Länkar

Om du vill samarbeta med oss i form av länkbyte, eller gratis länkar så kan vi hjälpa dig. Vi är öppna för att samarbeta med hemsidor med dela länkar. Kontakta gärna oss om du har ett förslag på hur du vill samarbeta med oss.
Du kan lägga till dig inne hos vår länkkatalog. Där kan våra besökare hitta till just din hemsida. Det är helt gratis att lägga till en egen länk till din hemsida. Det enda som vi ber om tillbaka är en länk till www.bastgratis. Vill du länka din hemsida från vår gratissida? Då kan du följa våra steg, för att till slut hamna bland våra gratis länkar.

Följ våra steg, och få reda på hur du lägger du till en länk från vår hemsida till din sajt eller blogg! Det är helt gratis, och tar cirka 3 veckor för oss att granska!

  • Lägg till koden på din hemsida: <a href=”https://www.bastgratis.se/”>bastgratis.se</a>
  • Fyll i formuläret, och lägg till din hemsida & önskad länk från oss
  • Meddela oss om vart du har lagt till vår länk
  • Sammanställ
  • Bli tillagd i vår gratis länkkatalog!

Till vår länkkatalog!

Lägg till : <a href=”https://www.bastgratis.se/”>Bästgratis.se – gratis saker på nätet</a>

Eller : Skicka en vanlig textlänk – https://www.bastgratis.se/

Gratis länkar från oss

Det finns möjlighet att få en gratis länk från oss. Vi kan intressera oss av ett länkbyte, där inga pengar är inblandade. Du länkar med din blogg till www.bastgratis.se och vi länkar till din. Vi ser gärna att din hemsida har någon form av relevans till BästGratis. Det gör att länken är mer värd bland sökmotorer.

Länkbyte

Ett länkbyte mellan din, och vår hemsida kan hjälpa oss båda växa. Vi tycker om när vi kan gör win-win-affärer och diskuterar gärna gratis länkbyten. Länkbyten är en vanlig typ av samarbete mellan två hemsidor som vill synas bättre på Google, Bing eller Yahoo Search.

Länk till din hemsida

Om du vill att vi länkar till din hemsida, utan att vi får någon länkkraft tillbaka, då kan vi vilja ha en mindre ersättning för det. Kontakt gärna oss om alla dina frågor du kan tänkas ha om gratis länkar från vår hemsida.

Kontakta oss

Länksamarbeten

Shopping och Mode


Blogglista.se

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg

Lanksida.se

https://topics.se

https://www.privatuthyrning.se/

ANNONS: