Goodiebags & boxar

En del butiker erbjuder dig att köpa boxar eller få goodiebags. Det innebär att man får ett set av produkter till ett lågt pris, eller i bästa fall gratis. Här kommer vi samla alla de boxar och goodiebags som vi hittar på nätet. Självklart ser vi även till att tipsa när det finns bra erbjudanden på paket med varor.

Det finns många olika butiker som kan ha samlat ihop paket billigt eller gratis. Det kan vara godisboxar, hudvårdsset eller goodiebags med smink. Det gäller bara att man hitta boxar på nätet som passar en så bra som möjligt.


Beställ Goodiebag med smink - få gratis gåva

Vem vill inte få hem en goodiebag med smink & hudvård varje månad? Just nu kan du beställa hem ett nog utvalt sortiment av nya […]

» TILL ERBJUDANDET


Få goodiebag varje månad - (Värde 1527 kr)

Något som verkligen har slagit igenom i Sverige är att beställa hem goodiebags eller boxar. Här kommer ett bra erbjudande för att kunna få hem […]

» TILL ERBJUDANDET


10 produkter till superlåga priser - Varje dag

Under julen så kommer CocoPanda ha massor av produkter som erbjuds med mycket låga priser. Med deras weekly deals så kommer du se vilka skönhetsprodukter […]

» TILL ERBJUDANDET


Få en Glossybox gratis på köpet - Värde 1400 kr

Inför julen så har Buyersclub laddat upp med en kampanj. Nu kan alla få en gratis Glossybox på köpet när du handlar varor för endast […]

» TILL ERBJUDANDET


Julkalender med dagliga rabatter - LuxPlus

En butik som samlar ihop massor av sjysta produkter inom smink, hudvård och parfymer. Hos LuxPlus kommer du under december att kunna ta del av […]

» TILL ERBJUDANDET


Mer erbjudanden »

Här nedan samlar vi alla tips med goodiebags som delas ut gratis, eller boxar som du kan handla online.

Få goodiebags & köp boxar på nätet

En goodiebag syftar allra mest på en uppsättning av varor som man får gratis. Inte sällan så delas goodiebags ut på bröllop, dop eller födelsedagar. Det är synonymt med kostnadsfritt. En goodiebag kan se ut på miljontals olika vis. Det kan vara en goodiebag påse som är fylld med hudvård & skönhetsprodukter. Den kan även vara fylld av godis och roliga prylar.

När det istället kommer till boxar så är det främst något vi ser som ett erbjudande. I nästan alla fall får man dina grejer billigare om du köper de i ett paket. En box plockas oftast ihop av den nätbutik som du planerar att handla hos. Där är det noga utvalda saker som hänger med billigt. Det kan vara roligt att testa på nya gratis prover av produkter som du annars inte hade köpt.

Olika boxar

Här samlar vi de vanligaste typen av boxar som finns på nätet. Inom dessa områden så är det ganska vanligt att du kan köpa hem. Det är boxar som passar alla. Oavsett om du är man, kvinna eller barn. Ta en kik och se vilken typ av goodiebag eller box som du letar efter på internet.

Skönhetsprodukter & hudvård

Det finns många paket med kompletta hudvård boxar. Detta gör att du slipper lägga till alla skönhetsprodukter som du vill handla i varukorgen. Istället kan du bara köpa en box med hudlotion, oljor, nattkrämer. Det kan finnas med produkter som du testar för första gången.

Många butiker som säljer boxar med hudvårds- och skönhetsprodukter vill gärna marknadsföra nya märken. Därför kan de ibland dela ut gratis goodiebags. Det är en påse eller en box som innehåller flera prover av hudvård. Detta är för du ska få upp ögonen för nya varumärken.

Godis

Att köpa godisboxar är väldigt roligt. Det kan finnas roliga blandningar och paket som passar olika bra till olika fester eller årstider. Det finns självklart godismixar som du kan köpa väldigt billigt. Det finns även de godisboxar som passar bäst att ge bort till någon man tycker om. Det är en väldigt fin gåva.

Goodiebags som innehåller godis är inte heller ovanligt. Det är vanligt att godisbutiker delar ut i högtider och vid fysiska evenemang. Det fanns tidigare möjligheten att delta i tävlingar online som lottade ut gratis goodiebags fyllda med massor av godis och snacks.

Presenter

Att ge bort ett utvalt set med produkter är en väldigt rolig present. Hos många butiker så kan du beställa boxar hem till den du önskar att ge bort den till. Här kan det passar bra med olika spa-kit, eller skönhetsprodukter. Det är mycket upp till vad det är för personer som du vill ge bort en present box till.

Små presenter kan vara roliga att ge bort i goodiebags under större fester så som bröllop. Det kan då passa med lite roligare saker att ge bort. Det kan vara uppfinningsrika prylar eller något gott att äta.

Make up & smink

Det finns även smink boxar med make up som du kan köpa. Det kan vara produkter som räcker för hela din sminkning och vård av ditt hud. Oftast så samlar smink & make up butiker ihop olika smink boxar som har alla produkter från ett och samma märke.

Det finns även många butiker som väljer att dela ut gratis smink gåvor i goodiebags. Det är likadant som med hudvård. Oftast så gäller detta när man vill gör reklam för ett nytt märke eller när en ny sminkprodukt släpps.

Mat

Något som har blivit väldigt vanligt är att köpa hem matkassar. Detta är en form av mat box som man köper. Det är mer känt som matkassar, men principen är densamma. Du köper något billigare för att butiken har plockat ihop flera varor och skapat ett paketpris. Det finns idag många mataffärer online som erbjuder matkassar.

Det finns möjlighet att få gratis mat i form av matkassar. Det kan finnas erbjudanden som innebär att man kan prova på en månad med hemlevererade kassar fyllda med mat.

Fulla paket & kit

Det finns alltid bra och låga priser på de paket som man kan köper eller får gratis. Vi tycker oss se en ny trend där det är populärare att köpa kit eller set med flera olika varor. Det är ett vis som man kan spara & få pengar på, men även tid. Det kan ta ganska lång tid att hitta alla produkter som man vill ha. Därför kan man bara klicka in till ett paket som är ihopplockat.

Du kommer alltid kunna hitta de bästa boxarna och goodiebags i vår lista. Om du har tips på egna paketpriser på nätet sås är du välkommen att tipsa oss.

ANNONS: