Rea & Outlet

Det är vanligt att butiker på nätet erbjuder alla sina kunder en rea. Dessa utförsäljningar & outlets är bra för oss prispressare att ta del av. Under en rea på nätet så kan du handla sjysta saker till ett nedsatt pris. Internet är fullt med butiker som erbjuder en rea på sina produkter. Därför kan det vara bra att kolla vilka erbjudanden som finns innan du handlar. Vår hemsida hjälper dig att hålla dig uppdaterad info kring de reor som finns online.


Alla rea & outlet-erbjudanden


Halva priset på flera halloween kostymer

Behöver du hjälp med att komma på en utklädnad till Halloween? Kolla in utbudet som finns på rea inne hos eStore. Där samlar man massor […]

» Hämta erbjudandet


Saker för barnkalas & halloween - Rea upp till 80%

Alla som väljer att handla inne hos PartyTajm.se kommer kunna hitta massor av saker inför halloween, barnkalas, och alla andra stundande fester & kalas. Allt […]

» Hämta erbjudandet


Stor utförsäljning - Få 3 produkter, betala för 2

Den stora nätbutiken Cdon.com har under flera år byggt på sitt utbud på hemsidan. Det går längre inte definera butiken som en prylshop. De har […]

» Hämta erbjudandet


Utklädnad till Halloween - Rabatt & gratis frakt

Visst kan det vara svårt att hitta på en utklädnad till halloween? Hos Festprissen så kan du få gratis tips på utklädsel inför halloween. Detta […]

» Hämta erbjudandet


Köp klocka tax free & på rea - Klockia

Vill du köpa klockor online för riktigt bra priser? Då rekommenderar vi Klockia. Detta är en nätbutiker som har pressade priser på fina märken. Ta […]

» Hämta erbjudandet


Mer erbjudanden »

Till alla kuponger & rabatter


Outlet på nätet

En rea kan även kallas för outlet i Sverige. En outlet ett känt begrepp som används av många butiker har utförsäljning eller sänker sina ordinarie priser. Det krävs inte många IQ att därför räkna ut att det blir billigast att handla under en outlet eller rea. Ofta rör människor i Sverige ihop orden outlet och rea. Det är egentligen samma sak, men ändå inte. Du kan läsa mer och reda ut skillnaden mellan en outlet och rea på nätet här nedanför.

En rea är när en butik erbjuder delar av sitt sortiment till ett billigare pris. En rea brukar oftast vara angiven med en procentsats, t.ex. “50 % på utvalda skor”. En outlet är mer en utförsäljning där man har hela eller större delar av sitt sortiment till salu för ett billigt pris. Ett typiskt erbjudande vid en outlet kan vara “Allt ska bort, 90 % på alla kläder!” En outlet kan därför ge dig mer alternativ, och oftast billigare priser än vad en rea online kan göra.

Rea – Alltid billigt pris

Att handla på rea innebär att du oftast kommer få delar av priset borttaget när du ska betala dina saker. Det handlar främst om en procentsats på ditt pris. Oftast kan butiker ge dig rea på upp till 90% av det ordinarie priset. Allra vanligaste erbjuandet på en rea är dock ett halverat pris (50%). Det kan därför vara bra att hitta rea på så mycket procent som möjligt för att kunna handla så billigt som möjligt online.

En outlet brukar i regel ta bort en större procentsats i jämförelse med en rea. Det är dock inte alltid på det viset. En rea eller outlet är ett perfekt tillfälle att köpa saker på nätet till ett billigt pris. Observera att det ofta inte går att använda gratis rabattkuponger eller presentkort på produkter som finns på rea. Detta skulle leda till att du skulle få produkter gratis, vilket flera butiker inte godkänner.

Utförsäljningar

Vissa butiker online kan ha utförsäljningar av sina sortiment. Detta är en typ av rea där du får handla varor till nedsatt pris. Trots att dessa två begrepp ofta kan blandas ihop, så brukar en butiksutförsäljning se annorlunda ut. En utförsäljning av t.ex. kläder eller skor brukar ges ut innan en butik stänger för gott, eller för en längre tid. En utförsäljning kan därför knytas ihop med att butiken vill ha bort sina varor ur ett praktiskt perspektiv. En rea är mer till för att nätbutiken ska locka fler kunder av deras produkter. Utförsäljningar på nätet är därför mer lika outlets i vissa fall.

Produkter med rea

Det finns ingen speciell produktyp eller vara som är extra vanlig att erbjudas på rea. Runt om bland alla nätbutiker pågår det någongång om året en billig rea. Där låter man sina kunder handla skor, möbler & heminredning, märkeskläder, elektronik och mycket mer. Därför tror vi alltid att vi kan hjälpa dig att hitta till en billig rea på nätet efter dina behov. Att fynda produkter på nätet under en outlet är det bästa enligt oss. Du får helt enkelt samma produkt, för ett billigare pris! Vem kan tycka att det är en dålig deal?

Tidsbegränsade erbjudanden

En outlet & rea är en form av kampanj som är tidsbegränsad. Det innebär att butiken endast kommer ha nedsatta priser under en kortare eller längre period. Det är väldigt vanligt att butiker erbjuder reor vid speciella högtider eller tider på året. Nedan följer lite av de vanliga kampanjer som du säkert har hört talas om tidigare.

  • Mellandagsrea
  • Black Friday-rea
  • Vårrea
  • Sommarrea
  • Höstrea
  • Vinterrea

Under dessa perioder så finns det många nätbutiker som erbjuder sjysta priser. Passa därför på att besöka dessa reor på nätet. Det kan hjälpa dig att spara mycket gratis pengar på shopping. En shopping som inte behöver bli så dyr!