Lån

Många i Sverige vill låna pengar gratis. Att ta ett gratislån innebär att du slipper en ränta. Du betalar därför endast tillbaka den summa du lånat. Vissa företag erbjuder denna typ av kredit. Ett kostnadsfritt alternativ som kan hjälpa dig och din ekonomi. Vi guidar dig till tips där du kan få första lånet gratis. Vi hjälper dig även med att hitta andra billiga och populära alternativ.

Bäst & Gratis snabblån
Binly
• Låna gratis hela första månaden
• Lån från 2000 kr
Credifi
• Räntefritt i 30 dagar
• Lån från 2000 kr
ferratum-snabblån-gratis-första-gångenFerratum
• Låna pengar första gången gratis
• 2 miljoner nöjda kunder
Klicklån
• Lite större lån
• Gratis ansökan
Lendo
• Jämför alla lån på nätet
• Gratis ansökan
Loanstep
• Jämför alla lån på nätet
• Gratis ansökan
Lumify
• Jämför alla lån på nätet
• Gratis ansökan
Northmill
• Jämför alla lån på nätet
• Gratis ansökan
Viaconto
• Jämför alla lån på nätet
• Gratis ansökan

Erbjudanden på lån & krediter


Pantbank online – Få pengar smidigt & direkt

Att panta in saker – för att kunna få pengar direkt är ett bra knep vid ekonomiska svårigheter. Du kan då låna pengar genom att […]

» Hämta erbjudandet


Låna pengar med 0 kr i ränta - Kampanj

Det går att låna pengar som inte kommer ta ut några avgifter alls för din ränta. Det finns just nu en kampanj inne hos låneföretaget […]

» Hämta erbjudandet


Låna pengar utan ränta - Gratis ansökning

Att hitta räntefria eller gratis lån (i form av snabblån eller SMS-lån) är inte enkelt nu för tiden. En lånebutik som väljer att erbjuda den […]

» Hämta erbjudandet


Låna pengar utan ränta - Gratis

Ansöker du om ett kostnadsfritt lån så har du hamnat rätt. Vivus erbjuder gratis lån för sina nya kunder. Har du inte tidigare lånat pengar […]

» Hämta erbjudandet


Hitta bäst lån på nätet


Låna pengar på nätet

En del människor hamnar i en situation där ett snabblån eller SMS-lån är ett alternatv. Det är då bra att känna till de gratis lån som finns. För att ge dig en sjyst hjälp så kan du få kostnadsfria lån pånet. Ditt erbjudande låter dig få första lånet gratis & utan ränta eller ett gratis lån under en kortare period.

Vi har tagit fram lite olika erbjudanden kring lån och kredit som du kan använda. Vi har tips som tar dig direkt till ett lån utan ränta och avgifter. Oavsett om ditt lån är gratis, eller inte. Så rekommenderar vi dig alltid att tänka igenom ditt lån ordentligt. Att tänka igenom sitt snabblån & SMS-lån är bra av två anledningar. Du får tid att tänka på hur du ska återbetala de pengar som du lånat. Sedan får du även tid på dig att tänka igenom hur mycket och till vad du behöver låna till.

låna-pengar-gratis-snabbtFörsta lånet gratis för nya kunder

Som vi har nämnt så förekommer erbjudanden där du som ny kund kan låna gratis pengar. Första lånet-erbjudande kan liknas med ett välkomsterbjudande. Som ny kund får du testa lån gratis. Förhoppningen är att du ska tycka det är ett smidigt sätt att lösa ekonomiska knipor, Detta första lånet som du får utan ränta är ett bra sätt att testa en ny långivare.

Jämför snabblån

Innan du kastar dig ut bland de företag som lånar ut pengar, så är det bäst att ha lite förkunskaper. Dessa kunskaper hjälper dig att hitta till det bästa och billigaste lånet. Om du saknar intresse för snabblån på nätet så finns det gott om hjälp. Vi hjälper dig med att t.ex. jämföra lite olika låneföretag och deras snabblån. Vi har på denna sidan tagit fram aktuella erbjudanden med gratis och billiga SMS-lån på nätet.

Vill du läsa mer kring de lånföretag som finns så har vi en bättre guide bland våra tester. Våra bäst-i-test redogör skillnader och topplistor med långivare som vi anser vara rekommenderade av oss.

Få lån gratis

Att låna pengar gratis innebär att du inte kommer behöva betala en ränta för ditt lån. Det är inte samma sak som att din långivare bara ger dig dessa pengar. Det finns de människor som faktiskt missförstått denna detalj. Att låna gratis innebär egentligen att du tar ett förskott på din lön, eller lånar pengar av dig själv. Det är korta återbetlaningsperioder på de flest gratislån och de allra billigaste lånen.

Läs alltid information och regler som finns till dina lån. Det är alltid bra att kolla upp vad som gäller. Det minskar risken att du missar t.ex. när du ska återbetala pengar till av ditt lån. Det minskar även risken att du blir överraskad när du väl ska betala tillbaka.

Långivare

Sedan många år tillbaka har det varit populärt att låna pengar snabbt i Sverige. Detta har lett till att flera nya låneföretag och långivare har dykt upp på marknaden. I Sverige finns flera långivare som glädjeligen skulle hjälpa dig med att låna pengar. Det kan även skilja massor mellan de olika företagen. Vissa erbjuder gratis lån, samtidigt som andra erbjuder billigare och längre lån.

lån-topplista-bäst-test-snabblån-sms
Hitta bäst långivare i vår topplista

Det är alltså bäst att jämföra och tänka igenom ditt lån ordentligt. Hoppas du inte stressar fram ett onödigt dyrt, eller krångligt lån. Lite olika långivare på nätet är t.ex:

  • Vivus
  • Ferratum
  • CashBuddy
  • FrogTail
  • ViaConto
  • Monetti

Ansöka om lån

För att ens kunna vara aktuell för ett snabblån online så behöver du skicka in en ansökan. Du skickar in din ansökan hos den långivare du vill använda dig av. Sedan kommer din långivare att granska din ansökan, för att se om du är behörig. Om du haft en tidigare bra skött ekonomi utan betalningssnmärkningar så kommer du att godkännas. Många långivare ger lån i god tro till sina kunder. Detta för att ge varje människa en chans att kunna ordna upp sin ekonomiska situation.

En ansökan görs på hemsidan hos din långivare. Du skickar då in hur mycket pengar du vill låna, samt hur länge du vill låna. Sedan kommer du få en besked om du blivit godkänd eller inte. Om du blir godkänd kan ett lån betalas ut till dig inom 24 timmar. Skulle du inte bli godkänd så kommer din långivare ge dig en anledning till deras beslut.

 Ålder & kreditupplysning (UC)

De finns regler som är likadana för alla långivare. Den lägsta åldern för att kunna ta ett SMS-lån är mellan 18-21 år. De flesta långivare låter alla myndiga människor sköta sin egen ekonomi. Samtidigt som andra långivare väljer att ta en något högre åldersgräns.

Det är inte alltid säkert att en långivare gör en kreditupplysning hos UC av dig. Det finns långivare som granskar din ekonomi noga innan de bestämmer sig. Det finns även andra långivare lånar ut pengar i god tro. De utgår från att du planerat att betala tillbaka ett lån som du väljer att ta.

ANNONS: