Av Therese Alfredsson skrevs den mars 12, 2024

Få ett påskägg med godis gratis

Det börjar bli vår – och hög tid för att ladda upp påskäggen med godis. Om du vill få ett gratis påskägg så är det just nu möjligt att hämta hos BuyersClub.

Du får påskägget fyllt med godis om du handlar för minst 500 kr. Detta är bara en av alla de gratis saker & prylar som du kan beställa hem som ingår på köpet hos deras butik.


> Gå till butiken & få ett påskägg gratis på köpet

  • Handla för minst 500 kr
  • Stort & populärt utbud av varor
  • Stora rabatter & förmåner för medlemmar

BuyersClub har vi många gånger haft anledning att återkomma till när det handlar om prylar att få gratis. De har nämligen en gratishörna för dig som ständigt är på jakt efter bäst erbjudanden. Det är helt klart värt att surfa in hos deras nätbutik för att kolla in vilka gratis testprodukter som du kan få med på köpet.

Du kan behöva vara medlem för att aktivera alla dina erbjudanden hos BuyersClub. Det är dock nästan bara fördelar med att vara med i deras medlemsklubb. Inte minst så får du stora rabatter, gratis prylar och information om deras nyaste produkter i utbudet.

Som medlem kan du även förvänta dig en bra kundsupport och fri frakt när du beställt hem dina varor. Precis som en butik borde vara helt enkelt!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *