Mobiltelefoner

Vad sägs om att kunna få gratis mobiltelefoner online. På nätet finns det gott om erbjudanden med gratis, eller mycket billiga mobiler. Det gäller bara att hitta till rätt mobilbutik och bäst abonnemang. Vi hjälper dig att plocka fram rabatter, reor, tävlingar, ja, alla användbara kampanjer. Vi jämför butiker som erbjuder butiker, kontantkort, iPhones, Android, abonnemang och andra tillbehehör för din mobiltelefon. Hitta info kring det och mycket annat här på BästGratis. Nedan hittar du t.ex. aktuella erbjudanden för mobiltelefoner.


Erbjudanden på mobiltelefoner


Vinn en Apple Watch + Airpods – Tävla här!

En ny tävling har lanserats – och nu har alla i Sverige chansen att vinna produkter från Apple. Närmare bestämt en Apple Watch och Airpods. […]

» Hämta erbjudandet


Billiga & begagnade mobiler (iPhone) - InkClub

En nyhet inne hos InkClub är att du nu kan köpa begagnade mobiler för billigt pris. Inne på deras hemsida så finns det nu hörna […]

» Hämta erbjudandet


Vinn iPhone 14 - Tävla gratis om ny mobil

Under 2022 så kommer iPhone 14 att lanseras. Du kan nu delta i en gratis tävling. Priset du kan vinna är en iPhone 14 Pro […]

» Hämta erbjudandet


Fläkt till mobilen - Beställ hem gratis (0 kr)

Inför den varma sommaren så kommer behovet av fläktar vara stort. Just nu kan du beställa hem en gratis minifläkt för mobilen. Du kopplar in […]

» Hämta erbjudandet


Få Airpods för 1 kr - Välj iPhone hos Tre.se

Något som verkligen har exploderat de senaste åren bland mobiler och hörlurar är just Airpods. Det är hörlurar som är helt sladdlösa – och kopplas […]

» Hämta erbjudandet


Mer erbjudanden »

Hitta fler gratis saker & reor 


Gratis mobiltelefoner

I samband med paketerbjudanden eller tävlingar är det vanligt att kunna få gratis mobiltelefoner på nätet. Som kund kan du hitta mycket fördelaktiga erbjudanen. En del väljer att leta efter tävlingar. Det är på det sättet som du kan få en helt gratis mobil hemskickad. Det är ganska vanligt att mobilbutiker eller elektronikaffärer har utlottningar av iPhones & Androids. Du hittar mer information om tävlingar om mobiler i fliken ”tävlingar” uppe i vår meny.
I vissa fall kan du även hitta gratis mobiltelefoner med abonnemang eller som paket. Det kan ibland vara väldigt fördelaktiga erbjudanen. Det är dock viktigt att du är införstådd i hur ditt mobilabonnemang eller paket fungerar. Vi förklarar mer om dessa erbjudanden kring gratis mobiltelefoner nedanför. Du hittar även mer information hos varje mobilbutik vi rekommenderar.

mobiltelefoner-på-nätet-billigt-gratisMed & utan abonnemang

Om du vill köpa en mobiltelefon utan abonnemang, så betalar du oftast en total summa för din mobil. Köper du däremot en mobil med ett abonnemang, så kan du ofta få din mobil gratis. Sedan kommer du att betala av en skuld i form av månadsavgift. Ibland kan telefoner med abonnemang även erbjudas för en billig, eller fjuttig summa pengar. Till exempel kan ett erbjudande ge dig mobiltelefon för 1 krona när du tecknar ett nytt mobilabonnemang. Det är alltid bra att jämföra för att hitta bäst abonnemang för dig. Ett bra mobilabonnemang behöver inte vara dyrt.

Gratis kontantkort

Det är enkelt att beställa hem gratis kontantkort från nätet. Flera mobiloperatörer har erbjudanden där du får ett kostnadsfritt kontantkort. Det är bra att ta del av dessa erbjudanden för att spara pengar när du behöver ett nytt kontantkort till din mobil.
När du får ett kort hemskickat till dig så kan du ladda pengar på det. Du kan då ringa, sms:a, eller beställa fri surf. Att använda sig av ett gratis kontantkort är det näst vanligaste sättet att använda mobiltelefoni på. Abonnemang har sedan flera år tillbaka varit populära. Främst vid lanseringar av nya iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6S, och android. Köper du en mobil med kontaktkort är kostnaden större av mobilen innan du använder den. Köper du via ett abonnemang så betalar du endast en månadskostnad för samtal, sms och surf. Mobilen får du i vissa fall gratis eller för ett mycket billigt pris.

Rabatter & reor

För att komma så billigt undan som möjligt när du handlar mobiltelefoner online så rekommenderas du att använda rabatter. Du kan hitta många olika rabatter som ger dig avdrag på ordinariepriser. Det är vanligt att mobilbutiker erbjuder rea på deras mobiltelefoner. Det innebär att du kan fynda billiga mobiltelefoneroutlet eller utförsäljning. Många svenskar tar gärna del av rea-erbjudanden när de handlar mobiler online.
Rabattkoder och kuponger finns även att använda sig av. Dessa rabattkuponger har samma funktion som en rea. Den enda skillnaden är egentligen att du behöver ange eller bekräfta din kupong eller kod. Sedan kommer din butik att dra av pengar, och du får en billigare mobil hemskickad till dig
Bland de erbjudanden som vi har samlat här ovanför hittar du billiga mobiltelefoner med rabatter och reor. Du hittar även andra erbjudanden som låter dig kunna vinna eller få en gratis mobiltelefon. Kolla därför alltid hos oss innan du vill handla saker på nätet. Vi hjälper dig, och många andra i Sverige att hitta bäst erbjudanden som ger dig billiga priser.

Billigt & bäst!

Att jämföra mobiltelefoner, billiga butiker och erbjudanden är helt klart något vi rekommenderar. Att göra detta innebär att du blir säkrare på ditt köp av mobil. Du kan genom att jämföra hitta den bästa mobilen för billigast pris. Hos de allra flesta butiker på nätet kan du jämföra produkter, och läsa viktig fakta. Det ger dig mer kunskap om varje mobil, modell och priser. Vi kan hjälpa till med att hitta bäst butiker med mobiltelefoner online. På nätet finns flera alternativ som du kan använda. Vi samlar därför erbjudanden, reor och rabatter. Vi ger dig även rekommendationer och tips på butiker du kan ta hjälp av.

bäst-test-mobiltelfon-butik-online
Topplista för butiker med mobiltelefoner

Bästa mobilen & butiken

Som vi tidigare nämnde så har vi tester med de butiker vi tipsar dig att handla telefoner hos. Bland våra tips hittar du trovärdiga och bra butiker. De är många populära och välanvända. De är därför vanligt att du kan läsa recensioner och betyg om mobiltelefoner och butiker. Vi ger dig bäst i test med dessa butiker som erbjuder bäst och billiga mobiltelefoner. Du kan där ifrån klicka dig vidare till dessa elektronikbutiker. Sedan kan läsa mer om varje produkt, abonnemang, kontantkort m.m.

ANNONS: