Gratis till gravida föräldrar & bebisar

Om du väntar under en graviditet – eller blivit förälder till ett nyfött barn. Då finns det gratis saker att få som gravida föräldrar. Här kan du få tips på vad som finns att hämta gratis för föräldrar och bebisar på nätet.

 Det finns mycket som är gratis för föräldrar med nyfödda bebisar att ta del av. Det kan till exempel vara boxar – så kallade startboxar – med flera olika saker till nyblivna föräldrar. Det kan även röra sig om appar för gravida eller för utbildning till små barn.

Gratis saker för gravida föräldrar & nyfödda bebisar

Kolla in vår lista med tips på gratis saker för gravida, föräldrar och nyfödda bebisar här!


ApotekHjärtat (startbox för bebisar) – Hos ApotekHjärtat kan du välja mellan olika baby boxar. Det ger massor nödvändiga och smarta produkter för föräldrar. Många av dessa startboxar för barn är rabatterade och flera gratis saker följer med i din beställning.


LittleUnBox – Boxar för bebisar och föräldrar. Här kan du få nya boxar med produkter som passar perfekt för ditt barns ålder och utveckling. Varje månad får du nya paket med babyprodukter och tillbehör. Här får du gratis överraskningar med i paketen och allt med fri frakt.


Zcooly – En gratis app med grundläggande och rolig utbildning för barn och bebisar. Väldigt roligt och enkelt. Appen kommer att följa ditt barns utveckling och ge goda förutsättningar innan skolstarten!


BabyMarkt – Få 100 kr gratis att handla produkter för föräldrar & bebisar. Signa upp dig för nyhetsbrevet för nyblivna föräldrar – och få din rabattkupong på 100 kr. Välj mellan leksaker till bebisar eller tillbehör till mamma och pappa. BabyMarkt har även en gratis gravidguide & massor av andra erbjudanden.


BuyersClub – Här kan du hämta ut nya gratis saker varje månad. Du kan alltid välja mellan ett 10-20 olika produkter och det finns mycket som kan passa till barn och bebisar. Här kan du även välja att beställa hem gratis reflexer för dina barn. Det kan ge extra trygghet under höst/vinter.


HejaAlbert – En gratis app som hjälper bebisar och barn med lärande. Här finns roliga och kreativa utmaningar för de allra minsta barnen. Alla föräldrar kan starta upp ett konto helt graits – för att sedan få en bra start inför skolan.


BabyBox.se – En sida som delar ut gratis boxar med saker och produkter som passar gravida mammor eller nyblivna föräldrar. Ett perfekt startpaket som ger dig det mest grundläggande innan en bebis flyttar in i hemmet. Betala endast 49 kr för frakten. Notera gärna att det endast är möjligt att beställa en babybox per hushåll.


Andra erbjudanden för gravida & föräldrar

Allt som är bra för föräldrar som väntar barn är inte gratis. Det kan därför vara en god idé att söka efter erbjudanden på nätet som hjälper föräldrar med billigare shopping för sina nyfödda bebisar.

Det finns gott om rabatter, reor eller billiga priser för de föräldrar som väntar barn. Här kan du se ett urval för hur du kan spara pengar!


BigLittleRoom – En komplett butik med allt för gravida föräldrar, bebisar och småbarn. Här kan du välja mellan babygym, amningskuddar eller andra saker som hör till. Det finns nästan alltid saker att handla på rea i deras butik. Positivt är att det är en Swish butik som gör betalningar väldigt snabba och enkla.


ClubKreo – Få kreativt pussel för barn hemskickat till din brevlåda varje månad. Starta tjänsten med deras välkomstpaket som ger dig första pusslet för endast 59 kr. Notera gärna att det är gratis frakt av ditt första paket.


KidsDream Store – Massor av produkter som hjälper föräldrar till nyfödda barn. Här finns det massor av leksaker, hjälpmedel och kläder för bebisar. En grymt bra butik online som har presentpaket och babyboxar att välja mellan. Här finns det nästan alltid något att få gratis – eller på nedsänkt pris med rea.


CDON.com – Ett enormt utbud med allt som du kan behöva som förälder. Här finns det allt bra rabatter eller outlets för dig som letar efter saker till bebisar eller nyblivna föräldrar.


LuxPlus – En butik som erbjuder boxar & produkter för gravida föräldrar eller de som precis fått sitt nyfödda barn


BlueBox – Presenter och boxar att ge bort till föräldrar. Massor av leksaker, gosedjur och andra tillbehör som passar till bebisar.


iElm – En butik som har riktigt bra utbud av barnkläder till 0-10 år. Här finns det nästan alltid en rea eller utförsäljning som ger dig ännu lägre priser.


PartyKungen – Här finns allt som du behöver köpa inför barnens första födelsedag, dop eller baby showers. Alltid låga priser och snabba leveranser av dina varor!


Tidningskungen – En hemsida där du kan beställa prenumerationer på populära tidningar och magasin om att vara förälder. Ett populärt magasin är Mama som är sveriges största tidning för småbarnsföräldrar.


Apotek365 – Beställ hem billiga graviditetstester på nätet. Hos Apotek365 så kan du välja mellan ett brett urval av tester som visar om du gravid.


Viktigt med gratis & bra erbjudanden för föräldrar

Många som väljer att skaffa barn är inte riktigt med påhur dyrt det kan vara till en början. Det krävs nämligen mycket produkter att handla in till de hem som inväntar en ny bebis. Det krävs massor av barnkläder, leksaker, barnvagnar och andra tillbehör.

För att inte detta ska bli för dyrt – så kan det alltid vara bra att få testa gratisprover. Det finns en del erbjudanen som låter dig få ett startpaket. Det ger dig chansen att testa nya produkter – men också chansen att spara in pengar.

Det är också viktigt att spara pengar på billiga kläder och leksaker. Föräldrar märker direkt av hur snabbt bebisar och barn växer. Det kräver oftast nya produkter och kläder. Därför kan det vara bra att hitta tips på gratis saker, rabattkuponger eller andra erbjudanden. Många vänder sig även till second hand butiker för att kunna spara pengar som nybliven förälder.

ANNONS: