Av Therese Alfredsson skrevs den maj 7, 2024

Lyssna på ljudböcker gratis – Bokus Play

För dig som letar efter gratis ljudböcker på nätet kan sluta leta. Vi har hittat en tjänst som ger dig chansen att lyssna gratis i 30 dagar. Hos Bokus Play kan du nu testa deras tjänst – helt utan kostnad!

Att komma i gång med ditt varuprov hos Bokus Play så behöver du endast gå vidare till deras hemsida. Sedan registrerar du ett konto för att börja lyssna på 100 000-tals ljudböcker.


> Testa Bokus Play gratis i 30 dagar

  • Över 100 000 ljudböcker
  • Ingen bidningstid
  • Dela konto med familj

Vi älskar att hitta tjänster som låter dig prova på gratis. Inte minst när det kommer till musik eller ljudböcker. Genom att få en gratisperiod så kommer du ha gott om tid för att bilda dig en uppfattning kring tjänsten. Du kan sedan välja om du vill fortsätta dig prenumeration – eller avsluta den.

Självklart kommer du att kunna använda Bokus Play app för att lyssna smidigt i mobilen. Du kan hitta den genom att sortera fram alla gratis appar inne hos GooglePlay eller AppStore.

Vi på BästGratis.se har själva testat på Bokus Play. Det är en app som vi ger tummen upp. Utbudet är väldigt stort – och vi är säkra på att du hittar flera böcker du tycker om.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *