Av Therese Alfredsson skrevs den januari 5, 2024

VitaePro – 50% rea + tävling om 10 000 kr

Beställ ditt första paket med Vitaepro och delta i en helt gratis tävling med 10 000 kr i prispotten. Förutom halva priser, en tävling så kommer det även igång en gratis gåva från Vitaepro. Läs mer om hela erbjudandet här.

Alla som är nya kunder hos Vitaepro kan ta del av detta erbjudande som i stort sett består av tre delar. Allt detta får du med dig när du testar produkten för endast 169 kr.


> VitaePro – Rabatt, gåva & tävling på köpet

  • Gratis leverans
  • Riktigt bra erbjudanden
  • Gratis produkt på köpet

Vitaepro är en välkänd lösning för dig som lider av muskelvärk eller ledbesvär. Det är bevisat att Vitaepro har en bra effekt för en rörligare kropp och mer fartfyllt liv.

Din gåva kommer att bestå av ett tillskott med fokus på magnesium. Det är ett riktigt bra varuprov eller testprodukt som du kan testa. Sedan får du avgöra om du vill återigen köpa produkten från Vitaepro. Det är alltid uppskattat av våra läsare när företag erbjuder dig att få gratis saker i samband med dina inköp.

Förutom gåvan så kommer du kan kunna vara med i en gratis tävling med fina priser. Det är ett presentkort värt 10 000 kr som du kommer att tävla om. Detta presenkort kommer att gälla på en matbutik i din närhet.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *