Gratis reflexer – Beställ & få reflex på nätet

När mörkare tider drar in över Sverige så letar många efter gratis reflexer att beställa hem. Här samlar vi några tips på vart & hur du kan beställa reflexer på nätet.

Vart kan jag beställa reflexer gratis?

Att beställa rexfler gratis är perfekt att göra inför dess att Sverige går mot mörkare tider. Detta är produkter som passar alla. Oavsett om du är man, kvinna, vuxen eller barn. Alla kan behöva gratis reflexer som enkelt kan beställas hem.

BuyersClub – Reflexband (2 pack)

Butiken Buyersclub har satt i system att låta dig få saker gratis hemskickade från deras sortiment. Det finns massor av saker att hämta i deras gratishörna.


> Få 2-pack reflexer – gratis!

  • Nya produkter varje månad
  • Snabb frakt
  • Massor av rabatter i deras butik

De flesta varor som finns att hämta utan kostnad hos Buyersclub är småprylar. Det kan vara saker som reflexband, tandborste eller sällskapsspel. Det kan även finns andra testprodukter & varuprover som till exempel mindre parfymflaskor eller tillskott.

För att ta del av alla dessa erbjudanden som finns hos Buyersclub så behöver du vara medlem. Det är något som du gör väl inne på deras hemsida. Ett medlemskap kommer inte bara hjälpa dig med att få gratis grejer. Det finns även andra fördelar angående fri frakt, rabatter och liknande. Du kan läsa allt om Buyersclub rabatter, medlemskap & leveranser väl inne på deras hemsida. Där finns all info som du kan tänkas behöva.

Länförsäkringar – Reflexvästar för barn

För att öka säkerheten för barn så finns det gratis reflexvästar som delas ut. Detta erbjudande gäller inte vuxna. Utan det är en reflexvästar i små storlekar som delas ut av Länsförsäkringar.

Du väljer att gå vidare till deras hemsida – för att sedan ta dig till erbjudandet. Väl där så kommer det ställas lite frågor om du har rätt att få beställa gratis reflexer. Det kan handla om frågor om vart du bor eller hur gamla dina barn är. Notera gärna att erbjudandet inte gäller hela Sverige – utan främst i Västermans län, Örebros län och Heby kommun i Uppsala.

Dina Försäkringar

Vid tidigare tillfällen så har Dina Försäkringar delat ut gratis reflexer till både barn och vuxna. Det har varit mycket uppskattat – men tyvärr inget som sker på nätet. Istället så har Dina Försäkringar aktivt sökt upp förskolor och dagis för att ge bort reflexvästar och reflexband. Det är dock oklart om Dina Försäkringar kan garantera en fri leverans inom deras erbjudande.

Detta har uppmärksammats i kommuner runt Stockholm. Enköping, Västerås och Uppsala är några som ha fått ta emot reflexer inför höstmörkret.

Tips på vad man kan göra är att kontakta Dina Försäkringar och höra om det är möjligt att själv beställa hem reflexer.

Köp reflexer online

Det kan vara enklare att bara hosta upp några kronor för att köpa reflexer. Det är väldigt viktigt att hålla sig säker på vägarna under höst och vinter. Därför är det en dålig idé att snåla in på reflexer bara för att du inte hittar ett gratis erbjudande på nätet.

Normalt så är reflexvästar och fickreflexer ganska så billiga att köpa från butiker. Det brukar röra sig om mellan 10 – 100 kr. Detta beror på vilken butik på nätet du väljer att handla från. Det finns de som säljer billiga saker från Kina som verkligen pressar ner priserna på denna typ av produkter.

Om du vill ha tips på butiker som säljer reflexer billigt så har vi tre butiker som vi ka rekommendera här nedanför.

Lycka till med att hitta dina reflexer inför de mörka tiderna. Det är en väldigt billigt – eller gratis – knep för att öka säkerheten för dig och din familj!

ANNONS: