Billiga klockor – Bäst klockbutiker online

En sida som listar de bästa & billigaste klockbutikerna på nätet. Vi tipsar även om billiga klockor som säljs på rea eller med rabatter. 

Bland våra tips på klockbutiker online så finns det nästan alltid erbjudanden att använda. Ta dig vidare – och se hur låga priser du kan få. 

Klockbutiker med billiga priser

Klockaffärer & urbutiker på nätet
Uret
• Alltid klockor på rea
• Stort utbud
Besök butik
klockia-klockor-online-billigtKlockia
• Klockor från kända märken
• Alltid fri frakt
Besök butik
Boohoo
• Kläder, skor, klockor & smycken
• Snygg stil!
Besök butik
Estore
• Stort utbud till dam, herr & barn
• Otroligt billiga priser
Besök butik

Letar du efter klockor online så finns det en del butiker du kan välja mellan. Det finns de butiker som satsar på att erbjuda ett exklusivt utbud med lyxiga och dyra klockor. Det finns även de butiker som har fina klockor, men pressar ner priserna.


Erbjudanden på klockor – rea & rabatter


70% på utgående varor - Ur&Penn

Det går just nu att hitta väldigt många smycken och klockor till mycket billiga priser. Det kan man gör hos butiken Ur&Penn. Där har man […]

» Hämta erbjudandet


Klockor & smycken - Nu 70% rea + gratis frakt

När vi kollade in hos butiken Klockia.se så hittar vi flera sjysta erbjudanden. Just nu har man massor av märkesklockor och smycken på outlet. Varför […]

» Hämta erbjudandet


Julkalender med fina erbjudanden & julklappar

Ur&Penn är en välkänd butik för att handla smycken och klockor hos i Sverige. Denna butik finns även på nätet – och har riktigt bra […]

» Hämta erbjudandet


Beauty Pick - nästan 90% rea på parfym, kläder & inredning

Hos Campadre så finns det nu massor av varor på med stora rabatter. Vi hittar något som kallas ”Beauty Picks” och är saker man får […]

» Hämta erbjudandet


Märkeskläder, skor, smink & klockor på 80% rea - Campadre

De senaste åren har vi sett en butik som samlar billiga märkeskläder för både dam & herr. Detta är Campadre som nu även hara lagt […]

» Hämta erbjudandet


Mer erbjudanden »

Att handla klockor på nätet kan både vara dyrt och billigt. Det beror helt enkelt på vilken typ av klocka som du vill ha. En del människor är ute efter dyra klockor, då de ofta fungerar som ett lånvarigt smycke. Däremot finns det gott om billiga klockor som du kan handla online. För att jämföra lite olika klockbutiker, så har vi här ett test. Där rankar vi de klockbutiker online som vi anser vara bäst.

Dyr eller billig klocka?

Det finns de människor som bär en klocka mer som en status-grej än för funktionalitet. Att köpa en klocka för att använda som status-grej innebär oftast att priset är dyrare. Det finns trender inom överklassen att slänga sig med dyra klockor från välkända märken som Rolex.

Det är naturligtvis inte nödvändigt av dig att köpa en såpass dyr klocka. Speciellt inte om du nu vill endast använda din klocka till att se tiden. Då finns det mängder av billiga klockor som du kan hitta med både reor och rabatter. Dessa klockor kan därför bli väldigt billiga, och prisvärda. Även om en klocka är billig så kan det fortfarande vara snygg. Det finns många klockmärken som gärna inte drar iväg sina priser.

Gratis klockor på nätet?

Det är ytterst sällan att klockbutiker erbjuder gratis klockor. Vi har inte sett något erbjudande där gratis klockor ges bort som varuprov. Därför är det inte helt enkelt att hitta klockerbjudanden på vår startsida där vi har främst helt gratis produkter. När vi ser över kampanjer hos svenska klockbutiker så hittar vi nästan aldrig gratis klockor att beställa hem.

Klockor till dam & herr

De klockor som finns att köpa på nätet är både för dam & herr. Förr var en klocka mer förknippat till herrar, men allt eftersom tiden gått har även damer börjat använda klockor mer frekvent.

Vanligtvis brukar nätbutiker ha ett utbud av både damklockor och herrklockor. Har man ett intresse för att köpa klockor är det väldigt kul att bläddra bland alternativen. Som vi tidigare har nämnt så finns det massor av snygga klockor på nätet som du kan välja mellan. De flesta butiker ser även till att du kan fynda billiga klockor i deras outlets eller rea.

Klockbutiker online

Vill du hitta till en bra butik som erbjuder billiga klockor? Då kan du ta hjälp av vårt test. Vi har testat flera olika butiker där du kan köpa klockor. Vi har sedan tagit fram de som vi tyckt fungerat bäst, och sedan skapat en topplista. Du hittar den listan genom att klicka dig vidare på bilden här nedanför.

  1. Uret
  2. Klockia
  3. Boohoo
  4. Nelly.com
  5. Ur & Penn
  6. Stjärnmakaren
  7. Apple.com
  8. Nymans klockor

Många av de klockaffärerna vi hittar på internet har smidiga betalningsfunktioner. En del butiker har Swish. Samtidigt som du även kan betala via faktura. Då är det främst betalningar som sköts med Klarna eller Qliro.

Billiga klockor

En klocka kan variera ganska kraftigt i pris. Det finns både billiga klockor och de klockor som är tillverkade av stora tillverkare som t.ex. Rolex eller Louis Moinet. Oavsett om du är ute efter en billig, eller finare klocka så finns det gott om alternativ online. Ännu billigare blir det om du handlar din klocka med hjälp av ett erbjudande. Låt oss säga att du får en rabattkupong eller rabattkod som du får handla med. Din kupong ger dig 10 % från det totala priset. Kollar du efter en klocka för 10.000 kronor så kan du spara en hel tusenlapp på att använda erbjudandet.

Som du förstår så kan ett erbjudande hjälpa dig att spara mycket pengar när du köper klockor på nätet. Som vi tidigare nämnde så finns det även alternativ på billiga klockor under de reor som finns. Dessa erbjudanden är oftast tidbegränsade bland de klockbutiker online.

klockor-online-billigaJämför priser

Att köpa en klocka på nätet kan vara både en stor, och liten affär. Allt handlar om vilken slags klocka du är ute efter. Det finns de klockor som är billiga och snygga, däremot av ett mindre välkänt och populärt märke. Sedan finns det de klockor som är av stora märken.

Dessa ur kan dra iväg ganska ordentligt i pris. Det är därför alltid bäst att jämföra klockor, märken, och butiker med varandra. Detta för att spara mycket pengar och trygghet. Vi tipsar bland våra tester av klockor på nätet om bra och populära klockaffärer.

Vinna dyra klockor

Det finns vissa tävlingar där du kan vinna lyxiga klockor. Dessa tävlingar erbjuds av både klockaffärer och andra webbutiker. Vi har tidigare kunnat se att dessa kampanjer finns hos casinon, banker, eller klädbutiker. Då handlar det främst om att du kan vinna dyra klockor som är värda flera hundratusentals kronor. Vi uppdaterar naturligtvis om det finns chans för dig att vinna en klocka på nätet. Vi ger dig då tips bland alla våra tävlingar.

ANNONS: