Walley

På nätet finns det flera butiker som nu accepterar betalningar via Walley. Här kommer vi samla butiker med Walley – samt förklara mer om hur köp via Walley fungerar.  

Detta är en betalningsmetod du kan använda hos många svenska butiker på nätet. Det är ett sätt för dig att kunna själv bestämma hur du vill betala.

Butiker med Walley

Se lista med alla Walley butiker – där du kan betala ännu snabbare, smidigare och tryggare!

Butiker med WalleyOm butikenLänk
StylingAgenten
- Smink, parfymer & hudvård
- Betyg: 9/10
Besök butiken
Life
• Hälsobutik
• Alltid bra kampanjer
Besök butik
JDSports
- Kläder, skor & mode
- Betyg: 9/10
Besök butiken
CDON
- Allt möjligt
- Betyg: 8/10
Besök butiken
spartoo-logo-kläder-skorSpartoo
- Kläder, skor & mode
- Betyg: 9/10
Besök butiken

Butik:Kategori:
StadiumSport & hälsa
Stadium OutletSport, kläder & hälsa
ByggmaxByggmaterial
WebbhallenTeknik
Hemmashopen.seInredning
Zelected by HomeInredning
MiintoKläder & skor
Igorsport.seSport & hälsa
AudioVideoTeknik
SmartEyesGlasögon
Mat.seMat
ApoteketHälsa & medicin
Skånska ByggvarorByggmaterial
RoyalDesignInredning
Mat.seMat
GorillasnacksMat

Det är inte speciellt konstigt att allt fler butiker har Walley som betalningssätt. Det är en metod som kommer ge dig som köpare ännu mer makt. Du kan själv välja om du vill till exempel betala för dina varor genom att använda faktura eller Swish. Du kan hitta mer information bland alla våra recensioner för nätbutiker.

På hemsidan för Walley så beskriver de deras betalningstjänst som ett knep att ”ta tillbaka kontrollen av dina betalningar online”. Vi kan bara instämma. Deras betalningar gör att du kan få en mycket bra överblick för alla köp du göra med Walley hos butiker på nätet.

Det gör även att du själv kan välja hur du vill betala hos butiker med Walley. Du kan välja mellan följande alternativ när du köper billiga saker med Walley.

  • Dela upp din betalning
  • Betala via faktura
  • Betala nu via det sätt som passar dig bäst

Delbetalning – dela upp din betalning

Om du vill kunna dela upp en betalning hos en butik med Walley – så är det något som fungerar att göra. Du kommer således ta en kredit från Walley som du sedan betalar av i den takt som du och betalningstjänsten kommer överrens om. Det är en bra lösning för dig som handlar lite dyrare saker på nätet.

Faktura

Betalningar hos butiker med Walley är att även räkna som butiker med faktura. Du kan nämligen välja att betala dina varor på faktura genom att välja Walley. Betalningstjänsten kommer att låna ut pengar för att din betalning ska gå genom – sedan skickar de hem en Walley faktura hem till dig.

Betala direkt

Du kan enkelt koppla ditt bankkonto eller annan betalningmetod till ditt Walley login. På så vis kan du betala direkt och mycket enkelt. Det är väldigt smidigt och du stöter ytterst sällan problem när du använder Walley för att handla på nätet.

Så använder du Walley betalningar online

Det första du bör göra om du vill köpa saker hos butiker via Walley är att skapa ett login. På så vis kan du sedan logga in i en mobil app. Denna Walley app kommer sedan kunna vara din guide för enkla betalningar och ge en överblick över dina inköp på internet.

Du som skapar ett konto hos Walley rekommenderas skarpt att även ladda ner deras app. Denna app går självklart att ladda ner till både iPhone och Android.

Det finns ungefär lika många butiker som accepterar betalningar via Walley som det finns butiker med Swish. Det finns redan ganska många – och de lär bara bli fler och fler med tiden. Det kan vara bra att redan nu skapa ditt konto för att vara redo för snabba och smidiga betalningar online.

För att komma igång så har vi skapat en liten lathund. Där kan du gå genom steg för steg för att börja shoppa med Walley. Det är självklart helt gratis att börja använda tjänsten.

  1. Gå till hemsida för Walley
  2. Skapa ett konto gratis
  3. Koppla samman Walley och ditt bankkort (vid direkta betalningar)
  4. Hitta butik som har Walley betalningar
  5. Börja shoppa!

Företag bakom Walley är Collector Bank

Det företag som ligger bakom Walley är Collector Bank. En bank som växt sig stora tack vare sina lösningar. Banken skapades redan 1999 av Lena Apler (känd från Draknästet från SVT). Sedan dess har banken växt sig till ett stort företag.

Deras betalningstjänst Walley skapades av Collector Bank under början av 2020-talet. De har ökat användingen bland flera svenskar som vill få bättre koll på betalningar som görs till butiker på nätet. Det är något som många verkar efterfråga.

Du kan hitta uppgifter för att komma kontakt med Walley här nedanför. De har olika support beroende på om du är en privatperson eller representerar ett företag.

Privatperson

Telefon: 010-161 00 60
E-post: hello@walley.se

Företag

Telefon: 010-161 00 38
E-post: b2b@walley.se

Fördelar & omdöme

Det går att hitta många sidor som nämner betalningar med Walley. De flesta pekar på att deras betalningar är mycket uppskattade. Många kunder känner sig nöjda att betala via faktura – eller dela upp betalningar.

Fördelarna ligger främst i att du får ännu mer makt över din ekonomi genom att göra köp med Walley bland nätbutiker. Att detta sedan kombineras med en bra överblick över dina transaktioner är bara en bonus.

Återigen kan vi rekommendera vem som helst för denna betalningslösning. Du kommer märka av att dina betalningar är smidigare och snabbare.

ANNONS: