Klädbutiker på nätet

Klädbutiker på nätet finns det gott om. Du kan köpa kläder i hundratals olika butiker online. Vi hjälper dig här att jämföra priser, leveranser, utbud och för flera klädaffärer på nätet. I vår topplista nedanför hittar du flera klädbutiker som vi rekommenderar dig att klicka dig in hos. Där erbjuds ofta reor och andra erbjudanden som låter dig handla kläder billigt och bra.

Topplista – klädbutiker onlineKort infoLänk
Nelly.com
• Stort & populärt utbud
• Alltid outlet & rabatter
Besök butiken
JD Sports
• Nike, Adidas, Armani, Ellesse m.m
• Stort utbud på rea
Besök butiken
Boohoo
• Billiga kläder på rea & rabatt
• Snygg stil!
Besök butiken
Haglöfs
• Snabba leveranser
• Massor av varor på rea
Besök butiken
NewChic
– Kläder för damer & tjejer
– PayPal betalning
Besök butiken
Superlove
• Billigt & snyggt mode
• Alltid rea eller rabatt
Besök butiken
spartoo-logo-kläder-skorSpartoo
• Klädbutik med många erbjudanen
• 763 välkända märken
Besök butiken
ShirtStore
• Roligt utbud
• Nordens störst t-shirtbutik
Besök butiken
Nike.se
• Skor, kläder & träning
• Ett av världens största varumärke
Besök butiken
EMP Shop
• Klädbutik med roligt och tufft utbud
• Från skaparna av Sweden Rock
Besök butiken
Burton
• Snowboards, vinterjackor & hoodies
• Känt varumärken
Besök butiken
Dorita
• Kläder, skor, smycken, prylar, solglasögon, godis & fest
• +35 000 produkter
Besök butiken
Dunken
• Kläder inom rock n’ roll & hårdrock
• Alltid rabatt på första köp (10%)
Besök butiken
eStore
• Stort utbud till dam, herr & barn
• Otroligt billiga priser
Besök butiken
Hunkemöller
• Snygga underkläder för damer
• Känd klädbutik
Besök butiken
Just Fashion Now
• Billigare priser
• Kläder från hela världen
Besök butiken
BuyersClub
• Chans till gratis kläder
• Bra erbjudanden för medlemmar
Besök butiken
gearbest-logo-billiga-sakerGearBest
• Internationella & billiga priser
• Få gratis saker hemskickade
Besök butiken
AliExpress
• Kläder från Kina
• Otroligt billiga priser
Besök butiken
LightintheBox
• Prylar & kläder från Kina
• Otroligt billiga priser
Besök butiken
Klädbutiker onlineUtbud
ASOSKläder, skor, väskor m.m.
NellyMärkeskläder, accessoarer, skor m.m.
H&MKläder för alla, underkläder, smink m.m.
CellbesKläder, heminredning m.m.
BooztMärkeskläder, accessoarer m.m.
EllosPostorderkatalog & billiga kläder
BubbleroomKläder & mode för alla
EngelssonsKläder för jakt & vildmark
DressmanButik med herrkläder, kostymer m.m.
MQMärkeskläder till låga priser
Jack&JonesHerrkläder, skor m.m.
BoohooInternationellt mode & klädmärken
InterSportTräningskläder, jackor, skor m.m.
ZalandoBrett utbud av märkeskläder & skor
StayhardModerna kläder, skor & jackor
AboutYouBilliga märkeskläder & skor
LindexDamkläder, underkläder m.m.
ÅhlénsKläder för dam & herr & mycket mer
CubusFokus på barnkläder
CalirootsKläder inom skate & surfing
IntimissimiUnderkläder från Bianca Ingrosso
InterSportSport & träning
GinaTricotDamkläder, accessoarer m.m.

Hitta bäst klädaffärer online i listan

Att alltid jämför butiker & affärer för att köpa kläder hos är alltid en god idé. Med hjälp av en snabb jämförelse så kan du direkt hitta till de billigaste klädbutikerna eller de klädaffärer med bästa erbjudandena.

Nelly, H&M, Junkyard, StayHard och Zalando är bara några få av de butiker med kläder du kan välja mellan. Alla dessa klädbutiker på nätet är på ett eller annat sätt unika. Det kan handla om deras utbud av märkeskläder. Det kan även handla om saker som betalningsmetoder och annat. Att jämföra lite olika klädesbutiker kan hjälpa dig att spara pengar och tid. Vissa butiker erbjuder smidiga köp med snabb och gratis frakt & retur. Samtidigt som andra kanske erbjuder billigare kläder, men med längre och dyrare frakt.

I vår topplista har vi tagit hänsyn till alla olika faktorer som kan spela roll. Vi hittar ofta mycket fördelar hos de flesta nätbutiker med kläder. Det finns även nackdelar som vi hittar hos några. Vår betyg är utdelade efter att vi testat att handla från butiken, och är satt efter våra åsikter.

Kolla gärna in om din butik har Swish som betalningsmetod. Många börjar oftare söka sig till butiker med faktura, snabba betalningar eller liknande.

klädbutiker-online-köpa-på-nätet

Klädrea

Något som dock är gemensamt för alla klädbutiker är deras erbjudanden. Alla butiker har emellanåt en rea på kläder där du kan fynda billiga tröjor, skjortor, byxor och klänningar. Reor finns hos 99 % av alla klädbutiker online. Det gäller bara för dig att hitta till en aktuell och den bästa rean. På så vis kan du spara mycket pengar när du köper kläder på nätet nästa gång.

Vill du jämföra billiga kläder med rea och rabatter så har vi uppdaterat med flera erbjudanden. Där kan du läsa mer kring vilka klädrabatter du kan använda dig av. Du kan där även jämföra olika erbjudanden med varandra, för att se vilket som passar ditt köp bäst.

Både för dam & herr

När vi jämför alla klädbutiker online så tar vi ingen hänsyn till om det är kläder för dam eller herr. Eller både och. Oavsett om du letar efter en klädaffär för herr eller dam så kan den finnas med i vår lista.

Det allra vanligaste är det med klädbutiker 2020 att ha kläder för både män och kvinnor, eller killar och tjejer. Det lönar sig ganska mycket om ett par eller en familj kan beställa klädesplagg för hela familjen i samma beställning. Därför är det inte ovanligt att heller kunna köpa barnkläder på samma butik. Det är isåfall vanligare att det finns specifika butiker med barnkläder än att dela upp könen.

Är svenska klädaffärer alltid bäst?

När vi jämför klädaffärer med varandra så hittar vi både svenska och utländska sidor. Det skiljer oftast inte speciellt mycket i pris om du ska frakta dina kläder hem till dig från butikens lager. Det som kan skilja är däremot tiden för din leverans. Oftast går det snabbare att få kläder från en affär som finns i Sverige än utomlands.

Det kan finnas ett miljötänk som ger en större fördel att handla från svenska klädaffärer på nätet. Det är naturligtvis en kortare transportsträcka för dina varor.

Det finns dock stora och internationella butiker med kläder som är mycket stora. Det gör att man har ett större svängrum när man ska göra kampanjer eller reor. Därför finns det ganska ofta bättre erbjudanden hos dessa klädaffärer.

Fri frakt

En annan faktor som kan vara väldigt viktig för vissa kunder är hur mycket frakten kostar eller hur lång tid leveransen kommer att ta. Självklart är det alltid bäst med klädbutiker med fri frakt på alla dina köp. Det finns. Du kan hitta till dessa butiker i vår lista.

Även när det kommer till retur så är det många som har frågor. När man handlar kläder eller skor online så är vanligt att man ångrar sig, eller vill byta storlekar. Därför finns det flera butiker som erbjuder både fri frakt, men även fri retur av de produkter du inte vill ha.

Billigt eller populärt?

När du ska välja att handla från en klädbutik online så är det bäst att tänka efter. Genom att först och främst redogöra för dig själv vad som är viktigt, så kan du snabbt sortera bort flera alternativ. Om du söker dig till klädbutiker som har billigast kläder på nätet. Då rekommenderar vi dig att leta efter kläder från Kina, eller shoppa kläder med rabattkuponger.

Skulle du däremot inte prioritera priset hos din klädbutik, så finns alternativ som erbjuder snygga kläder & märken. Många personer har valt att ta sitt mode till en nivå högre. Därför letar de gärna efter senaste modet, och köper dyra märkeskläder.

kläder-billigt-outlet

I vår lista så hittar du hjälp för att antingen hitta klädbutiker på internet som har billiga priser, eller riktigt bra utbud av snygga märkeskläder på nätet.

Vi känner till att våra läsare alltid letar efter att köpa saker billigt eller i bästa fall kunna få gratis grejer från butiker som de gillar. Det gäller även när det kommer till klädaffärer. Därför har våra listor naturligtvis tagit hänsyn till hur bra erbjudanden som det finns hos varje klädbutik.

Topplista för klädbutiker

I vår topplista ovan, så hittar du till de klädbutiker vi anser vara bäst att handla kläder hos. Vi har i listan sett till att ranka våra butiker noga. Vi har därför sett till att granska alla de klädesbutiker. I våra granskningar så har vi letat efter utbud, smidighet, priser, fri frakt-erbjudanden, och mycket mer.

Sedan har vi sammanställt poäng för de olika butiker med kläder på nätet. Vi har därefter skapat en lista med billigast och bäst klädbutiker online. Där kan du sedan välja och vraka innan du ska handla. Glöm inte heller även att se vilka aktuella erbjudanden som finns hos din klädesaffär. Det finns gott om rabatter och reor som du kan använda dig av.

Vanliga frågor om butiker & affärer med kläder

Här har vi fått fram några av de frågor som oftast ställs till oss angående klädbutiker på internet.

Vilka klädbutiker på nätet är bäst?

Det beror på vilken typ av kläder du är ute efter. Vissa butiker är bäst när det kommer till damkläder, samtidigt som andra är bättre på herrkläder. En del butiker har bättre erbjudanden & priser än andra.
Vår topplista väger in flera olika faktorer och skapar en lista med bäst klädbutiker online enligt vårt tycke.

Finns det klädaffärer med fri frakt & retur?

Ja. På internet finns det säkert tusentals olika klädbutiker som svenskar kan handla hos. Flera av dessa butiker har alltid fri frakt & retur på alla köp. Andra affärer kan istället ha erbjudanden där gratis leverans ingår om man handlar för ett visst belopp. Denna infon kan du se i vår lista.

Vilka erbjudanden är vanliga hos klädbutiker?

Det är inte vanligt att butiker delar ut gratis kläder. Istället är det stora rabattkoder, reor och fri frakt som är främst vanliga hos klädbutiker. Det finns även chans till tävlingar om presentkort eller märkeskläder.

Vart kan man köpa billigaste kläderna?

Det är en svårt definerad fråga. Allt beror på vilka erbjudanden eller reor som du använder dig av. I övrigt så är alltid kläder från Kina en billig väg att gå. Det finns många butiker som säljer kläder från länder med billigare priser.

Hur många butiker finns det?

I Sverige finns det omkring 1000-10 000 klädbutiker som du har möjlighet att handla hos. Alla är inte svenska. Vissa är internationella och möjliga att handla hos över hela världen. Några exempel är Nike, Zalando, Nelly och Asos.


ANNONS: