Tävlingar

Här samlas flera tävlingar på nätet. Du kan delta helt gratis och vinna fina priser. Ta chansen och vinn en av våra online tävlingar. Bläddra i vår lista för att hitta saker och vinster du allra helst vill ha.

Hos oss hittar du nästan alltid gratis tävlingar. Vi blandar allt mellan mobiler, elektronik, resor, pengar & bilar. Ja – allt.

Tävlingar på nätet 2022


Tävling om presentkort på 5000 kr hos Coop

Du kan just nu tävla och vinna ett presentkort hos Coop. Värdet på detta presentkort – om du skulle vinna tävlingen – är på hela […]

» TILL TÄVLINGEN


Vinn en Apple Watch + Airpods – Tävla här!

En ny tävling har lanserats – och nu har alla i Sverige chansen att vinna produkter från Apple. Närmare bestämt en Apple Watch och Airpods. […]

» TILL TÄVLINGEN


Tävla om presentkort (10 000 kr) på mat – Willys

Det kan löna sig att se över vilka tävlingar som finns på nätet. Speciellt de kampanjer där du kan delta helt gratis. Det är således […]

» TILL TÄVLINGEN


Tjäna pengar & vinn fina priser – YouGov undersökningar

En sida som ser till att samla massor av undersökningar och enkäter är Yougov. Där kan alla medlemmar kunna få pengar som belöning efter att […]

» TILL TÄVLINGEN


Vinn resa till Grekland – 7 dagars kryssning

Grekland har alltid varit ett land som vi svenskar åker till på semester. Nu kan du vara med i en tävling där du kan vinna […]

» TILL TÄVLINGEN


Testa Marabou-box – Vinn choklad för över 1000 kr

Det finns just nu ett erbjudande där du kan få hem en testbox med choklad från Marabou. Samtidigt så deltar du även i en utlottning […]

» TILL TÄVLINGEN


Vinn iPhone 14 - Tävla gratis om ny mobil

Under 2022 så kommer iPhone 14 att lanseras. Du kan nu delta i en gratis tävling. Priset du kan vinna är en iPhone 14 Pro […]

» TILL TÄVLINGEN


Mer erbjudanden »

Vinn saker gratis

Ute på nätet så finns många tävlingar, med ungefär lika många olika vinster. Vi har märkt av att det finns stort intresse för att vinna iPhone eller Android mobiler.

Det är mycket populärt med tävlingar vara där man tävlar om resor. Kanske är det många i Sverige som vill ta sig till varmare bredgrader, men idag saknar pengar till en resa?

De flesta tävlingar online är som vi nämnde tidigare gratis. Däremot kan det finnas en motprestation. Det kan handla om saker som du behöver göra för att delta. T.ex. svara rätt på någon fråga, registrera dig eller liknande. Det känns som en väldigt bra deal. Du deltar gratis och riskfritt – men ändå tar chansen att vinna bra vinster. Varför inte?

Du kan tävla i alla våra tävlingar under 2022. Vi ser till att uppdatera vår lista ganska ofta med nya & spännande kampanjer. Skulle du ha tips på en gratis tävling så kan du kontakta oss.

Priser & vinster att vinna & tävla om

De vanligaste typen av priser som man kan tävla om att vinna är oftast dyra produkter eller större tjänster. Vi har följt många tävlingar på internet under åren och sett några priser som är vanligare att vinna än andra.

  • iPhone & Android mobil – Flera återförsäljare av mobiltelefoner kan erbjuda en tävling om den nyaste iPhone eller Android mobilen. En ny telefon är ganska dyrt. Därför är det många som tar chansen att tävla om gratis iPhone & Android på nätet.
  • Pengar – Att vinna pengar online har varit möjligt sedan många år tillbaka. Det kan handla om otroligt stora summor upp till 1 miljon. Det kan också vara mindre belopp pengar man tävlar om. Då är oftast vinstchansen större.
  • Resor & upplevelser – Det är väldigt vanligt att man kan tävla & vinna resor online. Det är ganska lockade att delta i tävlingar om resor under vinterhalvåret i Sverige. Många drömmer sig till varma bredgrader.
  • Presentkort – En del butiker på nätet har anordnat mindre tävlingar där man kan vinna presentkort i butiken. Det är oftast en utlottning av presentkort till de medlemmar som nyligen blivit registrerade eller liknande. Inte sällan finns detta erbjudande bland klädbutiker & sminkbutiker.
  • Goodiebags – På senare år så har det blivit mer vanligt att kunna vinna goodiebags fyllda med blandade saker. Det kan vara en goodiebag full av godis, hudvårdsprodukter eller roliga prylar.
  • Bilar – Det är inte speciellt vanligt, men det finns möjlighet att kunna tävla om bilar. Det finns i skrivande inget sådant erbjudande just nu. Dyker ett sådant upp så kan du räkna med att vi får med det i vår lista.

parfym-online-billigt-reaSå tävlar du!

Nästan alla tävlingar som vi tipsar om är gratis. Det är en bra förutsättning för att få många deltagare med sig i en seriös tävling. Det kan finnas små motkrav som att du ska anmäla dig till ett nyhetsbrev, svara på en fråga, eller skriva varför just du bör vinna resor, pengar eller produkter gratis.

Viktigt innan tävling

Det är viktigt att kolla upp vilka regler och villkor som gäller för tävlingar. Det är bra att ha en checklista med punkter. Det kan hjälpa dig att förstå hur du kan tävla. Det gör det också mer tydligt vad som krävs för dig för att vinna ett pris.

  • Läs tävlingsregler – Vi brukar alltid tipsa om en tävling på nätet som har tydlig information om regler & hur utlottningen fungerar.
  • Kolla om motpresentation krävs – En tävling är oftast gratis. Det kan däremot vara aktuellt med en motpresentation. Det kan vara att dela något på Instagram eller att du svarar på undersökningar.
  • Håll koll på när tävingen avslutas – Kolla upp när vinsten ska delas ut till en vinnare. Det är bra att hålla sig aktiv och lättillgänglig under tiden som ne tävling ska avgöras.
  • Tävla säkert – Notera gärna hur tävlingar samlar in information om dig. Det kan vara bra att skydda sig mot de tävlingar som inte är seriösa.

Här hittar du gratis tävlingar på internet

De allra flesta butiker har sina tävlingar direkt på deras sidor. Där kan man snabbt och enkelt anmäla sig. Det finns även de som har tagit sina tävlingar till facebook eller instagram. Det kan då finnas ett krav på att du har ett konto hos någon av dessa sociala medior. Oftast handlar det även om att du ska gilla eller dela ett inlägg för att kunna tävla & vinna det som finns som pris.

Som vi nämnde tidigare så kommer vår sida att ge dig all den information som du behöver föra att delta & tävla online. Det kan även finnas de kampanjer som vi anorndar själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *