vi hittar erbjudanden som ger bonuspoäng eller cashbacks så

ANNONS: