Vinn iPhone – Tävling om gratis mobiltelefon

Tävla och om en iPhone genom att delta i vår gratis tävling. Det är väldigt enkelt att delta i denna iPhone tävling. Du går vidare via länken nedanför – för att sedan anmäla dig till utlottningen.

Det är många som är i behov av en ny mobiltelefon. Därför är det många i Sverige som vill vinna en iPhone gratis via tävling på nätet. Se till att du deltar och har chansen att vinna priset.


> Tävla om iPhone hos Sparklubben.se

Sparklubben har många olika tävlingar. Inte minst så är deras iPhone tävling allra mest populär. Det är dock inte den nyaste modellen av Apples mobiltelefon som står på spel i denna kampanj.


> Vinn iPhone 15 Pro

Den senaste tävlingen vi hittar – så har du chansen att vinna en iPhone 15 Pro. Det är just nu den senaste modellen. Självklart så är denna tävlingen gratis att delta i.

Gå vidare via länken för att ta chansen att vinna iPhone 15 Pro.


> Vinn iPhone 14

Tävla om en iPhone 14 från Apple. Här kan du delta i en gratis tävling om en iPhone. Läs vidare & se till att du är med i utlottningen!

För att tävla om en iPhone 14 så behöver du anmäla dig via ett formulär. Sedan är du med i utlottningen med chans att vinna i denna iPhone tävling.


> Vinn en iPad Pro

Det är inte bara iPhones du kan tävla om på nätet. Även andra Apple-produkter så som iPad är möjlig att vinna.

Den aktuella iPad tävlingen kommer att lotta ut en iPad Pro + HomePod. Perfekt för dig som vill lyfta tekniken för hela hemmet!


Tävla & vinn iPhone – så gör du

Normalt vis så är iPhone tävlingar på nätet gratis att delta i. Om det skulle kosta dig något att delta och tävla – så finns det tydlig information. Här på bastgratis.se så tipsar vi dock enbart om de gratis tävlingar om iPhone som vi hittar online.

De de allra flesta fall så ber sidan med iPhone tävlingen dig att svara på enstaka frågor. Det kan både vara frågor om kunskap – men även om dina egna åsikter. Vissa tävlingar online – där du kan vinna iPhone gratis är därför att se som en undersökning via enkät. Du får chansen att tävla om iPhone – samtidigt som företaget får värdefull info om dina åsikter.

För att delta så krävs det även att du fyller i kontaktuppgifter. Om du skulle vinna iPhone i tävlingen så behöver du kontaktas för att få din mobiltelefon hemskickad.

Vi hjälper dig här med stegen för att tävla & vinna en iPhone gratis online. Notera gärna att olika tävlingar kan ha olika regler och villkor.

  1. Gå vidare till en iPhone tävling
  2. Svara på enstaka frågor om dina åsikter eller kunskaper
  3. Fyll i ett kontaktsformulär
  4. Vänta tills utlottningen
  5. Få besked om du vunnit en iPhone

Regler & villkor om iPhone tävlingar

Det är alltid en bra idé att kolla upp regler och villkor för de tävlingar du deltar i. Att tävla utan att känna till reglerna är inte speciellt bra.

Det finns alltid tydlig information om hur iPhone tävlingen fungerar. Där kan du även se vilket datum som tävlingen avslutas och hur du blir kontaktad om du vunnit priset. Oftast finns det en länk till villkoren längst ner på sidan för tävlingen.

Mer tävlingar om smartphones & elektronik

Det är knappast bara en iPhone som du kan vinna på tävlingar online. Det finns mängder av olika tävlingar från olika företag. Vi har tidigare skrivit om sidor där du kunnat vinna Samsung mobil, Playstation, Apple TV och liknande gratis produkter.

Regler och förutsättningar i dessa tävlingar är i stort sett samma som sidorna som erbjuder dig att vinna iPhone.  Men för att vara på den säkra sidan så bör du alltid kolla upp reglerna på förhand.

Dessa tävlingar är perfekta att delta i när du behöver tips på saker att göra och har tråkigt. Det kan löna sig att lägga lite tid att delta i kampanjer som finns på internet.

Om Apple

Företaget Apple har gjort stor succé med sina produkter. Den stora eran började när företaget lanserade iPod och MacBook. Senare gick de vidare med sina ännu större succér med iPhones och iPads.

Idag är Apple-produkterna de mest populära och mest sålda inom kategorin. Det märks inte minst på antalet tävlingar som skapas där priset man vinner är en iPhone, MacBook eller iPad. Det är smart som tävlingsarrangör att anordna tävlingar där prisen är populära produkter som passar en stor målgrupp.

Om du inte vinner…

Om du inte vinner en iPhone online – så finns det andra vägar för att få en mobiltelefon så billigt som möjligt. Då rekommenderar vi dig att kolla in våra erbjudanden med elektronik & mobiltelefoner billigt från Kina. Där kan du fynda och spara mycket pengar.

Annars så finns det svenska butiker som hela tiden pressar ner priser på mobiltelefoner. Några exempel på butiker med låga priser för iPhone, iPads eller MacBooks är CDON eller InkClub. Här har de lagt fram en stor samling med de nyaste och senaste mobiltelefonerna.

ANNONS: