Qliro butiker

Qliro är en betlningstjänst som du kan använda hos flera olika butiker på nätet. Här kommer vi lista flera butiker med Qliro.

Att hitta till Qliro butiker är bra för dig som uppskattar snabba och smidiga betalningar online. Här kan du själv välja om du vill betala direkt eller via faktura i Qliro mobil app.

Butiker med Qliro

Här hittar du en lista med några av de butiker som har Qliro betalningar för dina köp. Vi kan rekommendera samtliga av dessa Qliro butiker på nätet.  

Butik med Qliro:Info:Länk:
InkClub Sverige
• Enormt utbud
• Kontor
Till butiken
CDON
• Stort utbud med allt
• Populär nätbutik
Till butiken
Nelly.com
• Stort & populärt utbud
• Alltid outlet & rabatter
Besök butiken
SnusExpress
• Snus & nikotinpåsar
• Snabba & fria leveranser
Besök butiken
BuyersClub
- Allt möjligt
- Betyg: 10/10
Besök butik
Butik:Kategori:
LekMerLeksaker
TrettiVitvaror
DesignTorgetInredning
Parfym.seParfym & skönhet
LYKOSmink & hudvård
CampadreMode & prylar
WhiteAwayVitvaror
NordicFeelHudvård & smink
Tretti.seVitvaror
InkClubKontorsmaterial
InetElektronik
GymgrossistenTräning
Skånska ByggvarorByggmaterial
LampgallerianLampor
Skånska ByggvarorByggmaterial
GymgrossistenTräning & hälsa
CDONPrylar & hobby
TeknikproffsenTeknik
BestofBrandsKläder
BangerheadSmink & skönhet
iPiccoloPrylar

I listan med butiker med Qliro  kan du hitta en stor blandning mellan utbud att välja mellan. Som du säkert märker så kan du betala smidigt hos flera butiker via Qliro. Det gör att du som har ett konto hos Qliro har kvalificerat sig för att kunna köpa saker billigt via faktura eller delbetalning.

Qliros betalningar fungerar allra bäst om du har laddat ner deras app för mobilen. Denna app kan du ladda ner till både iPhone och Android. Sedan kommer du att kunna sköta alla dina betalningar via din mobiltelefon. Det är många som tycker det känns smidigare än att behöva ange sitt kontokortsnummer varje gång du shoppar hos butiker online.

Med hjälp av köp via Qliro betalningar kan du även få en bra blick över hur mycket pengar du lägger på shopping på nätet. Det är smart att samla alla din köp med en betalningstjänst – för att sedan få bättre kontroll.

Allt fler butiker har Qliro som betalning – och vi är ganska säkra på att det kommer bara blir fler och fler butiker med Qliro i framtiden. Det är en växande betalningstjänst som allt fler personer väljer att skapa konto hos. Samtidigt som många butiker är ute efter de smidigaste betalningsmetoderna.

Anledningar till att du ska välja Qliro butiker på nätet är flera – men de främst har vi här.

 • Faktura med 14 dagar
 • Inga avgifter
 • Logga in med BankID
 • Gör enkla returer av felköp
 • Dela upp betalning (delbetalning)

Betala med Qliro på nätet

Alla betalningar med Qliro kommer vara smidiga. Det enda som du behöver göra är att välja Qliro som betalning hos din butik. Detta gör du normalt sett i butikens kassa som du passerar innan du betalar för dina varor.

De flesta butiker har tre-fyra olika betalningsmetoder att välja mellan. Du klickar in att du vill köpa dina varor med Qliro från butiken. Sedan kommer din betalning att gå genom. Sedan kommer en faktura att dyka upp i din Qliro app i mobilen. Du väljer sedan själv när du vill eller kan betala fakturan.

Det går även att dela upp betalningen. En så kallad delbetalning. Du kan hitta lite olika lösningar via Qliro mobil app. Där kan du även se om det är gratis eller om det tillkommer ränta eller avgifter.

För att göra detta ännu tydligare – så samlar vi alla steg som krävs för att shoppa med Qliro hos butiker på nätet.

 1. ­Välj en butik med Qliro
 2. Lägg till varor du vill köpa i kundkorgen
 3. Gå till kassan
 4. Välj Qliro betalning
 5. Öppna din mobil app
 6. Betala faktura inom 14 dagar

Betalning via Qliro faktura

Som vi nämnde tidigare så är det främst via fakturor i din Qliro app som du betalar i lugn och ro som är främsta fördelen. Det gör att du sällan behöver registrera ditt bankkort hos alla de butiker som du handlar hos. I stället så kan du ange Qliro som betalning. Sedan betalar du fakturan på det vis du själv önskar.

Om du väljer att delbetala din Qliro faktura så finns det lite olika upplägg. Det är dock räntefritt att betala ett fast belopp upp till 12 månader. Det är även sällan som Qliro lägger på extra avgifter på dina betalningar från butiker online. Det är en klar fördel. Något som även återfinns hos butiker med Walley – som är en liknande tjänst.

Det bästa du kan göra är att söka upp de frågor och svar som besvärar dig. Det finns gott om hjälp för alla de som skapat ett Qliro login.

Qliro vs Klarna

Att betala saker du köper på nätet med faktura är långt ifrån unikt. Det finns flera tjänster som kan hjälpa dig. Den största och mest kända är Klarna. Det finns fler butiker med Klarna faktura än jämfört med Qliro. I övrigt så är det ganska lika tjänster. Den stora skillnaden ligger i att Qliro har en mycket smidig app som låter dig hålla koll på betalningar och fakturor på ett enklare vis.

När det kommer till räntor och avgifter så ligger företagen väldigt nära varandra. Det är inget av bolagen som sticker ut som vare sig bättre eller sämre än det andra.

Andra smarta betalningar som finns att hitta är t.ex. Swish butiker eller PayPal butiker.

Om Qliro AB

Qliro är en betalningstjänst som grundades av Kinnevik. Denna koncern leder stora nätbutiker så som Cdon Sverige och Nelly.com Sverige. Nu har företaget skapat en egen form av betalningslösning. Självklart har de redan lagt till Qliro hos butiker online som Kinnevik driver.

Betalningar med Qliro AB lanserades hos butiker för första gången under 2007. Sedan dess har allt fler butiker online valt att lägga till Qliro betalningar via faktura.

Företaget har idag runt 700 anställda och gör stora vinster på sina smarta betalningar.

 • Grundades: 2007
 • Ägare: Kinnevik
 • Anställda: Cirka 700 personer
ANNONS: