Tävlingar på nätet – Tävla & vinn fina saker online

Här samlas flera tävlingar på nätet. Du kan delta helt gratis och vinna fina priser. Ta chansen och vinn en av våra online tävlingar. Bläddra i vår lista för att hitta saker och vinster du allra helst vill ha.

Hos oss hittar du nästan alltid gratis tävlingar. Vi blandar allt mellan mobiler, elektronik, resor, pengar & bilar. Ja – allt.

Vinn 10 000 kr hos Coop> Till tävlingen
Tävla om iPhone 15 Pro> Till tävlingen
Tävling om presentkort på bensin (10 000 kr)> Till tävlingen
Vinn en resa till Bangkok> Till tävlingen
Tävla om Playstation 5> Till tävlingen
Tävla om kaffemaskin (värde 2990 kr)> Till tävlingen
Tävla om ny elcykel (värde 10 000 kr)> Till tävlingen
Vinn dammsugare, värde 5219 kr> Till tävlingen
Vinn en Samsung S23> Till tävlingen

Tävlingar på nätet 2024

Om du inte hittar någon tävlinge ovanför – så finns här andra tips på nya tävlingar som du kan delta i & vinna. Där ser du våra senaste uppdateringar och nyheter som rör tävlingar online.


Tävla om Zalando presentkort – Värde 5000 kr

Tävlingar som har presentkort som priser fortsätter att nå oss på redaktionen på Bästgratis.se. Denna gång gäller det en tävling om ett presentkort hos Zalando. […]

» TILL TÄVLINGEN


Tävla om Led Light Face Mask (värde 3 889 kr)

Handla för över 599 kr hos LuxPlus och ta chansen att vinna tävling om Led Light Face Mask för ett värde på cirka 3889 kr. […]

» TILL TÄVLINGEN


Vinn presentkort hos Rusta – 5000 kr

Just nu finns chansen att vinna ett presentkort som är värt hela 5000 kr. Det är enkelt – och självklart gratis – att vara med […]

» TILL TÄVLINGEN


Vinn 4 biljetter till Eurovision Song Contest – Tävling

Sverige står som värd för Eurovision Song Contest 2024. Nu kan du vinna 4 biljetter till den stora finalen i Malmö. Biljetterna kommer att gälla […]

» TILL TÄVLINGEN


Vinn en solresa till Thailand – Värde över 20 000 kr

Ännu en ny tävling har lanserats – och en vinnare ska inom kort utses. Ta chansen att vara med i tävlingen helt gratis. Klicka dig […]

» TILL TÄVLINGEN


Mer erbjudanden »

Vinn saker gratis

Ute på nätet så finns många tävlingar, med ungefär lika många olika vinster. Vi har märkt av att det finns stort intresse för att vinna iPhone eller Android mobiler.

Det är mycket populärt med tävlingar vara där man tävlar om resor. Kanske är det många i Sverige som vill till varmare bredgrader, men idag saknar pengar för en resa?

De flesta tävlingar online är som vi nämnde tidigare gratis. Däremot kan det finnas en motprestation. Det kan handla om saker som du behöver göra för att delta. T.ex. svara rätt på någon fråga, registrera dig eller liknande. Det känns som en väldigt bra deal. Du deltar gratis och riskfritt – men ändå tar chansen att vinna bra vinster. Varför inte?

Du kan tävla i alla våra tävlingar under 2024. Vi uppdaterar vår lista ganska ofta med nya & spännande kampanjer. Skulle du ha tips på en gratis tävling så kan du kontakta oss.

Priser & vinster att vinna & tävla om

De vanligaste typen av priser som man kan tävla om att vinna är oftast dyra produkter eller större tjänster. Vi har följt många tävlingar på internet under åren och sett några priser som är vanligare att vinna än andra.

  • iPhone & Android mobil – Flera återförsäljare av mobiltelefoner kan erbjuda en tävling om den nyaste iPhone eller Android mobilen. En ny telefon är ganska dyrt. Därför är det många som tar chansen att tävla om gratis iPhone & Android på nätet. Läs mer om våra tips på iPhone tävlingar.
  • Pengar – Att vinna pengar online har varit möjligt sedan många år tillbaka. Det kan handla om otroligt stora summor upp till 1 miljon. Det kan också vara mindre belopp pengar man tävlar om. Då är oftast vinstchansen större.
  • Resor & upplevelser – Det är väldigt vanligt att man kan tävla & vinna resor online. Det är ganska lockade att delta i tävlingar om resor under vinterhalvåret i Sverige. Många drömmer sig till varma bredgrader.
  • Presentkort – En del butiker på nätet har anordnat mindre tävlingar där man kan vinna presentkort i butiken. Det är oftast en utlottning av presentkort till de medlemmar som nyligen blivit registrerade eller liknande. Inte sällan finns detta erbjudande bland klädbutiker & sminkbutiker.
  • Goodiebags – På senare år så har det blivit mer vanligt att kunna vinna goodiebags fyllda med blandade saker. Det kan vara en goodiebag full av godis, hudvårdsprodukter eller roliga prylar.
  • Bilar – Det är inte speciellt vanligt, men det finns möjlighet att kunna tävla om bilar. Det finns i skrivande inget sådant erbjudande just nu. Dyker ett sådant upp så kan du räkna med att vi får med det i vår lista.

parfym-online-billigt-reaSå tävlar du!

Nästan alla tävlingar som vi tipsar om är gratis. Det är en bra förutsättning för att få många deltagare med sig i en seriös tävling. Det kan finnas små motkrav som att du ska anmäla dig till ett nyhetsbrev, svara på en fråga, eller skriva varför just du bör vinna resor, pengar eller produkter gratis.

Viktigt innan tävling

Alltid viktigt är att kolla upp vilka regler och villkor som gäller för tävlingar. Se till att ha en checklista med punkter. Det kan hjälpa dig att förstå hur du kan tävla. Vilket gör det också mer tydligt vad som krävs för dig för att vinna ett pris.

  • Läs tävlingsregler – Vi brukar alltid tipsa om en tävling på nätet som har tydlig information om regler & hur utlottningen fungerar.
  • Kolla om motpresentation krävs – En tävling är oftast gratis. Det kan däremot vara aktuellt med en motpresentation. Det kan vara att dela något på Instagram eller att du svarar på undersökningar.
  • Håll koll på när tävingen avslutas – Kolla upp när vinsten ska delas ut till en vinnare. Det är bra att hålla sig aktiv och lättillgänglig under tiden som ne tävling ska avgöras.
  • Tävla säkert – Notera gärna hur tävlingar samlar in information om dig. Det kan vara bra att skydda sig mot de tävlingar som inte är seriösa.

Här hittar du gratis tävlingar på internet

De allra flesta butiker har sina tävlingar direkt på deras sidor. Där kan man snabbt och enkelt anmäla sig. Det finns även de som har tagit sina tävlingar till facebook eller instagram. Det kan då finnas ett krav på att du har ett konto hos någon av dessa sociala medior. Oftast handlar det även om att du ska gilla eller dela ett inlägg för att kunna tävla & vinna det som finns som pris.

Som vi nämnde tidigare så kommer vår sida att ge dig all den information som du behöver föra att delta & tävla online. Det kan även finnas de kampanjer som vi anorndar själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *