Gåvor

Många av de tipsen vi har på hemsidan är gratis gåvor som du kan få på nätet. Det fungerar som giveaways som butiker kan dela ut i olika syften. Här samlar vi alla de erbjudanden som låter dig ta emot gåvor online.

Hos flera butiker på nätet så kan det finns olika typer av gåvor att få hem. Det kan variera kraftigt mellan vilka produkter det handlar om. De aktuella gratis gåvor online hittar du i listan. Vi ser till att hålla de uppdaterade och gäller idag och just nu.


Få ett påskägg med godis gratis

Det börjar bli vår – och hög tid för att ladda upp påskäggen med godis. Om du vill få ett gratis påskägg så är det […]

» TILL ERBJUDANDET


Få New-Skin kit gratis (Värde: 750 kr) – Clarins

Gåvor som erbjuds I samband med köp av andra produkter på nätet florerar vilt just nu. Vi har hittat ett erbjudande hos Clarins som ger […]

» TILL ERBJUDANDET


VitaePro – 50% rea + tävling om 10 000 kr

Beställ ditt första paket med Vitaepro och delta i en helt gratis tävling med 10 000 kr i prispotten. Förutom halva priser, en tävling så kommer […]

» TILL ERBJUDANDET


Få ”mystisk gåva” på köpet från Lyreco

De som väljer att handla hos Lyreco – kan nu även få med sig en gratis gåva hem. Denna gåva är mystik – vilket innebär […]

» TILL ERBJUDANDET


Vitaepro för 50% lägre pris + gratis gåva på köpet

Många i Sverige känner redan till Vitaepro som ett kosttillskott som faktiskt fungerar. Vitaepro hjälper dig med att få mjukare leder, mindre smärta och friskare […]

» TILL ERBJUDANDET


Mer erbjudanden »

Oavsett om du leter efter smink, parfymer, prylar eller hudvård så finns det alltid lite gratis produkter online. Dessa kan delas ut som gåvor eller giveaways till alla som tar del av kampanjen. Bland alla våra tips så hittar du beskrivningar om hur du får din gåva. Där hittar du mer information om vad som krävs. Där kan du även se om de finns några avgifter eller skatt för din leverans.

Det finns även de gåvor som man får på köpet vi ett inköp av andra saker. Att få något på köpet är klart alltid en bra deal. Detta förutsatt att du vill ha den gåva som butiker erbjuder dig.

Något som är extra populärt är när butiker på nätet har ett paket med varor. Det finns de som ger bort gratis goodiebags. Speciellt när det har med makeup, skönhet, eller godis att göra. Det är ett kit av varor som du får i ett paket. Det passar både till män, damer, eller varför inte som present att skänka bort.

Vanliga giveaways

Det är svårt att definera exakt vilka produkter gratis som erbjuds som giveaways. Det finns egentligen inga speciella saker som finns att få som gåva online. Efter att vi granskat massor av erbjudanden som är gratis på nätet under en lång tid så har vi sett mönster. Nedan hittar du kategorier som vi på Bastgratis.se ofta återkommer till.

  • Smink & makeup – Det är ganska vanligt att man kan få gåvor inom smink. Många märken har behov att marknadsföra sina nya skönhetsprodukter. Då kan giveaways online vara ett knep. Det finns mycket smink att få gratis & billigt. Det gäller bara att leta lite grann. Många makeup butiker har även en del gratisprover.
  • Smarta prylar – Flera gånger så kan man beställa hem roliga och smart saker från prylbutik. Ofta så kan det vara att de behöver rensa lagret på produkter. Då kan man istället skänka med dessa prylar som gåvor.
  • Godis – En klassisk giveaway är godis. Det är nästan en klassisker att få en liten godbit när man handlar. Inte minst på fysiska pizzerior som man ger bort till barnen. Samma princip finns även hos flera butiker på nätet.
  • Till barn – Det finns även mycket gåvor till barn som ger bort till nyblivna föräldrar. Att ha ett nyskaffat barn kan vara en dyr period. Då passar det bra med lite presenter som skickas hem gratis.
  • Övrigt – Som vi nämnde tidigare så finns det gåvor i nästan alla dess former. Det finns inom hudvård, kläder, skor, mat och alla möjliga grejer. Man behöver bara spendera lite tid på att leta så hittar du säkert

Ta reda på hur det fungerar

Vi vill lägga lite tyngd i att alltid ta reda på all information innan du hämtar hem en gratis gåva online. Det är naturligtvis alltid bäst att ha så bra koll som det bara är möjligt. Det minskar risken att du behöver betala något som du inte har förstått du skulle betala. Oftast kan det vara fraktkostnader för import av dina varor som kan spöka. Vissa kampanjer kan nämligen ge dig gratissaker, fast där du får betala frakten. Trots att du får hem billiga grejer så är bra att ha kontroll.

Vi ger så mycket information som vi bara kan. Sedan finns det nästan alltid bra information inne hos hemsidan där du kan hämta hem gåvor. Lycka till med att hitta till rätt kampanjer!

ANNONS: