Resor

Det finns knep för dig att kunna få en gratis resa, eller åtminstone till ett billigt pris. Runt om på internet hittar vi flera hemsidor som kan hjälpa dig att boka resor. Alla dessa resebolag erbjuder olika kampanjer som kan innefatta t.ex. en tävling. Då kan du till exempel ta chansen att vinna en resa gratis på nätet. Förutom tävlingar, så finns även reserabatter, restresor och och rea. Dessa erbjudanden är perfekta för dig som vill boka resa så billigt som möjligt.


Erbjudanden på resor, flyg & hotell


Vinn en solresa till Thailand – Värde över 20 000 kr

Ännu en ny tävling har lanserats – och en vinnare ska inom kort utses. Ta chansen att vara med i tävlingen helt gratis. Klicka dig […]

» Hämta erbjudandet


Vinn resa till Grekland – 7 dagars kryssning

Grekland har alltid varit ett land som vi svenskar åker till på semester. Nu kan du vara med i en tävling där du kan vinna […]

» Hämta erbjudandet


Tävla & vinna en resa till Maldiverna - 50 000 kr

  Om du helt gratis vill se till att vara med i en resetävling på nätet, så rekommenderar Fyndklubben. De samlar alltid roliga tävlingar på […]

» Hämta erbjudandet


Boka flyg - Få 50% rabatt på hotell

Flygvaruhuset är en resebyrå online som hjälper dig att hitta billiga flygresor & hotell. Just nu har de ett grymt bra erbjudande. Du kan just […]

» Hämta erbjudandet


Mer erbjudanden på billiga saker 


Resa gratis!

Många förknippar resor med att vara ganska dyra, och inte prisvärda av vissa människor. Detta är sant. Många resor är ganska dyra. Ibland gäller det bara att hitta till rätt resebolag eller erbjudande för att få en billig, eller t.o.m. gratis resa.

Det är inte speciellt vanligt att du får en resa helt gratis. Det är däremot vanligare att du kan vinna en resa i en tävling som anordnas med jämna mellanrum. Det är även möjligt att du kan få gratis saker på köpet av din resa. Det kan vara grejer som bonuspoäng, hotellövernattningar, eller andra gratiserbjudanden.

resa-gratis-hotell-flyg-rea-rabattKnep för att resa billigt

Det är alltid bra att jämföra för att hitta så billiga resor som möjligt. Vi hjälper dig att jämföra mellan olika typer av erbjudanden som finns hos de olika resebolagen. Det låter dig att hitta till flera heta erbjudanen som passar perfekt med det resmål och önskemål som du har. Det kan vara saker som en resrea eller rabatt på resa som sänker ditt pris.

Att boka flygresor på nätet är mycket vanligare än att gå in till en resebyrå. Därför finns nu de bästa deals på flygresor och hotell på nätet. Det är knappast ovanligt att dessa erbjudanden dyker upp lägligt till skollov, och andra populära tider att resa på.

Flyg & hotell

En resa utomlands har ofta två delar. Först och främst ska du kunna ta dig till platsen rent fysiskt. Då behöver du boka flygresor och biljett. Det finns då en lång rad olika företag som erbjuder flygbiljetter. Du jämför och får billigaste och bästa alternativen för dig. För att kompelettera din flygresa så kan du även hos flera sajter även boka hotell. Det innebär att du kan boka en billig paketresa med både flyg och hotell på samma gång.

Boende & hotell

Du kan både boka hotell billigt i samband med din flygresa, eller välja boende separat. Ibland kan du spara pengar på båda alternativ, men främst är det billigast med en s.k. paketresa. Likt som att det finns flera företag som erbjuder flygresor, så finns det nästan lika många som erbjuder hotellbokningar. Du kan då välja det hotell som du tror passar dig och dina önskemål.

Paketresa – All inclusive

Om du vill boka en paketresa (även kallad charter) så finns det billiga alternativ. Det finns chans att hitta erbjudanden om gratis hotell och övernattningar. Ett annat vanligt erbjudande i samband med paketresor är all inclusive. Det är ett relativt nytt begrepp som innebär att det mesta ingår. Det kan då ge dig gratis mat, dryck, glass, och mycket andra saker. Därför är det alltid bäst att ta fram flera alternativ av billiga resor innan du bestämmer dig.

Rea & Rabatter

Som vi tidigare nämnt så finns det en lång rad olika gratiserbjudanden som du kan använda. Vi har även nämnt att en rea eller en rabatt på resor är en bra kampanj för dig att passa på att boka din resa. Du kan många gånger se till att halvera din resekostnad med hjälp av rabatter & reor.

Om du vill läsa mer resrea eller rabattkoder så finns det gott om hjälp här på hemsidan. Vi guidar dig helt enkelt rätt när du vill hitta billiga resebolag som erbjuder bäst deals online!

Hitta bäst resebyrå online

För att du ska kunna hitta så bra hjälp som möjligt när du bokar resa på nätet, så har vi gjort ett test. Där testar vi flera olika resebyråer som erbjuder hotell och flyg. Sedan har vi tagit fram för- och nackdelar med kundservice, priser, reor, design och smidighet. Därefter har vi gjort en topplista med billiga resebolag. Där kan du själv se lite snabb info kring de sajter vi rekommenderar. Det är självklart alltid bästa att boka resa med ett så bra och rekommenderat bolag som möjligt.

bäst-resebyrå-billigast-resa-hotell-flyg
Bäst i test – Topplista med resor

Vinn resa

I Sverige finns det flera företag som ibland anordnar tävlingar för sina kunder. Bland dessa tävlingar så kan du vinna massor av fina, och gratis saker. Ett vanligt pris är att du kan vinna en resa. Du kan då vinna ett resepresentkort, eller en färdig och bestämd destination. Det finns många olika tävlingar, och ingen är egentligen den andra lik. Det är därför bra att du läser infokring din resetävling innan du deltar. Det gör att du blir införstådd på regler & vilket pris som du kan vinna.

Vinn resor, pengar m.m. i våra tävlingar

Tips på billiga hotell

Vi samarbetar med Falkenbergare.se. En hemsida som likt många andra erbjuder billiga övernattningar på hotell. I Falkenberg finns massor av olika boende att välja mellan. Främst populärt är det naturligtvis att att besöka staden under sommaren. Då ser många till att komma till Falkenberg av anledning av semester, Ullared, Skrea Strand eller Wheels & Wings.

Boka hotell i Falkenberg – Bäst boende & billigast pris

 

ANNONS: