Av Therese Alfredsson skrevs den februari 26, 2024

Gör undersökning – fler presentkort att välja mellan!

Åsiktstorget är en av de sidor som samlar in information från undersökningar och enkäter. Nu kan alla deras medlemmar kunna välja mellan fler presentkort när de tar ut sin belöning.

Åsiktstorget är en av de sidor som har bäst betalda undersökningar med belöning. Här får du en givmild belöning varje gång du gör genomför en enkät. Nu kan du välja mellan fler butiker att få din belöning kopplad till.


> Börja tjäna presentkort & pengar hos Åsiktstorget

  • Massor av olika presentkort
  • Bra belöningar
  • Snabbt & smdigt

Bland alla de butiker som du kan välja mellan när du får betalt för dina undersökningar är McDonalds, Åhléns, Stadium, Zalando, H&M NetOnNet, CDON.COM m.m.

Självklart kan du även hämta ut alla dina belöningar i rena kontanter. Detta förutsatt att du har ett PayPal-konto som kan ta emot kontanta belöningar för dina tjänster.

Detta är alla butiker som erbjuder dig presentkort att få gratis på nätet – förutsatt att du lägger lite tid för att svara på frågor i en enkät. Dina svar kommer sedan att analyseras noggrant. Vilket kan leda till underlag för politiska beslut eller hur butiker lägger grund till en ny strategi. Det innebär att du även kommer ha chansen att påverka din framtid samtidigt som du tjänar pengar gratis. En win-win situation för dig som har lite tid över.

Vi känner till många som varje dag letar efter undersökningar som finns att ta del av – och sedan hämta ut en belöning. Det är ett enkelt, smidigt och ibland rolig väg att gå för att bli belönad.

För att komma igång så behöver du endast gå via vår länk. När du väl hamnar på hemsidan så registrerar du dig gratis. Det är allt som krävs för att även du ska kunna få belöningar av Åsiktstorget.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *