Av Therese Alfredsson skrevs den januari 19, 2024

Testa BookBeat gratis (90 dagar) – Över 900 000 ljudböcker

Vill du kunna ta del av nästan 1 miljon olika ljudböcker? Då bör du verkligen kolla in erbjudandet som finns hos BookBeat. Nu kan du nämligen få testa BookBeat gratis under 45 dagar. Det bör vara nog för att du ska kunna bedöma om tjänsten är värd att köpa.

BookBeat är den mest populära tjänsten för ljudböcker på nätet. Att få testa produkter gratis innan ett köp av abonnemang – är något vi älskar på denna hemsida!


> Testa BookBeat i 90 dagar gratis

  • Över 900 000 ljudböcker
  • Lång testperiod
  • Kända boktitlar

BookBeat är en tjänst som passar dig som vill öka din intelligens, få boktips eller bara letar efter tips på saker att göra. Det finns massor av tid av lyssning som kan förgylla din vardag. Helt klart!

Detta är alltså ett varuprov av deras tjänst som du kommer att kunna ta del av. De som ligger bakom BookBeat verkar vara så pass säkra på att de som testar tjänsten inte kommer bli besvikna. Tvärtom, så tror de att allt fler medlemmar kommer att inte kunna klara sig utan deras tjänst efter testperioden.

Det finns massor av människor som har sökt sig till BookBeat för att få en testperiod. Det är ett bra steg att ta för alla som ännu inte är medlemmar. Även om du är säker på att du vill ta del av BookBeats alla 900 000 ljudböcker – kan ta nytta av en testperiod som är helt gratis.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *