Tävlingar

Ta chansen att tävla & vinn gratis i tävlingar på nätet. Det finns massor av seriösa tävlingar online som har fina priser du kan vinna. Inte sällan så lottas det ut iPhones, pengar, resor eller presentkort.

Kostar det inget att delta i en tävling så finns det heller inget att förlora. Det har blivit många vinnare av stora priser utan någon större motpresentation. Leta efter aktuella tävlingar med priser som du verkligen vill vinna.


Testa smakprov av Coca Cola & delta i tävling om 5000 kr

Det går nu att vara med i ännu en tävling på nätet där man kan vinna pengar. Du kommer att kunna delta genom att testa […]

» TILL TÄVLINGEN


Tävling, vinn en iPhone 12! - Sparklubben

Delta i en tävling och vinn en iPhone 12 från Sparklubben. Du kommer kunna delta i denna iPhone tävling genom att endast svara på tre […]

» TILL TÄVLINGEN


Vinn en MacBook på nätet - Gratis att delta i tävling

Det är just nu möjligt att delta gratis i en tävling på nätet. I vinstpotten ligger det inget mindre än en helt ny MacBook. Tävlingen […]

» TILL TÄVLINGEN


Tävling: Presentkort på Adidas - 5000 kr

Vi har fått upp ögonen för en tävling där ett presentkort är det pris som man kan vinna. Det är inte vilket presentkort som helst. […]

» TILL TÄVLINGEN


Få hem gratis skraplotter - 3 st mini-triss

Du kan nu beställa hem skraplotter som skickas hem till din brevlåda utan extra kostnad från Buyersclub. Du kan direkt surfa in på deras hemsida […]

» TILL TÄVLINGEN


Vinn en elcykel gratis - Delta i tävling

Det är många som besöker vår sida för att leta efter tävlingar där man kan vinna fina priser. Vi har fått nys om en tävling […]

» TILL TÄVLINGEN


Vinn presentkort värt 10 000 kr - Tävla helt gratis

Just nu kan alla våra läsare delta i en tävling där man kan vinna ett presentkort värt 10 000 kr. Detta e-presentkort kan du använda […]

» TILL TÄVLINGEN


Mer erbjudanden »

Tävling online 2020

Ute på nätet så finns många tävlingar, med ungefär lika många olika vinster. Det finns t.ex. tävlingar om att vinna resor, mobiltelefoner, elektronik, upplevelser, och mycket annat. Därför bör du inte tveka när du får en gratis chans att kunna uppfylla en önskning. Allra populärast verkar tävlingar vara där man tävlar om resor. Kanske är det många i Sverige som vill ta sig till varmare bredgrader, men idag saknar pengar till en resa?

De flesta tävlingar online är som vi nämnde tidigare gratis. Däremot kan det finnas en motprestation. Det kan handla om saker som du behöver göra för att delta. T.ex. svara rätt på någon fråga, registrera dig eller liknande.

Du kan tävla i alla våra tävlingar under 2020. Vi ser till att uppdatera vår lista ganska ofta med nya & spännande kampanjer.

Priser att vinna & tävla om

De vanligaste typen av priser som man kan tävla om att vinna är oftast dyra produkter eller större tjänster. Vi har följt många tävlingar på internet under åren och sett några priser som är vanligare att vinna än andra.

  • iPhone & Android mobil – Flera återförsäljare av mobiltelefoner kan erbjuda en tävling om den nyaste iPhone eller Android mobilen. En ny telefon är ganska dyrt. Därför är det många som tar chansen att tävla om gratis iPhone & Android på nätet.
  • Pengar – Att vinna pengar online har varit möjligt sedan många år tillbaka. Det kan handla om otroligt stora summor upp till 1 miljon. Det kan också vara mindre belopp pengar man tävlar om. Då är oftast vinstchansen större.
  • Resor & upplevelser – Det är väldigt vanligt att man kan tävla & vinna resor online. Det är ganska lockade att delta i tävlingar om resor under vinterhalvåret i Sverige. Många drömmer sig till varma bredgrader.
  • Presentkort – En del butiker på nätet har anordnat mindre tävlingar där man kan vinna presentkort i butiken. Det är oftast en utlottning av presentkort till de medlemmar som nyligen blivit registrerade eller liknande. Inte sällan finns detta erbjudande bland klädbutiker & sminkbutiker.
  • Goodiebags – På senare år så har det blivit mer vanligt att kunna vinna goodiebags fyllda med blandade saker. Det kan vara en goodiebag full av godis, hudvårdsprodukter eller roliga prylar.
  • Bilar – Det är inte speciellt vanligt, men det finns möjlighet att kunna tävla om bilar. Det finns i skrivande inget sådant erbjudande just nu. Dyker ett sådant upp så kan du räkna med att vi får med det i vår lista.

parfym-online-billigt-reaVinn saker gratis!

Nästan alla tävlingar som vi tipsar om är gratis. Det är en bra förutsättning för att få många deltagare med sig i en seriös tävling. Det kan finnas små motkrav som att du ska anmäla dig till ett nyhetsbrev, svara på en fråga, eller skriva varför just du bör vinna resor, pengar eller produkter gratis.

Att delta i online tävlingar gratis gör att du inte har något att förlora på att vara med och tävla. Vinner du så är det kanonbra. Skulle du förlora så är det inte hela världen.

Varje tävling online som vi tipsar om kommer vi ha en bra beskrivning om. Där berättar vi i hur du kan tävla, och vilka priser som går att vinna. Vårt mål är att du både ska hitta en tävling du vill vinna priserna i. Samt att det inte finns några frågetecken.

Här hittar du gratis tävlingar på internet

De allra flesta butiker har sina tävlingar direkt på deras sidor. Där kan man snabbt och enkelt anmäla sig. Det finns även de som har tagit sina tävlingar till facebook eller instagram. Det kan då finnas ett krav på att du har ett konto hos någon av dessa sociala medior. Oftast handlar det även om att du ska gilla eller dela ett inlägg för att kunna tävla & vinna det som finns som pris.

Som vi nämnde tidigare så kommer vår sida att ge dig all den information som du behöver föra att delta & tävla online. Det kan även finnas de kampanjer som vi anorndar själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *