Av Therese Alfredsson skrevs den april 2, 2024

Vinn presentkort hos Rusta – 5000 kr

Just nu finns chansen att vinna ett presentkort som är värt hela 5000 kr. Det är enkelt – och självklart gratis – att vara med i utlottningen. Gå via länken för att anmäla dig till tävlingen.

Detta är en av flera av de tävlingar online som du kan delta i. Vi på Bästgratis.se har samlat flera tävlingar som är intressanta för våra läsare.


> Tävla om ett presentkort hos Rusta (5000 kr)

  • Helt gratis att delta
  • Enkla frågor
  • Mer regler på deras hemsida

Det krävs inte mer än att du anmäler dig till tävlingen ovan – för att kunna ta chansen att vinna ett presentkort. Det är hos butiken Rusta som detta presentkort kommer att vara kopplat till. Värdet är upp till 5000 kr. Vilket innebär att du kan handla väldigt mycket i deras butik om du skulle lyckas att vinna priset i tävlingen.

Det finns idag många olika tävlingar med mycket olika priser som du kan vinna. En annan typ av tävling som är väldigt populära är när du kan tävla & vinna iPhone. Vi tycker oss se ett stort intresse att anmäla dig till just dessa kampanjer.

Du kan även hitta vägar till att få presentkort efter att du genomfört en betald undersökning med belöning online. Detta är enkäter som du svarar på – för att sedan få betalt i kontanter eller presentkort.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *