Vinter- & julrea

Varför inte fynda under vinterrea och köp saker till jul på outlet? Kolla in vår alla erbjudanden som har med rea under jul och vinter att göra. Det är helt klart det bästa knepet för att handla julklappar och presenter. Både till dig och dina nära och kära.

En vinterrea på nätet håller på under december, januari, och februari. Det är månader där många söker efter kängor, mössor och vinterjackor på låga priser. Helst under en utförsäljning eller outlet.

En julrea håller på under stora delar av december. Där ingår mellandagsrea och nyårs-erbjudanden hos webbutiker. Under denna tid på året går det att hitta mycket bra kampanjer. Se här nedan.


Kläder & skor med 60% rea – AboutYou

Många kända märken finns att köpa billigt hos AboutYou. Där kommer du att få upp till 60% rea på ett stort utbud av kläder som […]

» TILL ERBJUDANDET


Present inför Alla Hjärtans Dag – 40% rea

Passa på att handla dina presenter inför Alla Hjärtans Dag hos StylingAgenten. Där kommer de nu ha upp till 40% lägre priser på presentkit som […]

» TILL ERBJUDANDET


Rea under hela vintern (60%) – AboutYou

Det är ett bra tillfälle för att besöka butiken AboutYou. Under vintern så kommer de ha ett större utbud av klädesplagg och skor på rea. […]

» TILL ERBJUDANDET


Vinterrea hos Nelly.com – 60% billigare

Efter julen så börjar allt fler butiker med sin rea under vintern. Ett bra knep för butiker att rensa ut sina lager för att snart […]

» TILL ERBJUDANDET


Mer erbjudanden »

Tips på andra outlets som är baserat på årstiden:

Det finns en rea till varje årstid. Det innebär att vi även samlar erbjudanden från vårrea, höstrea och sommarrea. Detta ger dig möjligheter att köpa billiga produkter under hela året!

Fynda på outlet under vinter & jul

Det är nog ingen annan årstid än vintern där det händer så mycket under så kort tid. Vi har både jul och nyår där det krävs mycket inköp. All mat från matbutiker till julbordet, bra julklappar med leksaker till barnen och sedan nyårsfesten på det. Så många inköp av varor kräver ibland en rea outlet på nätet. Därför kan det vara bra att kolla över vad vi samlar här.

Vintersäsongen öppnar även upp för aktiviteter och sporter. Under vintern kan man behöva en ny hockeyutrustning, nya slalomskidor eller snowboard.

Här kan du se vilka vanliga typer av vinterreor som kommer hålla på under december, januari och februari.

  • Lucia – Under lucia så kan det finnas ett fåtal erbjudanden som lanseras. Detta är nästan uteslutande från svenska butiker på nätet. Det är nämligen nästan bara i Sverige som firar den högtiden. Man firar Lucia den 13 december.
  • Julrea – En julrea är till för att du ska få en billigare jul – med allt vad det innebär. Det handlar om att man ska kunna handla julklappar billigt, julmaten och julpyntet. Allt som krävs för en bra jul helt enkelt. De allra flesta butiker har en julrea på nätet. Rean håller på från 1 december – 24 december.
  • Mellandagsrea – Precis julrean är över så startar mellandagsrean. Där kommer man se lagerrensningar och outlets på allt det man fick över under från julen. Många vill starta om på nytt efter nyår. Det gäller även ett lag. Mellandagsrean pågår mellan 25-31 december.
  • Nyårsrea – Som om man inte var helt utmattad av reor och outlets under vintern och julen. Som grädde på moset så avslutas det med en nyårsrea. Det är många erbjudanden som kan hjälpa till vid nyårsfirandet. Detta pågår under nyårshelgen.
  • Alla hjärtans dag – I slutet av vinterrean så kommer kärlekens dag – Alla hjärtans dag. Där finns det återigen många rabatt kuponger och erbjudanden som man kan använda sig av. Mycket som har med kärlek att göra förstås.

Saker man behöver under jul & vinter

Under vinterrean så är det ett bra tillfälle för att köpa varma kläder, utrustning och träningsgrejer. Det är också ett mycket bra tillfälle för att krypa ner i nyköpt soffa och titta på din nya TV. Vintern kan både vara lugn och mysig – eller aktiv och hälsosam.

Här kan vi lista några av de produkter som är populära under denna årstiden.

  • Skor/kängor – Ett kallt väder kräver att man har ett par rejäla skor eller kängor. Det går enkelt att hitta till en skorea på nätet. Oavsett vilken årstid det är.
  • Vinterjackor – Att hitta rea på vinterjackor eller på outlet är mycket populärt. Oftast kan en bra vinterjacka vara ganska dyr att köpa för ett orginalpris. Ett perfekt läge för att hitta en klädrea på 50% eller mer.
  • Sportutrustning – Det är mycket dyra idrotter som pågår under vinterhalvåret. Främst hockey, skidåkning och snowboard. Är hela familjen aktiv så krävs det en vinterrea. Det kan spara dig flera tusentals kronor på din inköp.
  • Leksaker – Har du barn i din familj eller närhet så är det populära julklappar och presenter att ge bort. Har du många barn så kan det verkligen löna sig att samla alla köp av billiga leksaker på rea i samma butik.
  • Dator, mobil & TV – Andra julklappar till vuxna eller tonåringar har ofta med elektronik att göra. Många önskar sig en ny dator eller gratis mobil i julklapp. Detta går även att beställa från Kina året om.

Det är helt klart den bästa årstiden för att hitta billiga erbjudanden. Det är under vintern som det är allra störst köpkraft bland svenskarna.

ANNONS: