SnusExpress

Läs vårt omdöme för SnusExpress i denna recension. Gå sedan vidare till SnusExpress för att handla billigt snus med snabba leveranser.

SnusExpress är en seriös butik som satsar på att sälja billigt snus som når din brevlåda snabbt. Vi har goda erfarenheter av att beställa snus från deras hemsida. Du kan även räkna med att få fri frakt av din beställning om du lägger en större order.


> Besök SnusExpress

 • Utbud: Snus & nikotinpåsar
 • Leveranstider: 1-2 dagar
 • Fri frakt & retur: Ja, gratis frakt på köp över 499 kr
 • Omdöme/betyg: Väldigt bra, 7/10
 • Kontakt & Support: Email
 • Huvudkontor: Lidköping, Sverige
 • Ångerrätt: 14 dagar
 • Betalningar: Trustly, Banköverföring, Faktura, Qliro

Rabattkod & erbjudanden

Hos SnusExpress kan du flera gånger hitta ett erbjudande att ta del av. Det kan vara en SnusExpress rabattkod som du kan använda vid kassan när du betalar för din beställning. Det kan även röra sig om rea på vissa sorter av snus.

Vi ser till att uppdatera med nya erbjudanden och rabattkoder som finns hos SnusExpress. I listan kan du se vilka aktuella erbjudanden som finns att tillgå.


Lägre pris per dosa – SnusExpress

För dig som hela tiden är på jakt efter det billigaste snuset på nätet bör kolla in SnusExpress. Där kan de erbjuda dig att köpa […]

» TILL ERBJUDANET


Velo med nytt utseende & pris – SnusExpress

Den mycket populära varianten av tobaksfritt snus – Velo – har nu fått ett nytt utseende. Samtidigt så passar SnusExpressen på att sänka priset för […]

» TILL ERBJUDANET


Handla billigt snus – Få gratis leverans

Hos SnusExpress så kommer du inte bara få riktigt låga priser på snus – du kommer även få hem din beställning väldigt snabbt. Som extra […]

» TILL ERBJUDANETHos SnusExpress hemsida så finns det en flik med ”Nytt pris”. Det är en sektion som samlar snus som nyligen fått ett lägre pris. Vilket kan jämföras med en rea eller outlet på nätet. Det ger dig i förlängningen ett billigt snus som följd.

Det är ganska sällan som det finns rabattkoder att använda hos butiken. Om vi skulle få nys om en SnusExpress rabattkod så hamnar den i listan ovanför.

Fri frakt & leveranstider

Det som vi tycker är extra bra med SnusExpress är deras leveranser. Du kan alltid förvänta dig att få snabb leverans när du handlar hos SnusExpress. Det hörs nästan på namnet!

När vi läser andra recensioner om SnusExpress på nätet – så är det främst SnusExpress leveranstider som hyllas. Det tar i regel endast 1-3 dagar innan din beställning når hem till din bråvlåda. Det är något som verkligen är en snabb frakt i jämförsele med andra snusbutiker.

Det är fullt möjligt att få fri frakt från SnusExpress. De ar ett erbjudande om att få gratis frakt på din order – om den överstiger ett värde på 499 kr. Därför så rekommenderar vi dig att samla ihop till en större beställning för att spara in pengar på leveranskostnader.

Din frakt från SnusExpress kommer att levereras i ett samarbete med PostNord.

Utbud av snus

Det finns ett väldigt stort utbud av snus att välja mellan inne hos SnusExpress. Det finns både snus med tobak, eller tobaksfritt. Det senare kallas oftast för nikotinpåsar eller vitt snus.

Det finns otroligt många märken, smaker och sorter att välja mellan. Självklart hittar vi klassiker som Göteborgs Rapé, General, Kronan eller Lundgrens. Det finns även nya märken som tagit plats på marknaden. Där räknar vi in märken som Loop, Zyn, Velo eller Ace. Det är dock sällan som det finns gratis testprodukter & varuprov från butiken.

På senare år så har snuset blivit mer populärt. När de nya märkena med vitt snus och nikotinpåsar skapades – så öppnades ett större intresse bland kunder. Det är en positiv utveckling om vi räknar in att allt färre väljer att röka i Sverige.

Vi kan även tipsa om andra butiker på nätet som valt att sälja snus. Det är butiker som på ett eller annat vis konkurrerar med SnusExpress. Du kan läsa mer om dessa butiker med hjälp av våra recensioner

Kontakt med support?

Vid alla möjliga tänkbara frågor så finns det en SnusExpress kundtjänst som kan hjälpa dig. Du kan ta kontakt med deras support genom att skriva ett email.

Deras kundtjänst kommer då att endast ta 1-2 dagar innan du får svar på din fråga. Det allra vanligaste är att kunder hör av sig om leveranser, betalningar eller smakprov av gratis snus. Allt detta finns det även tydlig info om i deras FAQ och info.

Betalningar

Det är möjligt att välja mellan olika betalningar hos SnusExpress. Det är vanligt att deras kunder använder sig av en klassisk banköverföring med VISA/Mastercard. De godkänner även Trustly.

Det finns även andra alternativ. SnusExpress är nämligen en Qliro butik. Vilket innebär at de erbjuder dig att handla på faktura. Du kan då välja ett alternativ som du tycker känns smidigast och säkrast för just dig.

 • VISA/Mastercard
 • Trustly
 • Qliro (Faktura)

Betyg & omdöme

Vi kan till slut sammanfatta SnusExpress som en mycket bra butik för inköp av snus. Det är knappast några problem eller bluff som du stöter på.

Flera recensioner som finns på nätet om SnusExpress är positiva. Det är många som uppskattar snabbheten i deras leveranser. Det finns dock lite klagomål och kritik som rör själva mottagandet av frakten. Det är viktigt att känna till att SnusExpress inte har full makt över frakten – då de samarbetar med PostNord.

Vi avslutar med att ge SnusExpress ett bra betyg och kröner deras nätbutik till en av de bättre för snusare!

Betyg: 7/10

ANNONS: