Av Therese Alfredsson skrevs den mars 27, 2024

Upp till 40 kr i belöning per undersökning – KundPanel

Det är vida känt att man kan utöka sin inkomst genom att anmäla sig till olika paneler. Där kommer du att få belöning genom att svara i enkäter som skickas ut från myndigheter, kommuner eller företag.

KundPanel är en av de sidor som erbjuder undersökningar med bästa betald belöning. Här kan du få upp till 40 kr per enkät som betalas ut i kontanter.


> Gå till KundPanel

  • Bra belöningar
  • Flera metoder för att plocka ut belöning
  • Enkelt & snabbt

Att delta i olika former av paneler är inte bara lönsamt. Det är också viktigt. Det är bra att komma ihåg att de svar som du anger kommer att lägga en grund för olika beslut. Vilket innebär att du inte bara kommer att få betalt. Du kommer även att kunna påverka samhället och vilka beslut som fattas.

Du kommer att kunna få gratis pengar på nätet via PayPal. Du kommer även att kunna ta ut dina belöningar från undersökningarna hos KundPanel på andra vis. Det går bra att växla dina poäng till presentkort eller produkter. Det finns även ett alternativ att skänka dina pengar vidare till välgörenhetsorganisationer. Du väljer själv vad du tycker är det bästa viset att bli belönad på.

Det finns idag många svenska butiker hos KundPanel som du kan välja ett få dina presentkort kopplade till. För att bara nämna några så finns Åhlens, Zalando, Kicks, McDonalds eller Ikea.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *