Av Therese Alfredsson skrevs den april 12, 2024

InkClub öppna kiosk – 10% rea

Butiken InkClub är främst känd för sina låga priser på allt som har med kontoret att göra. Nu har vi sett att de har breddat sitt utbud. Det nya på deras hemsida är just nu att du kan handla i deras kiosk.

I deras kiosk så finns det nu godis, läsk och snus till väldigt låga priser. Ännu lägre är det om du handlar just nu då massor av produkter säljs med 10% rea.


> Gå till InkClub & spara 10%

  • Helt nytt utbud av godis, läsk & snus
  • Populär nätbutik
  • Brett utbud

Normalt vis så tipsar vi på Bästgratis.se om gratis grejer & prylar på nätet. Vi ser dock till att alltid tipsa om de erbjudanden som vi tycker är extra bra. Därför har vi tagit med InkClubs lansering av kiosken som nu har rea.

På vår sida om gratis & billigt snus så har vi nu listat upp InkClub. Det är dock viktigt att du känner till att rean på 10% hos InkClub inte kommer att gälla på snus.

InkClub är en av alla de butiker som väljer att erbjuda fri frakt om du handlar varor för en specifik summa. Den summan du behöver komma upp i för att ta del av detta erbjudande hos InkClub är 999 kr. Vilket kanske är lite högre än vi hade önskat.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *