Av Therese Alfredsson skrevs den september 7, 2016

Bli medlem & få gratis pengar

Sportlala är en nätbutik där alla medlemmar har stora fördelar. Som medlem i Sportlala öppnas mängder av gratis rabatter & kampanjer för dig. Vad sägs om att få 50 kronor gratis att handla för? Eller varför inte 80% i rea på deras utbud av träningskläder och redskap m.m. Vi tycker Sportlalas medlemsklubb är en av de bättre ute på nätet!

sportlala-erbjudande-rea-gratis-träning
Hämta rabatt, fri frakt & rea som medlem hos Sportlala

Få erbjudanden

Bli medlem direkt och börja handla billiga sportprodukter och få gratis saker på nätet. Det finns fem klara fördelar med att gå med i Sportlalas medlemsklubb. Vi har radat upp några av de erbjudanden och fördelar det finns i att gå med. Du hittar de här nedanför.

  • Upp till 80% rabatt på träningskläder
  • Speciella kampanjer & reor
  • Få 50 kronor gratis i butiken när du bjuder in en vän
  • Fri frakt på dina varor
  • Chans att få hem gratis varuprover

Sportlala

Sportlala är en webbutik som vi verkligen tycker håller bra klass på sina priser och produkter. Här hittar du ett bra utbud av kläder, redskap, tillbehör som kan behövas i din träning. Det finns även mycket annat som du kan beställa hem från Sportlala. Testa och lägg din första order, och ta del av alla fördelar och rabatter med att vara medlem hos en av nätets hetaste sportbutiker. Vi tror garanterat du hittar saker som kan är bra i din utövning!

 

 

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *