Goodiebags & boxar

En del butiker erbjuder dig att köpa boxar eller få goodiebags. Det innebär att man får ett set av produkter till ett lågt pris, eller i bästa fall gratis. Här kommer vi samla alla de boxar och goodiebags som vi hittar på nätet. Självklart ser vi även till att tipsa när det finns bra erbjudanden på paket med varor.

Det finns många olika butiker som kan ha samlat ihop paket billigt eller gratis. Det kan vara godisboxar, hudvårdsset eller goodiebags med smink. Det gäller bara att man hitta boxar på nätet som passar en så bra som möjligt.

Bäst boxar online

Här samlar vi några exempel på riktigt bra boxar på nätet. Där kan du hitta en box att köpa eller teckna en prenumeration med nya boxar varje månad. I listan tar vi med sminkboxar, skönhetsboxar, babyboxar m.m.

BoxKategoriLänk
- Boxar med smink & skönhetBesök butik
- Boxar med smink & hudvårdBesök butik
- Roliga boxar (perfekt present att ge bort)Besök butik
- Babyboxar för barn & föräldrarBesök butik
- Stort utbud av boxarBesök butik

Boxar inom smink, baby, skönhet & presenter

Hitta de senaste erbjudanden bland goodiebags och boxar på internet. Där hittar du gratis, billiga eller de bästa boxarna som vi hittar online.


Få New-Skin kit gratis (Värde: 750 kr) – Clarins

Gåvor som erbjuds I samband med köp av andra produkter på nätet florerar vilt just nu. Vi har hittat ett erbjudande hos Clarins som ger […]

» TILL ERBJUDANDET


Giftset med 50% rea – Perfekt julklapp!

Om du söker efter bra & billiga julklappar så är giftsets perfekta. Det är en form av goodiebag som innehåller flera produkter från utvalda märken. […]

» TILL ERBJUDANDET


LittleUnBox – Paket för nya föräldrar

Om du väntar barn och vill vara fullt förberedd. Då bör du kolla in LittleUnBox. Det är en tjänst där du kan få hem boxar […]

» TILL ERBJUDANDET


Boxar för 60% lägre pris – Bloomify

Hos Bloomify kan du just nu hitta presentboxar med väldigt låga priser. Du kan spara upp till 60% av priset genom att handla hos Bloomify […]

» TILL ERBJUDANDET


Välj bästa adventskalender (smink, hudvård & skönhet)

En av de allra bästa adventskalendrar som innehåller smink, hudvård och parfym. En adventskalender med nya skönhetsprodukter varje dag har blivit väldigt populärt på sistone. […]

» TILL ERBJUDANDET


Mer erbjudanden »

Här nedan samlar vi alla tips med goodiebags som delas ut gratis, eller boxar som du kan handla online.

Få goodiebags & köp boxar på nätet

En goodiebag syftar allra mest på en uppsättning av varor som man får gratis. Inte sällan så delas goodiebags ut på bröllop, dop eller födelsedagar. Det är synonymt med kostnadsfritt. En goodiebag kan se ut på miljontals olika vis. Det kan vara en goodiebag påse som är fylld med hudvård & skönhetsprodukter. Den kan även vara fylld av godis och roliga prylar.

När det istället kommer till boxar så är det främst något vi ser som ett erbjudande. I nästan alla fall får man dina grejer billigare om du köper de i ett paket. En box plockas oftast ihop av den nätbutik som du planerar att handla hos. Där är det noga utvalda saker som hänger med billigt. Det kan vara roligt att testa på nya gratis prover av produkter som du annars inte hade köpt.

Olika boxar

Här samlar vi de vanligaste typen av boxar som finns på nätet. Inom dessa områden så är det ganska vanligt att du kan köpa hem. Det är boxar som passar alla. Oavsett om du är man, kvinna eller barn. Ta en kik och se vilken typ av goodiebag eller box som du letar efter på internet.

Skönhetsboxar

Det finns många paket med kompletta hudvård boxar. Detta gör att du slipper lägga till alla skönhetsprodukter som du vill handla i varukorgen. Istället kan du bara köpa en box med hudlotion, oljor, nattkrämer. Det kan finnas med produkter som du testar för första gången. Denna typ av skönhetsboxar är några av de mer populära goodiebags som svenskar beställer hem från nätet.

Många butiker som säljer boxar med hudvårds- och skönhetsprodukter vill gärna marknadsföra nya märken. Därför kan de ibland dela ut gratis goodiebags. Det är en påse eller en box som innehåller flera prover av hudvård. Detta är för du ska få upp ögonen för nya varumärken.

Babyboxar

En del föräldrar letar efter att köpa babyboxar för att spara tid. Där kan man få hem hjälpmedel, leksaker, läroböcker eller annat som passar bäbisar och nyblivna föräldrar. Barnboxar kan även innehålla produkter som hudkrämer, våtservetter eller blöjor.

Det är en bra presentbox för föräldrar som precis blivit med barn. En box kan i flera fall underlätta den annars så stressiga vardagen.

Godisbox

Att köpa godisboxar är väldigt roligt. Det kan finnas roliga blandningar och paket som passar olika bra till olika fester eller årstider. Det finns självklart godismixar som du kan köpa väldigt billigt. Det finns även de godisboxar som passar bäst att ge bort till någon man tycker om. Det är en väldigt fin gåva.

Goodiebags som innehåller godis är inte heller ovanligt. Det är vanligt att godisbutiker delar ut i högtider och vid fysiska evenemang. Det fanns tidigare möjligheten att delta i tävlingar online som lottade ut gratis goodiebags fyllda med massor av godis och snacks.

Presentboxar

Att ge bort ett utvalt set med produkter är en väldigt rolig present. Hos många butiker så kan du beställa boxar hem till den du önskar att ge bort den till. Här kan det passar bra med olika spa-kit, eller skönhetsprodukter. Det är mycket upp till vad det är för personer som du vill ge bort en present box till.

Små presenter kan vara roliga att ge bort i goodiebags under större fester så som bröllop. Det kan då passa med lite roligare saker att ge bort. Det kan vara uppfinningsrika prylar eller något gott att äta.

Make up & sminkboxar

Det finns även smink boxar med make up som du kan köpa. Det kan vara produkter som räcker för hela din sminkning och vård av ditt hud. Oftast så samlar smink & make up butiker ihop olika smink boxar som har alla produkter från ett och samma märke.

Det finns även många butiker som väljer att dela ut gratis smink gåvor i goodiebags. Det är likadant som med hudvård. Oftast så gäller detta när man vill gör reklam för ett nytt märke eller när en ny sminkprodukt släpps.

Mat

Något som har blivit väldigt vanligt är att köpa hem matkassar. Detta är en form av mat box som man köper. Det är mer känt som matkassar, men principen är densamma. Du köper något billigare för att butiken har plockat ihop flera varor och skapat ett paketpris. Det finns idag många mataffärer online som erbjuder matkassar.

Det finns möjlighet att få gratis mat i form av matkassar. Det kan finnas erbjudanden som innebär att man kan prova på en månad med hemlevererade kassar fyllda med mat.

Fulla paket & kit

Det finns alltid bra och låga priser på de paket som man kan köper eller får gratis. Vi tycker oss se en ny trend där det är populärare att köpa kit eller set med flera olika varor. Det är ett vis som man kan spara & få pengar på, men även tid. Det kan ta ganska lång tid att hitta alla produkter som man vill ha. Därför kan man bara klicka in till ett paket som är hopplockat.

Du kommer alltid kunna hitta de bästa boxarna och goodiebags i vår lista. Om du har tips på egna paketpriser på nätet sås är du välkommen att tipsa oss.

Du kan även klicka dig vidare till de hemsidor vi tipsar om för boxar på nätet. Där kan du läsa om vad man kan göra för att få hem boxar hemskickade till dig.

ANNONS: