Butiker med Swish

Här samlar vi butiker och affärer på nätet som tar emot Swish betalningar. Att kunna shoppa med Swish online gör det enkelare, snabbare och säkrare för dig att betala din varor.

Du hittar alla butiker med Swish som vi rekommenderar i vår lista. Många webbutiker har märkt av trycket som finns för kunder att kunna handla med Swish. Välj en butik och välj sedan smidigare betalningsmetoder i kassan!

Vilka butiker har Swish?

Alla butiker här nedanför accepterar att du betalar med Swish.

ButikInfoLänk
StylingAgenten
• Utbud: Make-up, hudvård, parfym
• Populär butik
Till butiken
CDON
- Allt för hemmet
- Betala med Swish
Till butiken
PartyKungen
- Allt för festen
- Betala med Swish
Besök butiken
Estore
- Hobby, leksaker & prylar
- Betala via Swish
Besök butiken
Smink.se
- Smink & parfym
- Rea upp till 70%
Besök butiken
InkClub Sverige
- Allt för kontor & hemmet
- Betala med Swish
Till butiken
Megafynd
- Godis & mat
- Låga priser
Besök butiken
D7
- Roliga prylar
- Låga priser
Besök butiken
BuyersClub
- Strort utbud
- Betala med Swish
Besök butiken
India
- Störst i norden på piercingar
- Betala med Swish
Besök butiken
Godisboxen
- Härliga goodiebags
- Handla med Swish
Besök butiken

Fler Swish butiker på nätet

ButikerAccepterar Swish betalning
TicketmasterJa
ElgigantenJa
JunkyardJa
ÅhlensJa
JulaJa
WebbhallenJa
GlitterJa
SportalaJa
StadiumJa
NetOnNetJa
BubbleroomJa
JoylandJa
JollyroomJa
MyplanetJa
Hööks HästsportJa
FyndiqJa
EngelssonsJa
BildemJa
CoopJa
MQJa
HemköpJa
FoodoraJa
IKEAJa
EurofloristJa
KappAhlJa
GymvaruhusetJa
Skruvat.seJa
InetJa
BooztletJa
KicksJa
Komplett.seJa
PartykungenJa
CareofCarlJa
MegashopJa

Betala med swish hos butiker online

Det är inte speciellt svårt att betala med Swish hos butiker på nätet. Tvärtom hävdar andra. För många i Sverige så kan det ses som en stor nackdel att manuellt behöva fylla i bankuppgifter. Det tar längre tid – och känns inte helt tryggt.

Detta kan man undvika om man har laddat ner Swish mobil app. Då kan du istället skicka en betalningsnotis till din app. Du godkänner sedan betalningen genom att fylla i ditt lösenord för BankID. Det gör att det både är – och känns säkrare att handla online.

I takt med att alltfler i Sverige har skaffat Swish – så ökar trycket på att kunna använda denna betalningsmetod på så mycket affärer och butiker som möjligt. Både på nätet och i fysiska butiker.

Det är därför inte alls konstigt att vi ser många webbutiker accepterar att du betalar med Swish. Troligen kommer bara antalet av dessa butiker bara att öka under de kommande åren. Vi hoppas att vi får anledningar att lägga till fler affärer i vår lista. Vill du läsa mer om de olika butikerna så har vi tagit fram recensioner för en hel del.

Så använder du Swish på nätet

De allra flesta butiker har en kassa som du går till när du plockat till dig varor du vill köpa. När du kommer till kassan så kommer du att gå igenom lite nödvändig information. Det är alltifrån hur du vill betala – till vilket leveranssätt som du vill ha.

 1. Gå till en butik med Swish
 2. Lägg till varor du vill köpa i varukorgen
 3. Gå vidare till kassan
 4. Välj Swish som betalning
 5. Acceptera din betalning via mobilen
 6. Klart!

Swisha betalningar till fysiska butiker

På senare tid så har även många fysiska butiker märkt av fördelar med att använda Swish. Det gör att du kan betala via din mobil – utan att använda ditt bankkort. Det är många som hellre vill swisha betalningen – istället för sitt använda sitt kort.

Några exempel på fysiska butiker som valt att acceptera Swish är följande:

 • Systembolaget
 • Pressbyrån
 • Coop
 • Flera närbutiker
 • Espresso House

Avgifter för Swish?

Det är ganska ovanligt att affärer tar ut en speciell avgift när du handlar saker online med Swish. Det är oftast något som istället belönas. Flera gånger kan det vara en fördel för butiken att du använder Swish istället för en banköverföring.

Banköverföring är nämligen det alternativ som flest kan använda. Det betyder inte att det är enklast eller minst kostsamma betalningen som du kan göra.

Det skadar aldrig att kolla upp om dina betalningar är gratis – eller om de kostar något extra. Alla nätbutiker har oftast väldigt tydlig information kring detta.

 • Avgifter: Nästan alltid graits överföringar via Swish
 • Säkerhet: Hög

Vad är Swish?

Swish är ett svensk innovation som gör betalningar via banker mycket snabbare och smidigare. Hela idén är att man ska kunna använda sitt BankID och en mobil app – istället för bank- och kontonummer.

Swish lanserades i Sverige redan 2012. Då var det främst populärt att swisha över pengar till vänner och familj. Deras snabba betalningar banade sedan en väg för att betalningsmetoden även skulle bli möjlig att använda hos webbutiker och fysiska affärer.

Huvudkontoret för Swish finns idag i Stockholm. Företaget bakom heter GetSwish AB. De hade samarbete med en lång rad stora banker för att skapa Swish. Några av dom är Swedbank, Nordea, Danske Bank, och Länsförsäkringar.

Börja swisha dina betalningar!

För att du ska kunna börja swisha pengar till butiker online så behöver du aktivera tjänsten. Det gör du oftast genom att kontakta din bank. Där kommer de hjälpa dig med att koppla ihop din Swish app med ditt BankID. Du kan läsa mycket mer information om hur du ska gå till väga inne hos din bank eller på www.swish.se.

Det är enkelt att komma igång. De flesta som är sena med att skaffa Swish ställer sig ofta frågan varför man inte gjort det tidigare.

ANNONS: