Gratis produkter

Att få gratis saker på nätet är ett vanligt erbjudande nu för tiden. Det finns webbutiker som ger bort produkter. Vissa saker kan du få hem helt gratis. Andra produkter kan du få gratis på köpet när du handlar t.ex. kläder eller skor. För att hålla koll på erbjudanden som låter dig få testa produkter gratis, så kan du ta hjälp av oss. Vi tipsar alltid om de bästa erbjudanden som hjälper dig att spara pengar på nätet.

Få gratis hårvax från Headtoy - Buyersclub

Vår gratissida har länge uppdaterat med erbjudanden som ger dig gratis saker hemskickade från nätet. Det var länge sen vi såg så många möjligheter inne […]

» Hämta erbjudandet


Få gratis simkort & fri surf till mobilen

I Sverige är det idag många som känner fördelarna att ha ett gratis simkort eller abonnemang där fri surf ingår. I flera fall märker man […]

» Hämta erbjudandet


Få gratis tygpåse på köpet av miljövänliga kläder

Intresset för miljövänliga & klimatsmarta kläder har blivit väldigt stort de senaste åren. Många tänker just på miljön och klimatet när de handlar billiga kläder […]

» Hämta erbjudandet


Få gåvor på köpet av tidningar - Tidningskungen

Det är ganska vanligt att vi hittar gratis tips som innebär gåvor på köpet av olika saker online. Att beställa tidningar på internet kan leda […]

» Hämta erbjudandet


Mer erbjudanden »

> Alla gratis saker, erbjudanden & reor

Testa produkter gratis på nätet

Att prova på en ny produkt gratis är vanligt erbjudande. Det fungerar som ett varuprov. Du får helt enkelt en gratis testprodukt. Sedan kan du själva testa och prova på hur du tycker ditt varuprov fungerar. Därefter kan du ta ett beslut om du vill köpa produkten i framtiden. Dessa varuprover finns lite överallt på nätet. Det är därför bra att hitta till oss som samlar de produkter du får testa gratis. Du sparar på så vis pengar, och behöver inte känna dig osäker på ditt köp.

Varuprover kan skickas från olika webbutiker från olika kateorier. Det kan handla om allt från kosttillskott och hudvårdsprodukter till kläder och eletronik. Oftast brukar du få testa gratis produkter som är av en gratisvariant. Låt oss ta en parfym som exempel. Då kommer du oftast att få en mindre förpackning att testa, för att sedan eventuellt köpa den “riktiga produkten”. Varuprover online har länge varit populärt att erbjuda. Många nätbutiker marknadsför sina nya produkter genom att erbjuda de gratis först.

Få produkter på köpet

Att få hem gratis produkter är möjligt när du handlar hos en nätbutik. Det finns många erbjudanden som låter dig få saker gratis på köpet. Det kan t.ex. vara ett erbjudande med “köp tre, betala för två”. Då får du hem en av de produkter som du handlar på köpet. Det är en bra deal som du inte bör missa. Att hitta gratiserbjudanden är väldigt enkelt. Speciellt om du hittar till vår sajt som inriktat oss på att leverera bra erbjudanden och andra gratis kampanjer på nätet.

Du kan läsa mer information om våra erbjudanden på köpet via länken. Där kan du se hur du får hem gratis produkter när du handlar andra saker på nätet.

Vinn produkter

Ett annat sätt att få gratis saker är att att vinna dem. Ute på internet finns det fullt av tävlingar som du kan delta i. Dessa tävlingar utser hela tiden nya vinnare. Det kan handla om att du kan vinna resa, bilar, presentkort, mobiltelefoner eller vad som helst. Självklart kommer vi även att uppdatera dig om gratis tävlingar som du kan delta i. Det ger dig en gratis chans att kunna vinna massor av värdefulla saker. Du kan läsa mer om alla de tävlingar som vi har tagit fram till dig. Du hittar de här – Tävla & vinn

Som vi nämnde är de flesta tävlingar gratis att delta i. Däremot kan du behöva göra en motpresentation för att kunna vinna produkter, resor m.m. En sådan motpresentation kan vara att du ska bli medlem i deras kundklubb eller registrera ett konto. Det kan även handla om att du deltar i en undersökning. Vi ger dig mer information om varje respektive tävling som erbjuds.

Bortskänkes

Skulle du vilja hitta till saker som skänks bort? Det är inte speciellt vanligt, med det existerar webbutiker som erbjuder produkter som bortskänkes. Gratis kondomer är en sak som du kan beställa hem gratis. Du brukar dock bli ansvarig för att betala frakten, men själva produkten är gratis.

Det kan även finnas saker som bortskänkes på blocket eller tradera. På sådana köp & sälj-sajter så finns ofta annonser med gratis saker som skänks bort. Du kan då kontakta den som skänker bort, och sedan hämta sakerna gratis. Många föredrar att göra detta för att slippa slänga sin saker, men ändå inte vill ha något betalt.