Gratis produkter

Att få gratis produkter på nätet är ett vanligt erbjudande nu för tiden. Det finns webbutiker som ger bort för tester & prover. Vissa produkter kan du få hem helt gratis från internet. Andra erbjudanden kan låta dig få med grejer på köpet när du handlar t.ex. kläder, smink, mat eller skor.

För att hålla koll på erbjudanden som låter dig få testa produkter gratis & utan kostnad, så kan du ta hjälp av oss. Vi tipsar alltid om de bästa erbjudanden som hjälper dig att spara pengar på nätet.


Få reseprodukter gratis - Testa! (Clarins)

Clarins är en butik som säljer skönhetsprodukter och smink på internet. Vilket många i Sverige redan har testat på! På deras hemsida finns alltid bra […]

» TILL ERBJUDANDET


Gratis schampo & skönhetsprodukter (BuyersClub)

Skulle du vara på jakt efter att testa nya skönhetsprodukter? Eller varför inte ett schampo från Fila? Då bör du klicka dig vidare till BuyersClub […]

» TILL ERBJUDANDET


Dålig sömn? Testa gratis sömntabletter! – VitaLiv

VitaLiv Sleep Repair är receptfria sömntabletter som du kan prova på helt gratis. Beställ hem sömntabletter för 30 dagar – och testa själv. VitaLiv är […]

» TILL ERBJUDANDET


Få en gratis Gua Sha – Köp 2 Loréal-produkter

Väl inne hos LuxPlus hittar vi ett bra erbjudande. Just nu kan du får en gratis Gua Sha (massagesten) vid köpet av andra grejer. Närmare […]

» TILL ERBJUDANDET


1,4 kg kattsand med på köpet – Vetzoo

Vetzoo är en butik som har allt för dina husdjur. Inte minst för hundar och katter. Just nu har de en kampanj där du får […]

» TILL ERBJUDANDET


Minska sötsug & gå ner i vikt – Testa gratis!

På nätet finns det gott om olika bantningsmedel och tabletter som lovar viktnedgång. En grej som faktiskt verkar fungera är att attackera ditt sötsug och […]

» TILL ERBJUDANDET


Få ett påskägg med godis gratis

Det börjar bli vår – och hög tid för att ladda upp påskäggen med godis. Om du vill få ett gratis påskägg så är det […]

» TILL ERBJUDANDET


Få New-Skin kit gratis (Värde: 750 kr) – Clarins

Gåvor som erbjuds I samband med köp av andra produkter på nätet florerar vilt just nu. Vi har hittat ett erbjudande hos Clarins som ger […]

» TILL ERBJUDANDET


Prova sömnpiller – Gratis i 30 dagar!

Är du en av många i Sverige som har sömnproblem? Då kan du ta tillfället att prova på sömnpiller gratis under 30 dagar. Det är […]

» TILL ERBJUDANDET


Få hörlurar gratis - på köpet av andra saker

För de som önskar att få ett par hörlurar gratis bör kolla in erbjudandet hos Buyersclub. Där kan du nu hitta massor av grejer att […]

» TILL ERBJUDANDET


Mer erbjudanden »

> Alla gratis saker & bästa erbjudanden


Testa produkter gratis på nätet

Att prova på en ny produkt gratis är vanligt erbjudande. Det fungerar som ett varuprov. Du får helt enkelt en gratis testprodukt. Sedan kan du själva testa och prova på hur du tycker ditt varuprov fungerar. Därefter kan du ta ett beslut om du vill köpa produkten i framtiden. Dessa varuprover finns lite överallt på nätet. Det är därför bra att hitta till oss som samlar de produkter du får testa gratis. Du sparar på så vis pengar, och behöver inte känna dig osäker på ditt köp.

Varuprover kan skickas från olika webbutiker från olika kateorier. Det kan handla om allt från kosttillskott och hudvårdsprodukter till kläder och eletronik. Oftast brukar du få testa gratis produkter som är av en gratisvariant. Låt oss ta en parfym som exempel. Då kommer du oftast att få en mindre förpackning att testa, för att sedan eventuellt köpa den ”riktiga produkten”. Många nätbutiker marknadsför sina nya produkter genom att erbjuda de test & varuprover gratis först.

Få produkter på köpet

Att få hem gratis produkter är möjligt när du handlar hos en nätbutik. Det finns många erbjudanden som låter dig få saker gratis på köpet. Det kan t.ex. vara ett erbjudande med ”köp tre, betala för två”. Då får du hem en av de produkter som du handlar på köpet. Det är en bra deal som du inte bör missa. Att hitta gratiserbjudanden är väldigt enkelt. Speciellt om du hittar till vår sajt som inriktat oss på att leverera bra erbjudanden och andra gratis kampanjer på nätet.

Du kan läsa mer information om våra erbjudanden på köpet via länken. Där kan du se hur du får hem gratis produkter när du handlar andra saker på nätet.

Olika typer av testprodukter

Det finns lite olika områden där det är enklare att beställa hem produkter gratis. Det händer inte speciellt ofta med kläder eller klockor. De flesta klädbutiker på nätet kan man istället köpa på öppet köp där man kan byta under 30 dagar. Det är mer vanligt när det kommer till hudvård eller smink. Många butiker med smink & make up kan både ha testprodukter för att marknadsföra eller för undvika returer.

Här kan vi samla några av de produkter som många nätbutiker brukar ge bort gratis.

  • Hudvårdsprodukter – Det kan finnas gratis hudvårdsprodukter man kan testa om man har problem med finnar, torr hud, utslag eller liknande. Det kan vara svårt att veta om en hudlotion eller acnemedel fungerar utan att testa.
  • Produkter för gravida & barn – Det är inte ovanligt med testprodukter för gravida mammor eller till nyfödda barn. Det kan vara krämer, hjälpmedel eller barnmat.
  • Mat & snacks – Du känner säkert igen att det kan finnas smakprov i fysiska matbutiker. Så fungerar det även online. Här kan du få gratis mat eller snacks som varumärken försöker göra större. Ofta kan det handla om nya smaker på t.ex. Coca Cola eller OLW.
  • Smink & make up – När det kommer till gratis smink & make up varuprover så är det något som har funnits ganska länge. Många fysiska sminkbutiker kan ha tester man kan prova på. Det existerar även i i butiker med sminkprodukter som finns på nätet.
  • Skönhetsprodukter – Det finns massor av andra produkter inom hygien och skönhetprodukter man kan få hem gratis. Det kan vara hårvax, massageoljor, ansiktsmaskar, eller schampoo.

Vinn produkter

Ett annat sätt att få gratis saker är att att vinna dem. Ute på internet finns det fullt av tävlingar som du kan delta i. Dessa tävlingar utser hela tiden nya vinnare. Det kan handla om att du kan vinna resa, bilar, presentkort, mobiltelefoner eller vad som helst. Du kan även hitta priser där du kan få gratis pengar online. Självklart kommer vi även att uppdatera dig om gratis tävlingar som du kan delta i. Det ger dig en gratis chans att kunna vinna massor av värdefulla saker. Du kan läsa mer om alla de tävlingar som vi har tagit fram till dig. Du hittar de här – Tävla & vinn online.

Allra vanligast är det med tävlingar med priser så som pengar, presentkort, elektronik eller mobiltelefoner. Vi har märkt av ett stort intresser för tävlingar där du kan vinna iPhone.

Som vi nämnde är de flesta tävlingar gratis att delta i. Däremot kan du behöva göra en motpresentation för att kunna vinna produkter, resor m.m. En sådan motpresentation kan vara att du ska bli medlem i deras kundklubb eller registrera ett konto. Det kan även handla om att du deltar i en undersökning. Vi ger dig mer information om varje respektive tävling som erbjuds.

Bortskänkes

Skulle du vilja hitta till saker som skänks bort? Det är inte speciellt vanligt, med det existerar webbutiker som erbjuder produkter som bortskänkes. Gratis kondomer är en sak som du kan beställa hem gratis. Du brukar dock bli ansvarig för att betala frakten, men själva produkten är gratis.

Det kan annars finnas loppisar på nätet med second hand som kan skänkas bort gratis vid lite flax. Det är även ett bra förslag på saker man kan göra när man har tråkigt. Vi tycker alltid det är kul att leta efter produkter inne hos secondhand-butiker. Oavsett om de är gratis eller inte.

Det kan även finnas saker som bortskänkes på blocket eller tradera. På sådana köp & sälj-sajter så finns ofta annonser med gratis saker som skänks bort. Du kan då kontakta den som skänker bort, och sedan hämta sakerna gratis. Många föredrar att göra detta för att slippa slänga sin saker, men ändå inte vill ha något betalt.

ANNONS: