Vårrea

När det äntligen börjar bli vår så är det dags för många butiker att lansera sin vårrea. Perfekta erbjudanden som många kan behöva när vi ställer om från kallt väder till något varmare. Många vill köpa billiga vårjackor, nya skor eller andra saker som signalerar att vintern är över.

De reor och outlets under våren som kan kallas för vårrea är de erbjudanden som dyker upp under månaderna mars, april och maj.

Det finns många butiker som lanserar en form av vårrea på nätet. Här i vår lista så kommer du hitta de bästa tipsen på outlets och utförsäljningar under våren. Hitta något som passar dig!


Lagerrensning av leksaker online (Upp till 40% rea)

Leksakscity har just nu en stor lagerrensning. Ett perfekt tillfälle för dig att handla billiga leksaker på nätet. Samtidigt som butiken får en chans att […]

» TILL ERBJUDANDET


Vårrea hos Nelly.com – 50%

Den stora klädesbutiken Nelly har självklart planerat en rea under våren. Den har nyligen dragit igång – och just nu kan du handla med 50% […]

» TILL ERBJUDANDET


Rea på vårens smink & hudvård (40%) - StylingAgenten

Köp hem dina favoirtprodukter inom smink & hudvård inne hos StylingAgenten. Just nu erbjuder butiken dig att handla till 40% lägre priser. Våren har kommit […]

» TILL ERBJUDANDET


Rea för våren hos CDON – 50%

Hos butiken så hittar vi just nu en rea som består av saker som säljs för halva priset (med 50%). För dig som redan handlat […]

» TILL ERBJUDANDET


Mer erbjudanden »

Tips på övriga reor på ett helt år:

  • Sommarea – En rea som riktar in sig på sol och bad. Fynda billiga shorts, badkläder, tshirts eller roliga prylar.
  • Vinterrea – Under jul & nyår så kommer det pågå stora vinterreor. De brukar finnas flera högtiden under vintererbjudanden så som lucia, jul och nyår.
  • Höstrea – När vädret blir sämre så kräver det nya kläder till din garderob. Även TV & dator är bra att köpa nytt när klimatet kallnar.

Outlets under våren

Det finns många outlets och vårreor som håller på från dess att våren startar i mars och sträcker sig hela vägen till slutet av maj. Detta är ganska statiska utförsäljningar som brukar rör sig om 50% eller mindre. Under våren så förekommer även högtider som erbjudanden kopplas till. Där bland annat till påsken eller valborgsmässoafton.

Under dessa högtider så är det vanligt att man har extra bra gratis erbjudanden som sticker ut ifrån den vanliga vårrean. Därför kan det löna sig lite extra att hålla koll på nätbutiker under dessa perioderna.

Här kan du läsa mer kring vilka outlets som finns att ta del av under våren varje år Det finns under denna tiden många små högtider som pingst eller kristihimmelfärdsdagen. Det är dock inte många butiker som samlar erbjudanden inför dessa mindre högtider.

  • Påskrea – Den absolut största högtiden som inträffar under våren är påsken. Hela påskhelgen kommer att vara fylld av riktigt bra kampanjer som främst har med rea eller gratis kuponger med rabatt att göra. Många påskreor håller på under en hela påskveckan. Vilket ger dig tid att hitta rätt proudkt för rätt pris.
  • Valborg & 1 maj – Det händer även att butiker på nätet erbjuder kampanjer inför valborgsmässoafton och 1 maj. Det är oftast mindre erbjudanden som gäller under enstaka dagar. Det finns därför korta med väldigt bra erbjudanden att använda sig av.

Saker att beställa under våren

När vädret billig lite varmare kan det vara bra med en uppdatering av din garderob sedan förra året. Därför finns det mycket skor och kläder på vårrea som man kan shopppa hem saker billigt online. Dessa varor kan sedan vara vid din dörr redan inom 2 dagar. Det är främst under vintern som leveranser kan vara långsamma.

Här samlar vi lite av de varorna som är extre populära att köpa hem under våren.

  • Vårjacka – Likt som alla andra årstider så finns det även en jacka för våren. Denna kan vara ganska lik höstjackorna. Man vill att de ska hålla dig varm när vinder blåser, men heller inte svettas när solen dyker upp. Det är många klädbutiker online som samlar bra vårrea på jackor.
  • Skor – När snön och slasket har försvunnit kan det vara roligt att visa upp sig i nya och lite fläktiga skor. Att handla på skorrea på nätet under våren kan hjälpa dig att spara massor av pengar på skor från kända varumärken. Nike, Vans, Converse och Adidas är stora märken inom omårdet.
  • Kläder – Efter vintren kan det behövas en uppdatering av garderoben. Vad passar då bättre än en billig klädrea som kan ge dig upp till 70-90% billigare kläder på nätet. Det är nu högtid att handla lite fläktiga kläder med roliga färger.
  • Påskpynt – Bland möbel- & inredningsbutiker så är det vanligt att man kan köpa pynt till både påsken och andra högtider. Det är egentligen bara under påsken som man vill ha pyntet. Därför går det fint att titta in erbjudanden som kan hjälpa dig att komma ner i pris en aning.
ANNONS: