Av Therese Alfredsson skrevs den mars 19, 2024

1,4 kg kattsand med på köpet – Vetzoo

Vetzoo är en butik som har allt för dina husdjur. Inte minst för hundar och katter. Just nu har de en kampanj där du får gratis kattsand – vid köpet av kattmat i form av torrfoder.

Det är just torrfoder från Hilly’s som detta erbjudande gäller. Vid ett köp av torrfoder – så hänger alltså kattsand med gratis på köpet.


> Gå till Vetzoo

  • Kattsand på köpet av torrfoder till katt
  • Massor av bra erbjudanden
  • Snabba leveranser av din order

Denna kampanj kommer att finnas möjlig att ta del av fram tills den 31/3. Så passa på att ta del av detta bra erbjudande för att få hem grejer på köpet. Om inte just denna kampanj passar dig och ditt husdjur så finns det många andra rabatter och reor som säkert passar dig bättre. Det bästa du kan göra är att klicka dig in hos denna djurbutik vid jämna mellanrum. Då minskar risken för att du missar ett erbjudande där du kan få varuprover eller stora prissänkningar.

Att beställa hem produkter från Vetzoo innebär oftast låga priser – men alltid en snabb frakt hem till dig. Deras snabba leveranser skickas samma dag eller dagen efter. Beroende på när å dygnet som du placera din order.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *