Av Therese Alfredsson skrevs den april 17, 2024

Tjäna kontanter direkt – svara på enkäter (YouGov)

YouGov har släppt flera nya enkäter som du kan svara på – för att sedan bli belönad. Du kommer även automatiskt vara med i tävlingar med fina priser.

YouGov är en av de sidor med undersökningar med bäst belöning. När du är klar med en enkät hos YouGov så kommer du direkt att få betalt i poäng. Som du sedan växlar till presentkort eller kontanter.


> Tjäna poäng & kontanter hos YouGov

  • Sjysta belöningar
  • Superenkelt att komma igång
  • Ett av de största företagen med enkäter online

YouGov har en bra blandning av enkäter som rör politik, sport, musik eller marknadsföring från företag. Din uppgift är att endast svara på frågorna som ställs till dig i undersökningar. När du har skickat in dina svar så kommer du direkt att få pengar gratis utbetalt.

Du får nämligen poäng för varje enkät du svarar på. Dessa poäng kan du enkelt växla in till kontanter. Dessa pengar kommer sedan YouGov sedan att betala via PayPal. Du kan även välja mellan andra gåvor eller presentkort.

VI kan just nu inte se om YouGov har speciella födelsedag erbjudanden & gåvor för sina medlemmar. Det är en allt mer växande efterfråga som vi på Bästgratis.se kommer at följa upp mer noga i fortsättningen.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *