Rabattkoder & kuponger

Bland alla våra nätbutiker så hittar du massor av rabattkoder & gratis kuponger. Dessa kan du handla saker och produkter med. Du anger bara din rabattkupong vid kassan innan du ska betala dina saker.

Sedan kommer din kupong med rabatt att sänka det ordinarie priset. I vissa fall kan en rabattkupong på nätet ge dig upp till 90 % rea. Det finns även exempel på gratis kuponger eller koder som även ger gratis produkter från din webbutik.

Tips på gratis rabattkoder

Det finns flera butiker & affärer på nätet som sticker när det kommer till rabattkoder. Många av de gratis rabattkoder som vi tipsar om är från en minoritet av alla sidor som finns. Här är tips på några butiker som nästan alltid har aktuella rabattkoder.

ButikOmAnvänd rabattkod
- Smink, hudvård, parfym
- Om LookFantastic rabatt
- Rabattkod via länk
-> Till rabattkoden
- Välkänd klädbutik
- Om Nelly rabatt
- Se erbjudande via länk
-> Till rabattkoden

Rabatter, kuponger & koder


Dekoration för midsommar & studentfest – 60% rabatt

Spara upp mot 60% på det ordinarie priset när du handlar hos Partykungen inför studentfest eller midsommarfest. Det finns många prylar och dekorationer som verkligen […]

» Hämta erbjudandet


Få 130 kr gratis i rabattkupong - Foodora

Få en rabattkupong hos Foodora & beställ hem mat smidigt och billigare via en app. Om du vill göra din första beställning med Foodoras app […]

» Hämta erbjudandet


Rea hos Partykungen (20-30%)

Om du planerar att ha en fest snart – eller bara vill hitta billigt godis & läsk. Då bör du verkligen kolla in allt i […]

» Hämta erbjudandet


Vårrea hos Nelly.com – 50%

Den stora klädesbutiken Nelly har självklart planerat en rea under våren. Den har nyligen dragit igång – och just nu kan du handla med 50% […]

» Hämta erbjudandet


Rea för våren hos CDON – 50%

Hos butiken så hittar vi just nu en rea som består av saker som säljs för halva priset (med 50%). För dig som redan handlat […]

» Hämta erbjudandet


Mer erbjudanden »

Till alla reor & utförsäljningar


Rabattkod online

En rabattkod är en bekräftelse att du använder dig av en rabatt från din butik. En rabattkod är att jämföra med de rabattkuponger som används i fysiska butiker.

Du kan flera gånger hitta bra rabattkoder på nätet innan du slutför ett köp. På denna hemsida så samlar vi rabattkoder från 100-tals butiker. Titta i vår lista för att hitta rabattkod för kläder, skor, smink, eller andra roliga saker online.

Gratis rabattkuponger

Näst intill alla kuponger som erbjuds på nätet är gratis att använda sig av. Det vore konstigt om du skulle behöva betala pengar för att kunna använda en rabattkupong.

Att hämta gratis kuponger är enkelt. Det enda du behöver göra är att lägga någon minut innan du handlar. Låt oss säga att du är ute efter en dator på nätet. Då är det alltid bra att se dig omkring bland olika webbutiker. Där kan du hitta gratis rabattkuponger som du kan använda i kassan. Det låter dig handla din dator för en betydigt lägre pris.

Det som är gemensamt för alla kampanjer är att du ska få chansen att köpa billiga saker online. Det finns ingen ofördelaktigt erbjudande så långt vi kan se.

Det går att hitta rabatter och kuponger på nästan allt. Här kan du se en lista med varor vanligt förekommande vid gratis kuponger.

 • Mat – Både matbutiker & matkassar som man kan hitta på nätet brukar ha kuponger som kan få hem. Det är väldigt vanligt i fysiska mataffärer att man får rabattkuponger som man kan handla med. Det är egentligen ingen stor skilnad på hur det fungerar på nätet. Istället för att ge en fysisk rabattkupong till kassörskan så anger du bara en kod. Enkelt, gratis & du får din varor billigare.
 • Kläder – Det är inte alls ovanligt att kläder brukar säljas med kraftiga och bra rabatter. Många klädaffärer online erbjuder inte bara stora reor och utförsäljningar. De kan även ha personliga rabattkuponger. Dessa kan du få via e-mail om du är medlem hos en klädaffär som du tycker om.
 • Smink & hudvård – Även när det kommer till smink så brukar det finnas intressanta och prisvärda erbjudanden. Det kan vara 3-för-2-kampanjer som låter dig få smink gratis i samband med köp av andra produkter. Det kan även vara rabattkoder hos smink & make up butiker som ger dig 80-90% av det totala värdet. Ungefär på samma vis är det även när det gäller hudvård online. Det brukar vara liknande erbjudanden.
 • Övrigt – Naturligtvis så finns det gratis kuponger & rabattkoder på nästan alla varor. De kan se ut på olika vis i vissa branscher. Om du t.ex. ska köpa godis så finns det kanske kampanjer på goodiebags och boxar. När det istället handlar om rabatt för ett köp av TV så kan det mer vara en procent som dras av priset.

Det kan även vara bra att leta efter en rea på saker som du vill ha till hemmet. En rea online med 90% låter dig handla stora delar av din nätbutiks utbud till ett lägre och billigt pris – nästan gratis. En rea är en som att använda en rabattkupong, bara att du inte visar upp något innan du betalar.

gratis-rabatt-kupong-kod-onlineAnvända kupong & kod

Det finns alltid bra beskrivningar hur du använder en rabatt hos din nätbutik. I vissa fall behöver du gå via en länk för att ta del av en rabattkupong på nätet. I andra fall så behöver du en speciell rabattkod som du anger i kassan. Oavsett hur ditt erbjudande läggs upp, så kan du enkelt använda dem. Det är sällan din webbutiker kräver mer än att du handlar via en affiliate-länk eller med en kampanjkod.


Normalt vis så löser man in sin gratis kupong i kanna innan man handlar. Vår lilla guide om hur du använder & hittar rabatter online.

Så använder du gratiskuponger & rabattkoder:

 1. Besök en sida som samlar rabattkoder & kuponger på nätet
 2. Hitta ett erbjudande som du vill använda 
 3. Gå till butiken och plocka ihop de varor & produkter du vill ha
 4. Fortsätt vidare mot kassan 
 5. Ange din rabattkod eller lös in din gratiskupong
 6. Betala återstående pris
 7. Klart! – Vänta på leveransen

Alla erbjudanden fungerar inte på samma vis. Därför hittar du alltid bra information om hur rabattkoderna och kupongerna ska användas för att utnyttjas. De tips på vad man kan göra om det verkar ha gått snett är att kontakta din butiks support.

Vi hjälper dig att få koll på hur varje erbjudande med rabattkoder fungerar. Vi uppdaterar nyheter med erbjudanden och förklarar hur du kan använda dem. Därför rekommenderar vi dig att leta bland varje specifikt erbjudande som ges i samband med gratis kuponger & rabattkoder online.

Spara pengar med rabatt

Det finns väldigt mycket pengar att spara igenom att handla med kuponger på nätet. Denna form av erbjudande drar av generösa summor av det totala priset.

Många gånger kan det röra sig om 70-90% i rabatt på dina varor. Det innebär att du i längden kan spara många tusenlappar igenom att leta efter kuponger och koder som sänker ditt pris. Det är ett av alla spartips som vi ger dig här på vår sajt. Det är lite som att tjäna & få pengar att göra inköp med.

Andra sidor som tipsar om rabattkoder är Expressen.se. Det är en av de största samlingarna med rabattkuponger som kan använda hos nätbutiker. 

Hitta rätt erbjudande online

Vår sajt är tänkt att fungerar som ett självklart alternativ innan du handlar. Därför uppdaterar vi med nya och fräscha erbjudanden hos nätets bästa nätbutiker. Vi har själv testat många av de butiker som vi erbjuder gratis saker & erbjudanden online. Därför påstår vi oss ha kunskaper att kunna sortera fram bra rabatter och reor och bra webbutiker. Vi tror och hoppas vi kan hjälpa dig att spara pengar när du handlar online nästa gång! Oavsett vad du letar efter, så har vi information och erbjudanden kring produkten eller tjänsten.

Skillnad mellan rabattkod & rabattkupong

Om vi ska jämföra skillnaden mellan en kod och kupong, så är användningen av dessa erbjudanden inte stor. Du kommer få chansen att använda dessa i kassan när du väl ska betala dina varor. En kupong behöver du oftast inte visa upp. En kupong är oftast ihopkopplad med en länk du klickar dig in på. Det innebär att du inte behöver ange något i kassan, utan får din rabatt automatiskt inräknad på ditt pris.

Rabattkuponger är oftast väldigt enkla att använda sig av. Det brukar räcka att du klickar via en länk eller den ligger automatiskt på ditt konto hos den nätbutik du handlar hos.

En rabattkod är däremot lite mer krångligt att använda. Trots att denna form av erbjudande är enkelt att använda sig av. Du behöver då ange en kod vid kassan. Koden fungerar som en rabattkupong, bara att du här bekräftar din rabatt mer. Du anger den kod du får gratis från oss, eller någon annan sajt på nätet. Sedan kommer en rabatt att läggas på ditt pris. Det finns väldigt fördelaktiga rabattkuponger och koder att använda sig av. Därför skadar det aldrig att leta lite extra efter dessa erbjudanden. Det kan hjälpa dig att spara väldigt mycket pengar när du shoppar roliga prylar på nätet.

En rabattkod är något som du hämtar från en sida som samlar erbjudanden och kampanjer. Du behöver då memorera eller kopiera en kod. Som t.ex. ser ut såhär: FREESTUFF01. Du använder den i kassan när du ska betala.

Vanliga frågor om rabattkoder online

Vi avslutar med vanliga frågor som shoppare på nätet kan ha angående rabatter som löses ut med koder eller kuponger. Kolla om vi har tagit med din fråga bland våra svar. 

Vad är en rabattkod?

En rabattkod är en form av rabattkupong som används hos nätbutiker. Rabattkoder används i för att aktivera ett erbjudande – som ger ett lägre pris.

Vart kan jag hitta rabattkoder på nätet?

Vissa butiker kan även ha sina rabattkoder direkt på deras hemsida. Du kan även använda Google eller sidor som bastgratis.se. Där samlar man aktuella rabatter från populära onlinebutiker.

Vilka butiker har rabattkuponger?

De flesta stora butiker som Nelly, CDON, Lyko m.m. har vid något tillfälle haft rabattkoder för sina kunder. Det är snarare mer vanligt – än ovanligt att butiker delar ut rabattkuponger vid försäljning.

Är det gratis att använda rabattkoder?

Ja – de allra flesta rabattkoder som används är gratis. Det är ytterst sällan du behöver betala för att kunna använda en rabattkupong.

Varför fungerar inte min rabattkod?

Det finns många anledningar till att en rabattkod inte fungerar. Tidsperiod för erbjudandet är slut, caps lock på tagentbordet eller tekniskt fel är vanliga problem.

<script type="application/ld+json">{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Vad är en rabattkod? ","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En rabattkod är en form av rabattkupong som används hos nätbutiker. Rabattkoder används i för att aktivera ett erbjudande - som ger ett lägre pris. "}},{"@type":"Question","name":"Vart kan jag hitta rabattkoder på nätet?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Vissa butiker kan även ha sina rabattkoder direkt på deras hemsida. Du kan även använda Google eller sidor som bastgratis.se. Där samlar man aktuella rabatter från populära onlinebutiker."}},{"@type":"Question","name":"Vilka butiker har rabattkuponger?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"De flesta stora butiker som Nelly, CDON, Lyko m.m. har vid något tillfälle haft rabattkoder för sina kunder. Det är snarare mer vanligt - än ovanligt att butiker delar ut rabattkuponger vid försäljning. "}},{"@type":"Question","name":"Är det gratis att använda rabattkoder?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja - de allra flesta rabattkoder som används är gratis. Det är ytterst sällan du behöver betala för att kunna använda en rabattkupong. "}},{"@type":"Question","name":"Varför fungerar inte min rabattkod?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Det finns många anledningar till att en rabattkod inte fungerar. Tidsperiod för erbjudandet är slut, caps lock på tagentbordet eller tekniskt fel är vanliga problem. "}}]}</script><!--FAQPage Code Generated by https://saijogeorge.com/json-ld-schema-generator/faq/-->
ANNONS: