Tävlingar

Ett bra sätt för dig att spara pengar, och få saker gratis är genom att vinna dem. På nätet finns det hundratals tävlingar som du kan vara med att delta i. De flesta av dessa tävlingar är naturligtvis helt gratis att delta i. Chansen att du vinner beror på hur många som deltar i tävlingen, eller hur många vinnare som kommer att dras.


Gör undersökning - få 90 kr & tävla om värdecheck hos Spartoo

Vill du delta i gratis undersökningar online för att sedan få belöning på 90 kr? Då ska du ta del av den undersökning som finns […]

» Hämta erbjudandet


Undersökningar online - Få pengar & vinn priser

Om du vill tjäna lite extra pengar, eller vill få chansen att vinna saker helt gratis. Då rekommenderar vi dig att göra undersökningar på nätet […]

» Hämta erbjudandet


Vinn gratis biljetter till hypnosshow!

Just nu kan en lycklig vinnare få gratis biljetter hemskickade till en storslagen hypnosshow. Showen går av stapeln under Umeås humorfestival den 29:e april. Du […]

» Hämta erbjudandet


Tävla & vinn en gratis resa till Miami

Just nu kan du ställa upp i en tävling på nätet. Det är inte vilken tävling som helst. I potten ligger nämligen en gratis resa […]

» Hämta erbjudandet


Tävla & vinna en resa till Maldiverna - 50 000 kr

  Om du helt gratis vill se till att vara med i en resetävling på nätet, så rekommenderar Fyndklubben. De samlar alltid roliga tävlingar på […]

» Hämta erbjudandet


Mer erbjudanden »

Tävling online

Ute på nätet så finns många tävlingar, med ungefär lika många olika vinster. Det finns t.ex. tävlingar om att vinna resor, mobiltelefoner, elektronik, upplevelser, och mycket annat. Därför bör du inte tveka när du får en gratis chans att kunna uppfylla en önskning. Allra populärast verkar tävlingar vara där man tävlar om resor. Kanske är det många i Sverige som vill ta sig till varmare bredgrader, men idag saknar pengar till en resa?

De flesta tävlingar online är som vi nämnde tidigare gratis. Däremot kan det finnas en motprestation. Det kan handla om saker som du behöver göra för att delta. T.ex. svara rätt på någon fråga, registrera dig eller liknande.

parfym-online-billigt-reaVinn saker gratis!

Det finns otroligt många tävlingar på nätet som du kan delta i. Priser för dessa tävlingar är omöjliga att beskriva. Ett pris kan se ut på hur många olika sätt som helst. Det finns en stor variation mellan priser som lottas ut i tävlingar på nätet. Det kan allt från att du kan vinna en lyxig resa, till biobiljetter. Det finns alltid bra information kring varje tävling som erbjuds. Där kan du även läsa om det pris som kan vinnas.

Främst populärt är det att delta i tävlingar med bäst priser. Det är inte speciellt konstigt. Vem vill inte vara med i en tävling där man lottar ut en vinnare till en bil som exempel? Oftast när det kommer till tävlingar med finare priser, så kan motpresentationen öka. Det innebär att du kanske behöver delta i en undersökning eller liknande för att vara med. Andra tävlingar online som har ett mindre värt pris är helt gratis att vara med i. Det är alltid bra att kolla upp vilka villkor som gäller för den tävling du är intresserad av.

Vinn pengar

Även pengar är ett populärt pris, och har varit det i många år. Många anser att de hellre vinner pengar istället för en bil eller resa. Att vinna pengar online ger dig möjligheten att förvalta ditt pris hur som helst. Vi föredrar själva att vinna pengar. Det blir mer klart hur mycket ditt pris är värt, och du slipper krångla med frakt eller liknande.

Resetävlingar

Det är vanligt att resebyråer på nätet erbjuder dig att tävla om en gratis resa. Det är många svenskar som brukar delta i dessa tävlingar som kan ta dig till andra sidan jordklotet. Vill du vinna en gratis resa så kan du leta bland våra tävlingar för att se vilka aktuella resetävlingar som är igång.

Tävla gratis

Ute på nätet finns kan du delta i flera gratis tävlingar. Som vi tidigare har nämnt så är de flesta tävlingar gratis. Att delta utan att det behöver kosta dig en enda krona ger dig helt enkelt en gratis chans att vinna fina priser. Det kan därför ibland vara väldigt bra att signa upp sig på flera tävlingar åt gången. Detta leder till att du alltid går runt med en chans att vinna pengar, presentkort, kläder, bilar, resor m.m. Denna vinstchans kostar dig ingenting i de allra flesta fall.

Tävlingar kan se ut på många olika vis. Vi kommer hela tiden se till att uppdatera med alla tävlingar på nätet vi anser vara bra. Du kan här ovanför ta del av de mest aktuella tävlingar som vi uppdaterat för våra besökare. Det kan vara bra att delta om du inte för tillfället har några pengar, men ändå vill lyxa till det ordentligt.